- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.401
daha çok gençsin sonuçlarda ii çıkmış hayırlısıyla alırsın bebişini inşallah bat ne zaman :)
:) insallah hayirlisi olur cnm, Bat 15 de bu ayin
hadi hayırlısı :))
günaydın canım bebek nasıl bakalım üzüyomu anneyi :))
bebiş çok iyi allahıma şükür canım..saolsun pek üzmüyo beni umarım hep böyle devam eder
sen nasılsın?
bebiş çok iyi allahıma şükür canım..saolsun pek üzmüyo beni umarım hep böyle devam eder
sen nasılsın?
aferin ona akıllı bebiş :) iyiyim bende bekliyorum bakalım ne olacak diye 7 aralık battı şimdilik gelen giden yok dua edin benim için bebişim gelsin hayırlısıyla :)
aferin ona akıllı bebiş :) iyiyim bende bekliyorum bakalım ne olacak diye 7 aralık battı şimdilik gelen giden yok dua edin benim için bebişim gelsin hayırlısıyla :)
inşallah canımhayırlı haberlerini bekliyoruz..bu ay aramıza katılırsın inşallah
Bir süredir girmiyordum ama arada haberdar olmak için yazdıklarınıza bakıyordum.
Son zamanlar canım fena halde sıkkın. Hayatımda hiçbir tat , hiç bir anlam yok.
Sanki elimdeki var olan mutlulukta bitmiş , elimden alınmış gibi.
Bu bozuk ruh halimle sizi de etkilemek istemediğimden girmiyorum topiğe.
Sanırım bir süre daha girmeyeceğim.
Arada beni andığınız için teşekkür ederim.
Hepinizi öptüm...
kızlar prensesimiz oluyor :))
Allah razı olsun ıkı gundur psıkolojıkmen yıkıldım ya cevabınla rahatladım valla sımdı canımn cektıgıı cıkolatayı yıgebılırım :)))))
nasıl durumlar var mı gelen giden benim bat ta 7 aralıktı bende şimdilik yok bişey
Günaydin bende aranizda yeniyim burda 3. gunum:) aranizda olmak gerrcekten cok guzel..
:) insallah hayirlisi olur cnm, Bat 15 de bu ayin
sen nasılsın?
maaşallah suphanallah canımmmmm
hoş geldin aramızaaa hadi bakalım az kalmış hayırlı haberlerle inşallahhhh
Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...
ya evet cnm doğru söylüyosun
ne yapcan bende çok yeşil çay içerdim
ole iyi oluyodu
ama bu totomdaki kabızlıktan olan yara öldürüyo valla
Allah razı olsun ıkı gundur psıkolojıkmen yıkıldım ya cevabınla rahatladım valla sımdı canımn cektıgıı cıkolatayı yıgebılırım :))))) malesef bugun dustu bebegim(
Ayyy ne güzel ne tatlı olur o doğunca
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin amin
evett hep kız istiyordum başka oluyor gerçekten babaya gore erkek baska anne ye gorede kız baska :) rabbım ikisinide tattırır inşalahhhhdaisy çok sevindim canım hayırlı olsun kız evlat bi başkadır yahu :))
aman ne güzel bi haber bu çok sevinidim
bıdık ya ne güzel giyidirisin sen şimdi onu ay yerim ya kız başka oluyo valla
Canım biz seni özledik. bıdır bıdır konuşmanı özledik.Ama sen gelip bu söylediklerinle üzdünBir süredir girmiyordum ama arada haberdar olmak için yazdıklarınıza bakıyordum.
Son zamanlar canım fena halde sıkkın. Hayatımda hiçbir tat , hiç bir anlam yok.
Sanki elimdeki var olan mutlulukta bitmiş , elimden alınmış gibi.
Bu bozuk ruh halimle sizi de etkilemek istemediğimden girmiyorum topiğe.
Sanırım bir süre daha girmeyeceğim.
Arada beni andığınız için teşekkür ederim.
Hepinizi öptüm...
Ay kızın mı oluyor ne güzelkızlar prensesimiz oluyor :))
Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimMerhabalar kızlar ben geldim..
Bugün evdeyim malum cumartesi
Nasılsınız görüşmeyeli...
Biz iyiyiz bebişimle...Perşembe günü 2li testimizi yaptırdık..Ultrasonla yapılan ölçümlerde herşeyimiz normal...Pazartesi kan testi sonucumuzu alacaz...
Bence de. Kabızlıkta en iyi çözüm KAYISI kızlar. Suyunu için. Islatıp o suyu için. Kendisinin kurusunu yiyin. Hemen etkisini gösteriyorkızlar ya kendinizi bağlamayın öyle şeylere, doğal yollara başvurun bence, kayısı suyunu kaynatın, kuru kayısı olabildiğnce ac karna günde 2-3 bardak içmeye çalışın, yada mesela kuru incirin içine ceviz sarıyorum , hem besleyici hem enerji verici hem de bağırsaklara birebir.
Maşallah ya ne kadar büyümüşBebeğim bir şeye uzanıyormuş tam anlayamadım ilişkiyi yasakladı doktor kanama olma riski varmış o yüzden biraz korkuyorum sadece bu arada kocaman olmuş benım meleğim tam 138 gram artık buyudugu ıcın anlamıyorum neresi kolu neresı bacagı neresı kafası doktor artık anlayamazsın dedı :) ultrason resmıne bakıyorumda anlamıyorum zaten
Maşallah ya ne kadar büyümüşBen de dört gözle bekliyorum bebeğimi görmeyi. Cinsiyetini de öğreneyim artık
neyse az önce yine yaptım test neredeyse 2side aynı gibi yeniden umutlarım yeşerdi:)kaçmamış demek ki yumurtlama günüm:):)
23 yasindayim konyaliyim ama yurtdisinda isvecde yasiyorum, canim gecen sene evlendim 7 cayin 13 de 2011 , suanda bir senedir bebek icin ugrasiyoruz allaha sukur muane olduk filan bi sorun cikmadi.. bekliyoruz suan 4 gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?