• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım benimmm çok teşekkür ederim inşallah Rabiim herşeyin olduğu gibi bebişin de hayırlısını versin .. herkese de nasip etsin bu duyguyuu. anne olan arkadaşlarım şiddetle tavsiye ediyor ben de iyice merak etmeye başladım anneliğin nasıl bişe olduğunu.. çok zorlukları var diyorlar ama o kadar güzel bir duygu ki zorlukları görmüyorsun diyorlar :))

canım hayat zorluklarla dolu zaten hem onun sevgisi mutluluğu her zorluğu yenmeye yeter bence Rabbim nasip etse de o zorlukları görebilsek inşallahhhhh

emre beyle telefonda konuşma fırsatım oldu canım ama o da pek umut vermedi bu sayılarla normal yolla olması imkansız diyor şu karyotip ve dna hasar testine göre harekete geçeceğiz canım muhtemelen

hakkınızda hayırlısı cnm en azında eşin gidip geliyo bişeyler yapmaya çalışıyo
tüp yaparsınınz sizde
elbet sende bi şekilde anne olacksın kuzum hiç üzülme benim içim çok rahat
belki biraz zaman alacak ama eninde sonunda olacak merak etme

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar:

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar:

bu hormonlar mahvetti beni
ağlattın beni oğluşunu yerim senin
hay maşallah kuzuya ya

hakkınızda hayırlısı cnm en azında eşin gidip geliyo bişeyler yapmaya çalışıyo
tüp yaparsınınz sizde
elbet sende bi şekilde anne olacksın kuzum hiç üzülme benim içim çok rahat
belki biraz zaman alacak ama eninde sonunda olacak merak etme

Önceden çok panik oluyordum ama canım artık Rabbim bize bir mucize vermezse tüp olma olasılığı çok yüksek o yüzden ne bat bekliyorum ne bişey herşeyi keyfimizce yaşıyoruz. Sadece şu bekleme faslı beni çok rahatsız ediyor geriyor gerçi 2,5ay geçti şu 2hafta mı geçemeyecek ama sona gelindikçe daha bir geriliyorum işte ne yapalım bizimde sınavımız buymuş hayırlısıyla şu karyotip çıkınca tüp bebek raporu için konuşacağım dr.la bakalım ne diyecek ona göre şu raporu alıp başlarız en azından hayırlısıyla tabi. Rabbim ol diyecek önce

Günaydın kızlar

Maaşallah subhanallah canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhhh

Önceden çok panik oluyordum ama canım artık Rabbim bize bir mucize vermezse tüp olma olasılığı çok yüksek o yüzden ne bat bekliyorum ne bişey herşeyi keyfimizce yaşıyoruz. Sadece şu bekleme faslı beni çok rahatsız ediyor geriyor gerçi 2,5ay geçti şu 2hafta mı geçemeyecek ama sona gelindikçe daha bir geriliyorum işte ne yapalım bizimde sınavımız buymuş hayırlısıyla şu karyotip çıkınca tüp bebek raporu için konuşacağım dr.la bakalım ne diyecek ona göre şu raporu alıp başlarız en azından hayırlısıyla tabi. Rabbim ol diyecek önce

ole tabi inş. daha fazla yorulmadan en kısa zamanda olur cnm

bu hormonlar mahvetti beni
ağlattın beni oğluşunu yerim senin
hay maşallah kuzuya ya

Maaşallah subhanallah canım Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhhhh
Sağolun kızlar Allah razı olsun güzel dualarınız için. Öyle güzel duygular ki bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eller kollar oynuyordu yavrumun :8: Yerim ben onu :55:

Günaydın kızlar

gözün aydınn allah hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride göstersin inşallah

darısı bize bi an önce ögreniriz inşallah bizde..çok merak ediyorum:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar

Bir haziran annesi olarak erkek olacağı belliydi :))

Çok sevindim...

gözün aydınn allah hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride göstersin inşallah

darısı bize bi an önce ögreniriz inşallah bizde..çok merak ediyorum:emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah öğrenirsin bir an önce. Kız erkek önemli değil tabi ki ama insan cinsiyeti bilince daha iyi oluyor merakı gidiyor. Oğluşum diye sevicem artık onu
ya sorma insa özlüyo
bizde salı günü gidecez ama bana geçmiyo günler valla
Annesi görünce daha iyi anlıyorsun ne kadar özlediğini. Bu sefer omuzlarını, mesanesini ve tabi ki pipisini gördüm

Back
X