Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım seni seviyorummm özledik seni inşallah bir an önce çözersin sıkıntılarını da o muhteşem essprilerinle dönersin aramızaaaaa....

kızlar prensesimiz oluyor :))

Maaşallah canımmm ne süslersin sen şimdi onuuuuuu

Allah razı olsun ıkı gundur psıkolojıkmen yıkıldım ya cevabınla rahatladım valla sımdı canımn cektıgıı cıkolatayı yıgebılırım :)))))

Ye ye istediğin kadar ye tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhh

nasıl durumlar var mı gelen giden benim bat ta 7 aralıktı bende şimdilik yok bişey

Amaninnnn bebiş mi geliyor yoksa ne zaman test yapcan tatlım?

Günaydin bende aranizda yeniyim burda 3. gunum:) aranizda olmak gerrcekten cok guzel..

:) insallah hayirlisi olur cnm, Bat 15 de bu ayin

hoş geldin aramızaaa hadi bakalım az kalmış hayırlı haberlerle inşallahhhh

Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...

valla başlangıçlarda öyle oluyor canımm ilk olarak istemiyorsun korkuyorsun....aradan zaman geçiyorr... artık evliliğinde eksiklik olduğunu düşünüp bir çocuk olsunda istiyorsunn ....aylar geçiyor heyecanla hamilemiyim diye birde bakıyosun ki yıllar geçmiş her ay kırmızı kart görmekten....şuan heyecan heves kalmadı 2.5 yıldır bebek sahibi olmaya çalışanlardanım...geçen bu zamanda acılar sana çook şey öğretiyorr....inşallah rabbim herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar verir....

merhaba.. hiç adet belirtim yoktu bide 2 -3 gün önce olunca üstüne mi görüyorum die düşündüm şimdi adetim bitti test falanada yaptırmadım canımya canımı sıkmak istemedim bida

ya evet cnm doğru söylüyosun
ne yapcan bende çok yeşil çay içerdim
ole iyi oluyodu
ama bu totomdaki kabızlıktan olan yara öldürüyo valla

kızlar ya kendinizi bağlamayın öyle şeylere, doğal yollara başvurun bence, kayısı suyunu kaynatın, kuru kayısı olabildiğnce ac karna günde 2-3 bardak içmeye çalışın, yada mesela kuru incirin içine ceviz sarıyorum , hem besleyici hem enerji verici hem de bağırsaklara birebir.

herkese merhaba kızlar
adetimin 10uncu gününden beri ovülasyon testi yaptım ayın 4ü silik 5i silik 6sıda silik fakat en koyu olduğu gündü.7si direkt çizgi teke indi hiç 2. çizgi olmadı ben dahada koyulaşsın derken ovülasyon günümü kaçırmış mı oldum

Ayyy ne güzel ne tatlı olur o doğunca
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin amin

inş rabbim tamamına erdirirde doğumunuda nasip eder çok sagol canım
daisy çok sevindim canım hayırlı olsun kız evlat bi başkadır yahu :))
evett hep kız istiyordum başka oluyor gerçekten babaya gore erkek baska anne ye gorede kız baska :) rabbım ikisinide tattırır inşalahhhh

aman ne güzel bi haber bu çok sevinidim
bıdık ya ne güzel giyidirisin sen şimdi onu ay yerim ya kız başka oluyo valla

evet canımmmmmmm ama ne bılım heycanım yok oldu gıbı yada su an bırsey hıssedemıyorum :)

evet mınıgıım dunyaya bır gelsınnnnnn sımdıden heycanlıyım alcaklarımı bır gunde alıcam heycandan duramadan frenlıyorum bebek magazasını kendıme yasakladım :)

Bebeğim bir şeye uzanıyormuş tam anlayamadım ilişkiyi yasakladı doktor kanama olma riski varmış o yüzden biraz korkuyorum sadece bu arada kocaman olmuş benım meleğim tam 138 gram artık buyudugu ıcın anlamıyorum neresi kolu neresı bacagı neresı kafası doktor artık anlayamazsın dedı :) ultrason resmıne bakıyorumda anlamıyorum zaten

Canım biz seni özledik. bıdır bıdır konuşmanı özledik.Ama sen gelip bu söylediklerinle üzdün Öyle umutsuz olma. İnşallah bu kara bulutlar dağılıp güzel günler gelir bir an önce. Azıcık sabır lütfen
kızlar prensesimiz oluyor :))
Ay kızın mı oluyor ne güzel Ciciler giydirir gezdirirsin,süslersin bol bol
Sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim
Bence de. Kabızlıkta en iyi çözüm KAYISI kızlar. Suyunu için. Islatıp o suyu için. Kendisinin kurusunu yiyin. Hemen etkisini gösteriyor

Maşallah ya ne kadar büyümüş Ben de dört gözle bekliyorum bebeğimi görmeyi. Cinsiyetini de öğreneyim artık

23 yasindayim konyaliyim ama yurtdisinda isvecde yasiyorum, canim gecen sene evlendim 7 cayin 13 de 2011 , suanda bir senedir bebek icin ugrasiyoruz allaha sukur muane olduk filan bi sorun cikmadi.. bekliyoruz suan 4 gözle

Ben de 32 yaşındayım izmirliyim 4 yıldır evliyim
Biz de kontrolden geçtik sorun yok beklemedeyim
Batın kaçtı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…