• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Arkadaşlar bu konu hakkında benim de çok merak ettiğim birşey var. Yardımcı olusanız çok sevinirim.

Spermiyogram testini mutlaka hastanede yaptırmamız gerekmiyor değil mi?
Örnek alıp evde sonra hastaneye götürebilir miyiz acaba?

Arkadaşlar bu konu hakkında benim de çok merak ettiğim birşey var. Yardımcı olusanız çok sevinirim.

Spermiyogram testini mutlaka hastanede yaptırmamız gerekmiyor değil mi?
Örnek alıp evde sonra hastaneye götürebilir miyiz acaba?

Evet canım ama bunu her hastane kabul etmeyebiliyor önce görüşüp oradan steril kabı temin edip en fazla 30-40dk içerisinde de hastaneye ulaştırmak zorundasın

meraba arkadaşlar bende ilk bebeğimi düşürüm 5 haftalıktı şimdi hamileyim 7 haftanın içindeyiz inş rabbim herkezin gönlüne göre versin:

hayrılı olsn cnm ALLAHIM hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsn ınş.bende 4 haftalıkdı dusuk yapdım dokturum 3 ay gecsın ole cocuk dusunun dedı ama halen olmadı tam 5 ay gecdı cok dua edıyorum cok uzuluyorum ,allahım ıns bnada nasıp eder senın gbı.

günaydın kızlar...

yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..

bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....:31::31:

günaydın kızlar...

yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..

bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....:31::31:
Geçmiş olsun. Korkma bebek içerde gayet konforlu ve gripten etkilenmiyor. Rabbim koruyor onu
ne zamandır gelmiyordum bu konuya.
Acaba hamile arkadaşlar nasıllar, son durumlar nedir? Bilgi lütfen :3::3::3:
Bebekler büyüyor, heyecanımız artıyor.

Bugün bir alışveriş sitesinde indirim vardı. Birkaç şey aldım. Emzirme minderi mesela 15 tl, mycey marka. Emzirme önlüğü 8 tl. Naturel banyo süngeri 1,5 tl. Kaçırdıklarım da çok olmuş. Yine de çok ucuza kapattım :1:

slm hanımlar nasılsınız
bebişler büyümüş maşallah sizlere
ben hala beklemedeyim gelemedi hala kuzumm :)

asbelove yasin topluyosun galiba ben okudum canım rabbim kabul etsin tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Iste oglumun ani defteri :nazar:

$IMG_2838.webp

$IMG_2832.webp

Back
X