• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Gülümsün eşim arabayla bırakıyor heryere neyseki....

Absolve,gamze geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

Benimde dişçide randevum var bugün

sağol hayatım. valla çok sakındım kendimi ama nerede nasıl kaptım anlayamadım.
sanada geçmiş olsun. dişçi benim haftaya:((

anlayamadım valla hayatım. çok sakındım kendimi. hatta yemekhaneye bile herkesten önce çıktımki. aynı havayı solumayım diye. 132 kişi aynı anda yemek yiyor.
boğazım acımasa idare edicemde ...

Adaçayı ile gargara yapmak boğazlara iyi geliyormuş.araştır istersen

Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama ben de katıldım aranıza. çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. antalya civarında olup da tecrübelerini ve doktor tercihlerini paylaşabilecek olanlar var mı ?

Slm kızlar bu ara içimde çok heyecan var bebişim olsun istiyorum. Kontrole gittim azıcık îltihabım varmış ilaçlarımı kullanıyorum.
Hamilelik nasıl bir duygu kızlar. Beni de aranıza alın heyecanımızı paylaşalım

slm hayatım:) hoşgeldin. bizde işte yeni yeni anlamaya başlıyoruz. iltihabın kısa sürede geçer ve sende çalışmalara başlarsın umarım.

Evet ya kanıyor dişetlerim..Birde üst kısımlar açık pembe diş dipleri kırmızı korktum bişey olacak diye..Bakalım doktor ne diyecek

korkma hayatım. doktorum bana demişti. kanama renk değişimi. hatta hafif sızlama olur diye.
her hamilelik bir diş götürürmüş anneannem derdi:)

anlayamadım valla hayatım. çok sakındım kendimi. hatta yemekhaneye bile herkesten önce çıktımki. aynı havayı solumayım diye. 132 kişi aynı anda yemek yiyor.
boğazım acımasa idare edicemde ...

ya cnm ne yapsanda olacaksa oluyo bi şekilde
ilaçta alamayacağın için dayanacan vitamine bol bol dinleneceksin

Evet ya kanıyor dişetlerim..Birde üst kısımlar açık pembe diş dipleri kırmızı korktum bişey olacak diye..Bakalım doktor ne diyecek

cnm bir hekime gözüüksen belki bişeyler önerir

inş. hayatım sağol. cumartesi randevumuz var doktorda. adam sıkı sıkı uyarmıştı beni. hasta gidersem çok fırça yicem

Allahımın izniyle halledersin canım o zamana kadar dinlen birazcık eve git annem hasta çorbası yapar bana bu durumlarda :9:
bildiğin şehriye çorbası bol domatesli biberli içine de limon çıktın mı ohhhh birde salep çok iyi gelir canım
İnşallah cumartesiye hiçbişeyciğin kalmazzz

hoşgeldin canım. neden geç oldu.

uzun süredir beğenerek takip ediyordum aslında ama henüz bebek yapmaya karar verdim o yüzden bu süreç boyunca bilgi ve tecrübe sahibi olanlarla irtibat kurmak istedim. evleneli 4 ay oldu aslında önce ertelemeyi düşünüyorduk sonra bunun gereksiz olduğuna karar verdik :) şimdi gebelik öncesi hazırlıklara başlamam gerekiyor doktor seçimi kontroller folik asit, vitamin takviyeleri vs..

uzun süredir beğenerek takip ediyordum aslında ama henüz bebek yapmaya karar verdim o yüzden bu süreç boyunca bilgi ve tecrübe sahibi olanlarla irtibat kurmak istedim. evleneli 4 ay oldu aslında önce ertelemeyi düşünüyorduk sonra bunun gereksiz olduğuna karar verdik :) şimdi gebelik öncesi hazırlıklara başlamam gerekiyor doktor seçimi kontroller folik asit, vitamin takviyeleri vs..

hoşgeldin canımmm hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavyşursun bebişineee

hoşgeldin canımmm hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavyşursun bebişineee

canım benimmm çok teşekkür ederim inşallah Rabiim herşeyin olduğu gibi bebişin de hayırlısını versin .. herkese de nasip etsin bu duyguyuu. anne olan arkadaşlarım şiddetle tavsiye ediyor ben de iyice merak etmeye başladım anneliğin nasıl bişe olduğunu.. çok zorlukları var diyorlar ama o kadar güzel bir duygu ki zorlukları görmüyorsun diyorlar :))

Back
X