• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Mrb canım. cumartesi giremedim. sıvı alındı keseden. ama çok şükür bebeğim iyi. 3 lü taramayıda yaptırdık. iğneye başlamadık sonuçlar iyi çıkınca.
gülümsün ün hepinize çok slm var.

Maaşallah subhanallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhhh:16:

Mrb canım. cumartesi giremedim. sıvı alındı keseden. ama çok şükür bebeğim iyi. 3 lü taramayıda yaptırdık. iğneye başlamadık sonuçlar iyi çıkınca.
gülümsün ün hepinize çok slm var.
çok sevindim canım inşallah her şey yolunda gider merak etme Allahın izniyle her sey güzel olcak

Sabahtan beri siteyle sorun yaşıyorum. Yazamadım bir türlü.

Abselove canım ben bir tane daha yasin okudum.

Kimseler uğramaz oldu buraya da. Biz oğluşumla iyiyiz. Minik adamım içerde karate yapıyor sanırım. Dün bana uçan tekme attı resmen. Öyle sert ve derindendi ki sandalyemden zıpladım. Küçük ninjam benim :49:

Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...

İnş. Herşey gönlünüzce olsun.

Çalışınca herşeyi 2 kez düşünüyor insan. İşle birlikte mi düşünüyorsunuz?

ben de ilk bebişi düşünmeye başladım, aralıkta ilacı bıraktım ve en son 27 ocakta regl oldum umarım bu ay olmam çünkü kasım'a denk getirmek istiyorum:) ama merak ettiğim bir şey var. yumurtlama günü regl olduktan 14 gün sonra mı oluyor yoksa bir sonraki reglden 14 gün önce mi oluyor?

ben de ilk bebişi düşünmeye başladım, aralıkta ilacı bıraktım ve en son 27 ocakta regl oldum umarım bu ay olmam çünkü kasım'a denk getirmek istiyorum:) ama merak ettiğim bir şey var. yumurtlama günü regl olduktan 14 gün sonra mı oluyor yoksa bir sonraki reglden 14 gün önce mi oluyor?

adetin başlangıcından 14 gün sonraya denk geliyor 28 günde bir adet oluyorsan tabi...ama belli olmaz 12. 13 . günlerdede yumurtlama olabiliyor ...

adetin başlangıcından 14 gün sonraya denk geliyor 28 günde bir adet oluyorsan tabi...ama belli olmaz 12. 13 . günlerdede yumurtlama olabiliyor ...

cevap için teşekkürler, doğum kontrol hapı kullanırken tam 28 günde bir regl oluyordum ama ilacı bıraktıktan sonraki ay yani 12 ocakta olmam gerekirken 27 ocakta oldu tam 15 gün gecikti o yüzden bu ay nasıl olur bilmiyorum

Eki Görüntüle 613877

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
gamze teyzesi
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dünürlük yalan oldu be bacım

ayyyy kızlar çok sevindim ya cinsiyetler belli olmuş allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :))

Sabahtan beri siteyle sorun yaşıyorum. Yazamadım bir türlü.

Abselove canım ben bir tane daha yasin okudum.

Kimseler uğramaz oldu buraya da. Biz oğluşumla iyiyiz. Minik adamım içerde karate yapıyor sanırım. Dün bana uçan tekme attı resmen. Öyle sert ve derindendi ki sandalyemden zıpladım. Küçük ninjam benim :49:

Evet canım yaaa artık kimsecikler uğramıyor:53:
Allah razı olsun canımmm:16:

Eki Görüntüle 613877

ayrıntılı usg olunca cinsiyet kaçınılma olarak öğrenildi tabi
ilk başlarda yine attı bcak bacak üstüne yok açmıyo sonra birden amuda kaktı sıpa ve malı mülkü gördük
evet beklenen an
gamze teyzesi
o bi kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve dünürlük yalan oldu be bacım

ayyyy kızlar çok sevindim ya cinsiyetler belli olmuş allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :))
Maşallah kızına :nazar:. Sağ salim doğar da kucağına konar inşallah
Evet canım yaaa artık kimsecikler uğramıyor:53:
Allah razı olsun canımmm:16:
Cümlemizden canım

Ben resmi görünce arkadaşın bebeği kız sandım :37: Evet iyi değilim bugün :37: Dua niyetine geçer inşallah

Ayrintili ultrason sonuclarim cok iyi cikti. Bebisimi bol bol gordum. Esnerken, donerken, kipirdarken :nazar: Hatta bir ara ekranda fal tasi gibi acilmis iki cift goz belirdi sok oldum :53: Meger bebegim gozlerini acmis artik boyle de duruyormus :53: Cin gibi bakiyor oglun dedi doktor :nazar: Agirligi 650 gram civarindaymis. Uzun boylu olacak dedi. Cok hareketli ve guclu dedi :nazar:

Kisacasi findik burunlu sirin mi sirin yakisikli bir oglum var benim :nazar: O cakmak cakmak gozleri aklimdan cikmiyor bir turlu :nazar::69::69::69:

Ayrintili ultrason sonuclarim cok iyi cikti. Bebisimi bol bol gordum. Esnerken, donerken, kipirdarken :nazar: Hatta bir ara ekranda fal tasi gibi acilmis iki cift goz belirdi sok oldum :53: Meger bebegim gozlerini acmis artik boyle de duruyormus :53: Cin gibi bakiyor oglun dedi doktor :nazar: Agirligi 650 gram civarindaymis. Uzun boylu olacak dedi. Cok hareketli ve guclu dedi :nazar:

Kisacasi findik burunlu sirin mi sirin yakisikli bir oglum var benim :nazar: O cakmak cakmak gozleri aklimdan cikmiyor bir turlu :nazar::69::69::69:

canımm :) ne güzel. maşallah. çok mutlu oldum valla.
benimde 3 lü tarama sonuçları çıkmış ama bir türlü öğrenemedim. bu hafta inş öğreniriz.
giremedim bir düredir. herkes iyidir umarım.

canımm :) ne güzel. maşallah. çok mutlu oldum valla.
benimde 3 lü tarama sonuçları çıkmış ama bir türlü öğrenemedim. bu hafta inş öğreniriz.
giremedim bir düredir. herkes iyidir umarım.
Sen de görür böyle heycanlanırsın inşallah. Sonuçların iyi çıkıcak bence telaş etme. Zaten üçlüye gerek yok o kadar. Değerlere tek başına bakma netten, grafiğe bak. Ben AFP değeri yüzünden panik olmuştum.

Haftaya bana da şeker yüklemesi yapılacak. İnşallah sıkıntısız atlatırım

Acemiperi cok sevındım oglunu görmene gercekten cok guzel bir şey bu ayrıntılı ultrason bugun bende 2.kez bebişimi gördüm tam 25 haftalıgız 844 gr olmuşuz bile doktor uzun boylu olucak dedi bakalım nasıl olacak cok ozluyorum cokk mayıs ayı gelsın bu arada benim dogum 22 mayıs gorunmeye basladı ama mayısın 10 undan sonra beklıcez gibi gözüküyor hayırlısı .

Gamzecim inşş sonucların herseyın yolunda olur

bu arada buraya ne oldu böylee kımsenın sesi solugu cıkmyor

Back
X