Ilk çocuğunu düşünenler...

Bayadır girmiyodum konuya. Herkes iyi sanırım okudum az önce. Herkesin yeni yılı kutlu olsun bu burada :) Biz çocuk yapmayı ertelemeye karar verdik, ara vericez biraz Mola yani :) hem kafamızı rahatlatmak ve neden olmadı stresindenn biraz uzak durmak iyi gelcek gibi düşündük kendi kendimize :)

günaydın kızlar...

yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..

bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....

geçmiş olsun hayatım. korkma. kaynamış soğumuş suya karbonat ve tuz atıp bol bol gargara yap. ve c vitamini. benim doktorum tavsiye etmişti.

sgk dan alıcaksın hayatım.. kusura bakma geç cevapladım biraz. doğum belgesi ve analıkla ilgili raporunla sgk ya başvuruda bulunuyorsun.

Sagol canim

Gamze fotolarindan anlayamadim bebek nerede . Insallah sagliklidir

eşşşeeeekkkk sıpasıııının arkası dönük :))) o gün doktoruda benide çok yordu.. anca bunları alabildik. yakın olan da nub. çekti elime verdi ama bişey demedi. baksana sen anlarsın hayatım

günaydın kızlar...

yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..

bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....

geçmiş olsun. bol meyve, bol istirahat et. bence doktora yine gitmelisin. bebeğe inş bişey olmaz ama dr kolay atlatman için öneriler verir. onlara dikkat et.

Annem k.v ve anneannem var. senin için söylüycem.

Sağol canımmm

Allah razı olsun canımmmmm
Eki Görüntüle 596436 Eki Görüntüle 596437 Eki Görüntüle 596436 Eki Görüntüle 596437

slm kızlar. bir kaç gündür giremedim. son kontrolümüzdeki fotoları bebişimin:)
yerim ben o susamııııııı

canım anneannem okumuş.

Allah razı olsun canımmmm benim 3 yazayım mı sana annen ve anneannenle birlikte?

Sağol canımmm

Allah razı olsun canımmmmm

yerim ben o susamııııııı

Allah razı olsun canımmmm benim 3 yazayım mı sana annen ve anneannenle birlikte?

4 yaz hayatım. anneannem okudu. annem okuycak . kv okuycak. ben yarın okuycam.
sendende razı olsun göbüşün dolsun biran önce. temiz kalpli arkadaşım

geçmiş olsun. bol meyve, bol istirahat et. bence doktora yine gitmelisin. bebeğe inş bişey olmaz ama dr kolay atlatman için öneriler verir. onlara dikkat et.

bol c vitamini alıyorum canım aile hekimine gittim bogazıma baktı iltihap olmadıgını söyledi o da dinlen meyve bol ye dedi..şimdi sanki biraz daha iyiyim..çarşamba zaten randevum var..biraz tedirgnim ama inşşlh bi şy olmaz hep dua ediyorum...

eşşşeeeekkkk sıpasıııının arkası dönük :))) o gün doktoruda benide çok yordu.. anca bunları alabildik. yakın olan da nub. çekti elime verdi ama bişey demedi. baksana sen anlarsın hayatım

canım gribe tavsiyen için saol denicem..baya tedirgiinim bebişe bi zararı olur diye çok korkuyorum bol bol dua ediyorum bi aksilik olmaz inşallah..

bizimkide bi türlü açmadı bacakları ugraştırdı dr uda bizide ama göstermedi..cinsiyeti %90 sölicekti yoksa dr..çarşamba günü tekrar gitcez hem gripten sonra bi kontrol olur hem de belki bu sefer inat etmezde görürüz

sormaa hayatım benimkide öyle. soldan bakıyo bacakları toplayıp kafayı dönüyo. sağdan bakıyo ters dönüyo deli etti bizi:)))
neyse sağlıklı olsunlarda. bir hafta sonra öğreniriz :)
öğrenirsen mutlaka yaz bize olurmu..
geçmiş olsun tekrar canım. korkma. hapşururken bacaklarını karnına doğru çek.

4 yaz hayatım. anneannem okudu. annem okuycak . kv okuycak. ben yarın okuycam.
sendende razı olsun göbüşün dolsun biran önce. temiz kalpli arkadaşım

Canım arkadaşım benimmmmmm Allah razı olsun hepinizdennnn
Rabbim bebeişinin kokusunu hayırlısıyla duyabilmeyi nasip etsinnnn

iltihap yoksa korkmanıza gerek yok. çarşambaya kadar beklersiniz.
bol bol dinlenin bir de bol sıvı alın. bebeğe birşey olmaz.

Canim cok baktim ama resimler de ters zaten, hicbisey anlamadim. Nub yukari dogru yada paralelse erkek, asagi dogru ise kiz diyorlar. Otomatik hesaplayici vardi cin takvimi, o tuttu bende

Canim cok baktim ama resimler de ters zaten, hicbisey anlamadim. Nub yukari dogru yada paralelse erkek, asagi dogru ise kiz diyorlar. Otomatik hesaplayici vardi cin takvimi, o tuttu bende

dik duruyor. çin takvimide erkek diyor. ama hala kız diye deli oluyoruz biz:)) çok istiyoruz ilk bebişimiz kız olsun. ama bakalım sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…