- Konu Sahibi meleksimam
- #18.501
aaaa gerçekten mi kesin mi dedi doktor çok sevindimmmm :)
kızıma bir arkadaş daha geliyorrrrrrrrrrrrrr![]()
:)))) evet hayatım. dünyalar beniiimmm beniimm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa gerçekten mi kesin mi dedi doktor çok sevindimmmm :)
kızıma bir arkadaş daha geliyorrrrrrrrrrrrrr![]()
Nasılsınız kılzar? Gamze ve Daisy kızlarınız ne yapıyor? Güllümsün seninkinin cinsiyeti belli oldu mu?
Ben haftaya kötü başladım ama umarım kötü bitmez.Hastaneye gitmek istemiyorum artık iyice soğudum hepsinden. Elimde olsa evde doğurup koycam beşiğe![]()
Hastanede gerildim fazlasıyla. Doktorumdan memnunum çok şükür, aman nazar değmesinyok cnm belli değil ayın 22 sinde gidecez doktora inş. belli olur
ne oldu neden soğudun sen
hastanlerden yine doktor sıkıntısımı yaşıyosun cnm
Hastanede gerildim fazlasıyla. Doktorumdan memnunum çok şükür, aman nazar değmesinYorgun hissediyorum kendimi. Daha kaç saat var ama ben eve gidip yatmak istiyorum
Az kalmış senin. Ben yaklaşık bir aydır görmüyorumsıkma canını oluyo bazen ole
dönemsel şeyler sıkma kendini
bende deli gibi 22 ocak bekliyorum çok özledim sıpamı
Az kalmış senin. Ben yaklaşık bir aydır görmüyorum![]()
Merhaba şekerle nasılsınız?
Canım akşamüstü başlıyor ağrı. İlk saatlerde olmuyor. Benimki 4.gün tamamen geçti.Nasılsınız kızlar..
Bu sabah tetenoz aşımızı olduk.Daha ağrı sızı yok ama belki ileriki saatlerde çıkar.
Canım akşamüstü başlıyor ağrı. İlk saatlerde olmuyor. Benimki 4.gün tamamen geçti.
sen nasılsın sonuçları almıştınınz yanlış hatırlamıyosam gösterdin mi doktora
bugün gittik canım dr saçma sapan şeyler söyledi klomen verdi yolladı işte canım sıkkın emre beye gideceğiz tabi eşimi ikna edebilirsem bu ilaçla çözülecek deyip duruyor![]()
anladım cnm aman sonuçlarınız toplada emre hocaya gösterirsin
hakkınızda hayırlısı