- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.821
Ben yine hasta oldum kizlar. Hem usutmusum hem ishalimEvde dinleniyorum. Insallah bebegime birsey olmaz. Dunden beri dogru durust hareket etmedi yavrucum
Ben yine hasta oldum kizlar. Hem usutmusum hem ishalimEvde dinleniyorum. Insallah bebegime birsey olmaz. Dunden beri dogru durust hareket etmedi yavrucum
Canım bünyem zayıfladı gerçekten. Hasta birinin yanında yarım saat dursam hemen kapıyorum. Biraz üşütürsem burnum akmaya başlıyorkızlar netim olmadığı için yazamadım bi kac gun gıremedım bile Gamze sakın endişelenme hersey yolunda gidecek Allahın izniyle saglıcakla alıcaksın melegını kucagına lütfen moralını bozma kötü dusunme
Acemi peri bünyen sanırım benım gibi cok zayıf hemen etkılenıyorsun cok dıkkat etmen lazım kendıneeee geçmiş olsun umarım önemli bir seyın yoktur
O ümitsizlikleri birçok insan yaşıyor. Ama önemli olan umudunu kaybetmemek. Ben 4.ayımda yine olmadı diye gözyaşı dökerken hamile olduğumu öğrendim. Birçok insana göre çok az bekledim yavrumu ama bu da insanın imtihanına bağlı. Elimizden geleni yapıcaz biz, gerisi Mevlaya kalmışmerhaba kızlar ben sayfaya yeni katıldım. 8 aylık evlıyım 7 aydır cocuk ıstıyoruz. son adetımın uzerınden 24 gün geçti adetım hep aynı aralıklarla gelmedıgı için adet gunumu de bılmıyorum bu sabah evde ıdrar testı yaptım negatif cıktı belkı erken dıye belkıde gercekten yıne hayal kırıklıgı bılmıyorum ama moralım cok bozuk sankı bu ara aglamak ıcın bahane arıyorum oturdum agladım cocugum olmıycakmıs gıbı dusunup de... Hep hayırlısı olsun dıyoruz ama olmayıncada uzuluyo ınsan.
Ben kendi adıma bir hasta bir sağlam olsam da iyiyim. Bebeğim olacağı için heyecanlı ve mutluyum. Oğlumu hissetmek bana huzur ve enerji veriyor. Sen nasılsın? İyice büyümüşsünselam kizlar bayadir yazamiyordum nasilsiniz hamile kalan arkadaslar adiniza cok sevindim gercekten allah kucagimiza almayi nasip eder ins
Ben en son 3 tane daha okuttum abselove. Onları da sayMerhaba canımcımmm nasılsın
Yasin alanlardan haber var mı acaba okumuşlar mıdır canımm
Şimdiden tşk ederim
Ben en son 3 tane daha okuttum abselove. Onları da say
Merhaba canımcımmm nasılsın
Yasin alanlardan haber var mı acaba okumuşlar mıdır canımm
Şimdiden tşk ederim
cnm eşimin teyzesi dağıtacaktı
geçen kv sordum
oda daha teyzeye dönmeişler okuyacaklar demiş
bakalım bende haber bekliyorum
en son bizim yemek yapan abla 10 tane okutmuştu onu yazdın mı??????????????
yazdım canım okunduysa ok dir
Allah razı olsun canımmm
okudu cnm geçen sordum okuttum dedi
Canım bünyem zayıfladı gerçekten. Hasta birinin yanında yarım saat dursam hemen kapıyorum. Biraz üşütürsem burnum akmaya başlıyor
O ümitsizlikleri birçok insan yaşıyor. Ama önemli olan umudunu kaybetmemek. Ben 4.ayımda yine olmadı diye gözyaşı dökerken hamile olduğumu öğrendim. Birçok insana göre çok az bekledim yavrumu ama bu da insanın imtihanına bağlı. Elimizden geleni yapıcaz biz, gerisi Mevlaya kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?