• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

kan sekerı dusuklugu yukseklıgınden daha kotuymus
yemek yıosun ya dedı dr
1 saat sonra kan sekerıun dusuo yıne yemek zorundasın
ama bu yemelerın tatlı cıkolata karbonhdrat olursa cok kılo alırsın
gelecegın de seker hastası olursun dedı
sende benım gıbı yap ıstersen
cunku bızım kan sekerımız dusunce bebegınde dusuomus
bıde cantanda sureklı lımonlu bır etıform olsun dedı

evet haklısın canım. sağol. dikkate alıcam söylediklerini. daha fazla kg almak istemiyorum. çok tşk

elevit bende kullanıyorum. şimdi rezene çayına başladım günde 1 fincan içiyorum şişliğimi alıyo ve kabızlığa iyi geliyor tavsiye ederim hayatım. doğumdan 1-2 ay önce içmeye başla dedi benim doktorun hemşiresi bebektede gaz sancısı olmuyormuş böylelikle. beni çok rahatlattı.

hmm bende başayaım o zmana

valla bizde kocamla konuştuk yakınlarda park var oraya çıkalım dedik...ya kuşum ben ilk 20 hafta sadece 1kilo almıştım..dpoktorumda tebrik etmişti hatta az kilo aldın şeker yüklemesi yapmayalım dedi...nasıl mutlu oldum bu ay bir ayda tam 5 kilo almışım umarım evdeki tardı ynlıştır...:(...bir ayda 5 kilo alnırmı ya
Tartı yanlıştır kesin :34: Şaka bir yana dikkatli ol canım bir ayda hemn bu kadar alman sııntılı olabilir. Doktorun uyarır seni zaten. Ben bu cumartesi kontrole gidince bakacağım kilolara. Sanırım 5 kilo oldu toplam aldığım. Genleştiğimi hissediyorum :49:

Benim karnım yaygın, sivri değil. Kız göbişi gibi, ama görenler hep erkek mi diyor. Paşacığım geniş alanı buldu özellikle geceleri dört dönüyor içerde

Tartı yanlıştır kesin :34: Şaka bir yana dikkatli ol canım bir ayda hemn bu kadar alman sııntılı olabilir. Doktorun uyarır seni zaten. Ben bu cumartesi kontrole gidince bakacağım kilolara. Sanırım 5 kilo oldu toplam aldığım. Genleştiğimi hissediyorum :49:

Benim karnım yaygın, sivri değil. Kız göbişi gibi, ama görenler hep erkek mi diyor. Paşacığım geniş alanı buldu özellikle geceleri dört dönüyor içerde

ya tartı yanlış olsa ne güzel olur :)
ya kızacak kesin varya bundan sonra yada en fazla 2 kilo al dedi ben 5 kilo almışım yuh diyorum kendime,

:)) benim göğüsler 2 şer kg oldu zaten büyüktü.. aldı başını gidiyo. toto desen sivrildi iyice. göbüş bir o kadar yayıldı. enine bir hatunum. aynaya bakmamaya çalışıyorum. :)) kilomu sabitlemeye uğraşıyorum.

uzun zamandır takip edemiyordum canım. öyle okurken gördüm haberini çok sevindim :) benimkide 1cm 6 haftalık aynı zamanda doğurcaz bebişleri :) hamile kalamadığım dönemde burdakilerden çok destek aldığım oldu. herkeze teşekkürler. allah isteyen herkese evlat versin..

Allah kavuştursun canım. Tarih aynı zaten :) peki sen nasılsın? bulantın baş dönmen varmı? çok bulantım yok ama ayakta fazla kaldım mı içim geçiyor benim. başım dönüyor. sen ne alemdesin ?

Herkese slmlar umarım herkes iyidir ve hamişlerin bebişleri de sağlıklı büyüyordur.

Aysacım haberini duyunca çok sevindim sonunda meleğine yada meleklerine kavuşacaksın tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip etsin amin darısı tüm isteyenlere inşallah

inşallah canım...

canımm gözün aydın cok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin
bulantıların başladı mı benimki baya yoğun devam ediyo hiç bişe yiyemiyorum yesemde çıkıyo inşallah sen rahat bi hamilelik gecirirsin

henüz pek yok canım .arada aç kalınca oluyor, bişeyler yiyince bastırıyor. ama gördüğümden kokladığımdan tiksiniyorum hemen.

günaydın hanımlar. güzel bir hafta olsun herkese.
dün akşam eşim karnımı ovarken kızım okkalı bir tekme attı babasına:)) çok mutlu oldu kocacım.

şiddet bazen güzeldir :p ama bazen.. gamzecimm ben hala içimde bebek varmış gibi hissedemiyorum. Karnımda gelişecek bir bebeği aklım almıyor. kendimi hayal edemiyorum. hala alışamadım??? yavaş yavaş sindireceğim galiba.. :?

ooh ne güzel ziyaret:)) bende artık kendime yürüyüş programı yaptım. çok şanslıyım evimin önünde kocaman bir park var yürüyüş parkuru var. tartan pist döşediler. dün tam 45 dk yürüyüş yaptım. bugün sabah 20 dk akşam yine yapıcam. iyi geliyo. kilo almam durdu valla:)

dr bana ilk 3ay kilo almayacaksın, sonraki 3ay birkaç kilo alman yeter. son aylarla birlikte 7-8 kilo arası almanı planlamalısın dedi. Yiyecek - içeceklerde kısıtlamadı beni. sadece yeşillikler ve etin pişmesi çok önemli ve kilo alma dedi.
Spor salonuna gidiyordum nasıl yapayım dedim. 20 haftaya kadar sıkıntı yok, hafif tempo koşman bile mümkün sonrasında kısıtlayacaksın dedi.
Doktorum ben sormadan yaşayacağım ve soracağım herşeyi anlattı. bana bişey bırakmadı.
Sormak istediğin varsa bana gelene kadar not al dedi.

