- Konu Sahibi meleksimam
- #18.281
Günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım bugünnnn
Herkes ayrı bir merak içindeymiş gördüğüm kadarıylaaa
Rabbim hepinizi feraha kavuştursun inşallahhhh
sorma ya herkesi bi merakladırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım bugünnnn
sorma ya herkesi bi merakladırdım![]()
Bu seviliyorsun demektir canımmmm sevios seniiiiii![]()
bende sizi çok seviyom kuzularım
Sen iyi ol da canım.kızlar saolun meraklandığınınz için
durumu anlatayım dün gamze uğramayınca mesaj atmıştım
baya yazıstık ben o sıra hocadan ikili test için sonuç yorumu bekliyodum
malum endişeli oluncada biraz
gamze bana haber ver dedi
ama ben unuttum
eşek ben
ondan merak etmiştr
ama iyiyiz teyzeler
tekrar bulantılarım başladı ama ole çok kötü değil şimdilik
Kimyasal gebelik mimaalesef giiti tutunamadı ..
kimyasal gebelik mi neyse o oldu kızlar çok kötüyüm bu ne demek neden olur ne yapmalıyım ?
çoğu kadın yaşarmış da anlamazmış da neden ??
AminnnGünaydın canlarımmmm nasılsınız bakalım bugünnnn
Sen iyi ol da canım.
Kimyasal gebelik miÜzüldüm şimdi. Canın sağolsun gerçi kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Belli bir nedeni yok sanırım bu kimyasal gebeliğin. Moralini bozmadan çalışmalara devam. İnsanın başına gelebiliyor böyle şeyler
Aminnn
iyiyim cnm bulantılarım başladı yeniden
ama allahtan yememe engel değil
sen nasılsın oğluşun nasıl nasıl gidiyo
bu arada
göbüşüm top gibi oldu
galiba artık pantolanlarımı giyemeyecem
en kısa zamanda senin dediğin şu pasajı ziyaret edeyim diorum![]()
Benim oğlum iyi çok şükür, keyfi de yerinde sanırım. Annesi onun için bol bol süt içiyor, yoğurt yiyor, meyve yiyor. Daha ne olsun.iyiyim cnm bulantılarım başladı yeniden
ama allahtan yememe engel değil
sen nasılsın oğluşun nasıl nasıl gidiyo
bu arada
göbüşüm top gibi oldu
galiba artık pantolanlarımı giyemeyecem
en kısa zamanda senin dediğin şu pasajı ziyaret edeyim diorum![]()
Bu bir belirti ama tek başına yeterli değil. Adetinin gecikmesini bekle mutlakaMerhaba hanimlar
Size birsey sormk istyrm..goslerimin ucu cok hassaslasti bu bir belirti olabilir mi?
Benim oğlum iyi çok şükür, keyfi de yerinde sanırım. Annesi onun için bol bol süt içiyor, yoğurt yiyor, meyve yiyor. Daha ne olsun.
Canım rahat pantolonlara geçtiğinde çok daha rahat olacaksın. Çocuğu sıkıştırma annesi
Bu bir belirti ama tek başına yeterli değil. Adetinin gecikmesini bekle mutlaka
Kizlar merhaba yazdiklarinizi gerridende olsa takip ediyorum masallh rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallh
Bugun spermigram yapyirdi esim temmuzda 9milyon .aralikta 0 cikan sonuc bugun 4milyon cikti....bu nedemek acaba? Sevinmelimiyim bilemedim.yorumlarsaniz sevinirim.0ciktiginda doktor dunyayi basimiza yikmisti bakalim yarin muayenede sonuckari goturunce ne diyecek
cnm çok değişken olmuş
hep aynı yerde mi yaptırıyosununz yoksa farklı yerlerde mi farklı yerde ise ondan olabilir mi acaba
cnm çok değişken olmuş
hep aynı yerde mi yaptırıyosununz yoksa farklı yerlerde mi farklı yerde ise ondan olabilir mi acaba
Gulumsuncum.ilkini bir klinikte yaptirmistim 2. Ve 3.yu hastanede yaptirdim doktor ozellikle tekrarini hurada yaptirin dedi
Aslinda sunun icin sevinmelimiyim bilemedim en azindan sperm uretimi varmis yani tamamen bitmemis.bu sonuc bana umut verdi:)))boyle bir rakama bile sevinir oldum(bunada sukur
anladım cnm
benim eşimdede vardı hareket sıkıntısı
takviye ile çözmüşütük
cnm sen doktorunla bi görüş bakalım
ne diyecek
bizleride haberdar et
anladım cnm
benim eşimdede vardı hareket sıkıntısı
takviye ile çözmüşütük
cnm sen doktorunla bi görüş bakalım
ne diyecek
bizleride haberdar et
2 aydir proxceed plus kullaniyor. Etkisini gostermis gibi gozukuyor. Sabah sonuclar icin doktora gidecegiz sabaha kadar meraktan olmezsem iyidir..
Sabah muyeneden sonra mutlaka yazarim. Ben tup bebek istiyorum ama doktor ne der bilmiyorum .ona gore davranacagiz