- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.481
Şükürler olsun ki kolum bugün daha iyi. Daha rahat hareket ediyor en azından. Bir ay sonra yine aynı işkence olacak
amin cnm cümlemizininkini
sen bu 10 taneyide yaz kv dönsün sayı veririm ben sana
2.si bu kadar olmuyormuş umarım olmuyordur gerçektennnnn cok kotu bır durum bugun bende daha iyiyim en azından kıyafetlerımı kendım gıyebılıyorum yarına inş bşiyim kalmaz
Canım sağolasınnnn iyi ki varsın
hayırdır tatlım aşı falan mı oldun Allah kolaylık versin
Etrafıma sordum. Çok canı yanan olmuş. Ben de fazla mı nazlanıyorum diyordum kendi kendime. Meğer normalmiş. Yarına daha da azalır. Sonra geçer inşallah2.si bu kadar olmuyormuş umarım olmuyordur gerçektennnnn cok kotu bır durum bugun bende daha iyiyim en azından kıyafetlerımı kendım gıyebılıyorum yarına inş bşiyim kalmaz
Etrafıma sordum. Çok canı yanan olmuş. Ben de fazla mı nazlanıyorum diyordum kendi kendime. Meğer normalmiş. Yarına daha da azalır. Sonra geçer inşallah
gamzenin kızı oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
ayyyy çok sevindim çok istiyodu kızı olmasını...
darısı sana gullumsun
gamzecim inan çok çok sevindim...şükür ikimizde kızları bulduk
kesinmi dedi senin dr..bize %90 dedi ama dayanamayıp herkese kız dedik bile:26:
:)) bizede şimdilik 1-0 kız önde dedi. kesin demedi tabi. ama oğlan olsaydı testisleri belli olurdu dedi:)) bizde hemen tamam kız dedik. ben çok mutluyum ....:)))))))))
cnm ya allah mutluluğunu daim etsin
çok mutluyum kızlar Allah ım gönlüme göre verdi.. ağladım bağıra bağıra mutluluktan. :)))))))))))))))))
amin cnm ben kendimi erkeke çok alıştrdım ama kız kız die benide istetiniz valla
kızlar kocişe güzel bir yemek hazırlayım bugün:)))
mutfağa dalıcam şimdi. öpüldünüz.
bende istiyorum bebıs rabbım banada versın bu sıtelere baktıkca ozenıorum hayaller kuruorum allahım daha fazla aratma lutfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?