Ilk çocuğunu düşünenler...

Şükürler olsun ki kolum bugün daha iyi. Daha rahat hareket ediyor en azından. Bir ay sonra yine aynı işkence olacak

2.si bu kadar olmuyormuş umarım olmuyordur gerçektennnnn cok kotu bır durum bugun bende daha iyiyim en azından kıyafetlerımı kendım gıyebılıyorum yarına inş bşiyim kalmaz

amin cnm cümlemizininkini
sen bu 10 taneyide yaz kv dönsün sayı veririm ben sana

Canım sağolasınnnn iyi ki varsın

2.si bu kadar olmuyormuş umarım olmuyordur gerçektennnnn cok kotu bır durum bugun bende daha iyiyim en azından kıyafetlerımı kendım gıyebılıyorum yarına inş bşiyim kalmaz

hayırdır tatlım aşı falan mı oldun Allah kolaylık versin

Etrafıma sordum. Çok canı yanan olmuş. Ben de fazla mı nazlanıyorum diyordum kendi kendime. Meğer normalmiş. Yarına daha da azalır. Sonra geçer inşallah

çok mutluyum kızlar Allah ım gönlüme göre verdi.. ağladım bağıra bağıra mutluluktan. :)))))))))))))))))

gamzecim inan çok çok sevindim...şükür ikimizde kızları bulduk

kesinmi dedi senin dr..bize %90 dedi ama dayanamayıp herkese kız dedik bile:26:

gamzecim inan çok çok sevindim...şükür ikimizde kızları bulduk

kesinmi dedi senin dr..bize %90 dedi ama dayanamayıp herkese kız dedik bile:26:

:)) bizede şimdilik 1-0 kız önde dedi. kesin demedi tabi. ama oğlan olsaydı testisleri belli olurdu dedi:)) bizde hemen tamam kız dedik. ben çok mutluyum ....:)))))))))

çok mutluyum kızlar Allah ım gönlüme göre verdi.. ağladım bağıra bağıra mutluluktan. :)))))))))))))))))

Canım benim maaşallah gönülden istemişsin demek ki Rabbim dualarını kabul etti canımmmmmmmmmm maaşallah subhanallahh

amin cnm ben kendimi erkeke çok alıştrdım ama kız kız die benide istetiniz valla

canımcım kısmet Rabbim hayırlısını nasip etsin ama senin ki hep erkek geçiyor içimden benim

bende istiyorum bebıs rabbım banada versın bu sıtelere baktıkca ozenıorum hayaller kuruorum allahım daha fazla aratma lutfeeen

kızlar kocişe güzel bir yemek hazırlayım bugün:)))
mutfağa dalıcam şimdi. öpüldünüz.

Kolay geldin canımmmmmmm

bende istiyorum bebıs rabbım banada versın bu sıtelere baktıkca ozenıorum hayaller kuruorum allahım daha fazla aratma lutfeeen

İnşallah dualarımızı kabul eder Rabbim bizde bekleyenlerdeniz

Maaşallah ne güzel hamile olup muradına erenler mutluluklarını paylaşıyorlar ve ben bunları okudukça sizin sevincinizi yaşıyorum :))
dilerim Allahtan herkesin gönlünde olanı, Rabbim tez vakitte nasip etsin
Hamile olan hanımların tez vakitte sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…