- Konu Sahibi meleksimam
- #18.321
süper olmış çok beğendim valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar...
yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..
bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....![]()
Evet canım Rabbim izin verirse 500yasin topluyorum okumak isteyen arkadaşlara duyurulurrr![]()
Sagol canimsüper olmış çok beğendim valla
kuzum ya valla çok özür dilerim haberi alınca saat 18 olmuştu zaten sevinçten annemi aradım kocamı aradım sonrada çıktım
unuttum
gamze sen bilirsin sana bişey soracam bu doğum parası olayı var ya
bunu kim verecek patron mu
sgk mı
eğer patronsa ben avucumu yalayım şimdien yanı
Amin canim insallahne güzel olmuş. Allah çok güzel anılarla doldurmayı nasip etsin
Sagol canim
Gamze fotolarindan anlayamadim bebek nerede . Insallah sagliklidir
günaydın kızlar...
yılın ilk gribine yakalanmış oldum...dr a da çarşamba gitcektim bilmiyom belki aile hekimine bi ugrarım..
bebişime bi şy olur korkusu gripten beter....![]()
Annem k.v ve anneannem var. senin için söylüycem.
Allah razı olsun canımmmmmslm hanımlar nasılsınız
bebişler büyümüş maşallah sizlere
ben hala beklemedeyim gelemedi hala kuzumm :)
asbelove yasin topluyosun galiba ben okudum canım rabbim kabul etsin tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz inşallah
yerim ben o susamıııııııEki Görüntüle 596436 Eki Görüntüle 596437 Eki Görüntüle 596436 Eki Görüntüle 596437
slm kızlar. bir kaç gündür giremedim. son kontrolümüzdeki fotoları bebişimin:)
canım anneannem okumuş.
Sağol canımmm
Allah razı olsun canımmmmm
yerim ben o susamııııııı
Allah razı olsun canımmmm benim 3 yazayım mı sana annen ve anneannenle birlikte?
geçmiş olsun. bol meyve, bol istirahat et. bence doktora yine gitmelisin. bebeğe inş bişey olmaz ama dr kolay atlatman için öneriler verir. onlara dikkat et.
eşşşeeeekkkk sıpasıııının arkası dönük :))) o gün doktoruda benide çok yordu.. anca bunları alabildik. yakın olan da nub. çekti elime verdi ama bişey demedi. baksana sen anlarsın hayatım
canım gribe tavsiyen için saol denicem..baya tedirgiinim bebişe bi zararı olur diye çok korkuyorum bol bol dua ediyorum bi aksilik olmaz inşallah..
bizimkide bi türlü açmadı bacakları ugraştırdı dr uda bizide ama göstermedi..cinsiyeti %90 sölicekti yoksa dr..çarşamba günü tekrar gitcez hem gripten sonra bi kontrol olur hem de belki bu sefer inat etmezde görürüz
4 yaz hayatım. anneannem okudu. annem okuycak . kv okuycak. ben yarın okuycam.
sendende razı olsun göbüşün dolsun biran önce. temiz kalpli arkadaşım
bol c vitamini alıyorum canım aile hekimine gittim bogazıma baktı iltihap olmadıgını söyledi o da dinlen meyve bol ye dedi..şimdi sanki biraz daha iyiyim..çarşamba zaten randevum var..biraz tedirgnim ama inşşlh bi şy olmaz hep dua ediyorum...
Canim cok baktim ama resimler de ters zaten, hicbisey anlamadim. Nub yukari dogru yada paralelse erkek, asagi dogru ise kiz diyorlar. Otomatik hesaplayici vardi cin takvimi, o tuttu bendeeşşşeeeekkkk sıpasıııının arkası dönük :))) o gün doktoruda benide çok yordu.. anca bunları alabildik. yakın olan da nub. çekti elime verdi ama bişey demedi. baksana sen anlarsın hayatım
Canim cok baktim ama resimler de ters zaten, hicbisey anlamadim. Nub yukari dogru yada paralelse erkek, asagi dogru ise kiz diyorlar. Otomatik hesaplayici vardi cin takvimi, o tuttu bende