Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben yine hasta oldum kizlar. Hem usutmusum hem ishalim Evde dinleniyorum. Insallah bebegime birsey olmaz. Dunden beri dogru durust hareket etmedi yavrucum

Geçmiş olsun canım..Dikkat et kendine..

Bende sabah uyandım hiçbirşeyim yoktu.1-2 saat sonra çok kötü oldum avuçlarım bile yanıyordu..Eve gitmedim direndim..Açıldım sanki..Ama şimdi yine kötüleşiyorum

Bugün kızımın günlüğünü süsledim..Çok güzel oldu..Günlüğümün amacını belirten bir yazı yazdım ön sayfaya...Artık bu akşam başlarım birşeyler yazmaya...

Bugün epidural sezeryan videosu izledim..Bebeği anne karnından çıkararak hemen annenin yanına getiriyorlar. (Aslında sezaryanı göstermiyor video bebekle annenin buluşmasını gösteriyor) anladımki ben bebeğimle karşılaşacağım ilk anın hayalini kuruyorum ama bu çok farklıymış..Resmen farkettimki hamileyim kızım olacak kızıma ciciler alıyorum ama oyun gibi...Duygularım tuhaf..Garip..

Selam guzel bayanlar

En gecen cuma doktora gitmistim gebelik oncesi kontrol icin. Smear testinde enfeksiyon cikmis bugun arayip ilac almami soyledi bikac gun iliskiye ara verin dedi... Ciddilesmesinden korkuyorum valla. Aksi gibi bir de yumurtlama donemimdi kacti firsat

bir de folik asit icin iki ilac soyledi folibol ve folic plus. Hangisini istersen onu al dedi. Sizce hangisini alayim??

Sağolun kızlar.neden hasta oluyorum anlamadım.sağlıklı besleniyorum,sıkı giyiniyorum ama yine hasta oluyorum.şimdi iyiy bebisim de kıpır kıpır.su 9 ay bitsin artik

kızlar netim olmadığı için yazamadım bi kac gun gıremedım bile Gamze sakın endişelenme hersey yolunda gidecek Allahın izniyle saglıcakla alıcaksın melegını kucagına lütfen moralını bozma kötü dusunme

Acemi peri bünyen sanırım benım gibi cok zayıf hemen etkılenıyorsun cok dıkkat etmen lazım kendıneeee geçmiş olsun umarım önemli bir seyın yoktur

merhaba kızlar ben sayfaya yeni katıldım. 8 aylık evlıyım 7 aydır cocuk ıstıyoruz. son adetımın uzerınden 24 gün geçti adetım hep aynı aralıklarla gelmedıgı için adet gunumu de bılmıyorum bu sabah evde ıdrar testı yaptım negatif cıktı belkı erken dıye belkıde gercekten yıne hayal kırıklıgı bılmıyorum ama moralım cok bozuk sankı bu ara aglamak ıcın bahane arıyorum oturdum agladım cocugum olmıycakmıs gıbı dusunup de... Hep hayırlısı olsun dıyoruz ama olmayıncada uzuluyo ınsan.

Canım bünyem zayıfladı gerçekten. Hasta birinin yanında yarım saat dursam hemen kapıyorum. Biraz üşütürsem burnum akmaya başlıyor
O ümitsizlikleri birçok insan yaşıyor. Ama önemli olan umudunu kaybetmemek. Ben 4.ayımda yine olmadı diye gözyaşı dökerken hamile olduğumu öğrendim. Birçok insana göre çok az bekledim yavrumu ama bu da insanın imtihanına bağlı. Elimizden geleni yapıcaz biz, gerisi Mevlaya kalmış

selam kizlar bayadir yazamiyordum nasilsiniz hamile kalan arkadaslar adiniza cok sevindim gercekten allah kucagimiza almayi nasip eder ins

selam kizlar bayadir yazamiyordum nasilsiniz hamile kalan arkadaslar adiniza cok sevindim gercekten allah kucagimiza almayi nasip eder ins
Ben kendi adıma bir hasta bir sağlam olsam da iyiyim. Bebeğim olacağı için heyecanlı ve mutluyum. Oğlumu hissetmek bana huzur ve enerji veriyor. Sen nasılsın? İyice büyümüşsün

Merhaba canımcımmm nasılsın
Yasin alanlardan haber var mı acaba okumuşlar mıdır canımm
Şimdiden tşk ederim

Merhaba canımcımmm nasılsın
Yasin alanlardan haber var mı acaba okumuşlar mıdır canımm
Şimdiden tşk ederim

cnm eşimin teyzesi dağıtacaktı
geçen kv sordum
oda daha teyzeye dönmeişler okuyacaklar demiş
bakalım bende haber bekliyorum
en son bizim yemek yapan abla 10 tane okutmuştu onu yazdın mı??????????????

Haklısınn henüz hastalanmadım hala umudumm var aslında ama bir anlık bişey işte.. Allahtan hep hayırlısını istıyoruz.. bende 7 aydır deniyorum ama ilk defa bu ay kendımı cok kaptırmışdım olucak dıye hıssetmıstım daha once üzülmedim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…