Kızlar sormak istediğiniz bişey varsa danışabilirim. bilginize :)))

:))) tekme yedikçe mutlu oluyoruz dimi:))) gecede uyutmuyo sıpacık. asya mız keseyi gördü ama kocişi kalp atışını duymadan kimseye söyletmiyor. çatlayacak:))

evet ya çatlıyacammm.... bugün istediği tahlilleri yaptırdım. haftasonu gidecez kalp atışı için. inşaallah sorunsuz geçer.

valla bizde kocamla konuştuk yakınlarda park var oraya çıkalım dedik...ya kuşum ben ilk 20 hafta sadece 1kilo almıştım..dpoktorumda tebrik etmişti hatta az kilo aldın şeker yüklemesi yapmayalım dedi...nasıl mutlu oldum bu ay bir ayda tam 5 kilo almışım umarım evdeki tardı ynlıştır...:(...bir ayda 5 kilo alnırmı ya

canım belkide ödemdendir ???

Allaha şükür tekmeler var.En azından iyi olduklarını biliyoruz..Birde doğduklarını görsek:31:

İnsan bu mutlulığu hemen paylaşmak istiyor dimi ama.Sabır dolu günler diliyorum asyaya...
:1:

valla biraz korku içinde biraz sevinçli karışık duygulardayım. :)) bebeğim olacak eve neşe gelecek sevinçliyim ama ilk çocuk olduğundan ne yaşayacağımı bilmediğimden korkuluyum. Sizlerden destek alacam artık. :?

henüz pek yok canım .arada aç kalınca oluyor, bişeyler yiyince bastırıyor. ama gördüğümden kokladığımdan tiksiniyorum hemen.

cnm ya geçecek merak etme...ilk üç ay bebek senin kanından besleniyo o yüzeden rahatsın..zaten doktorun sonrasında neden ne kadar yiyieceğini söler

canım belkide ödemdendir ???

bilmşiyorum cnm bildiğim tek şey hamilelelikte tuza çok düştüm normalde bu kadar tuz yemem ama şu aralar çok yiyiroum

cnm ya geçecek merak etme...ilk üç ay bebek senin kanından besleniyo o yüzeden rahatsın..zaten doktorun sonrasında neden ne kadar yiyieceğini söler

bilmşiyorum cnm bildiğim tek şey hamilelelikte tuza çok düştüm normalde bu kadar tuz yemem ama şu aralar çok yiyiroum

tuz önemliymiş. doktorumda uyardı beni tuz az yemelisin dedi. tansiyon problemi olmasın diye heralde?

Kızlar bugün aile hekimliğine gittim, hemşire beni bir konuda uyardı. Özel dr. gidiyorum, tabi tahlillleri de dışardan yapmam gerekiyor. hemşire , dr. anlaşmalı olduğu yer yoksa testler tuzludur, haberin olsun dedi. konak doğumevine git orası ücretsiz dedi. Sağolsun öneride bulundu da orası bana biraz ters bir yer, bu testleri ücretli yaptıran varmı? fiyatı nedir?

Son düzenleme:
valla biraz korku içinde biraz sevinçli karışık duygulardayım. :)) bebeğim olacak eve neşe gelecek sevinçliyim ama ilk çocuk olduğundan ne yaşayacağımı bilmediğimden korkuluyum. Sizlerden destek alacam artık. :?

Bende bazen düşünüyorum.Kızıma iyi bakabilecekmiyim diye.Sonra içimi bir hüzün kaplıyor.. Senin bebeğin olunca bizde biraz deneyim olacak.Seni bilgilendiririz artık:1:

Bende bazen düşünüyorum.Kızıma iyi bakabilecekmiyim diye.Sonra içimi bir hüzün kaplıyor.. Senin bebeğin olunca bizde biraz deneyim olacak.Seni bilgilendiririz artık:1:

:) yani annem kv. var danışacak 3'er çocuk doğurmuş ama şimdi de selam veririm borçlu çıkarım... bu yüzden aile çevresine bişey danışıp ,sormam ben. en güzel birbirimize destek olmak galiba :?

şiddet bazen güzeldir :p ama bazen.. gamzecimm ben hala içimde bebek varmış gibi hissedemiyorum. Karnımda gelişecek bir bebeği aklım almıyor. kendimi hayal edemiyorum. hala alışamadım??? yavaş yavaş sindireceğim galiba.. :?

canııımmm beniiimm. acele etme yavaş yavaş hissettirecek o sana kendini. hele bi hayırlısıyla sağlıkla gelin 16. hafta gibi hissettirir sana kendini.
göbüşte büyür:))

Back