- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.621
buna şükür canım. Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın, bu da yeter. Nice yıllar dilerim eşinle beraber...selam kızlar
Burayı böyle kalabalık görmek çok güzel..nasılsınız bakalım
Kızlar valla hiç umudum yok ama haftasonu bi test yapsam diye çok düşündüm frenledim kendimi..bize hem çok güzel bi evlilik yıldönümü hediyesi hemde bana anneler günü hediyesi olurduhayal kurmak güzelde..sonunu da düşünmek lazım dimi.. :44:
Bi düşüncesiz odun da bende var.. Eşim sağolsun baksan çok romantik iki de bir gülle gelir eve ama adam hediye almaktan özel gün kutlamaktan hiç anlamaz..Daha iki gün önce evlilik yıldönümümüzde ben neler düşündüm ama yok gelegele küçük be hediye ve yine çiçekler Neyse buna da şükür hatırlaması yeter diyelim Anneler günü aklına bilem gelmedi..daha anne değiliz ya öyle düşündü odunum zaar Amaaaan boşverelim biz birbirimizi seviyoruz ya odunda olsalar farketmiyooo
amin canım çoook teşekkür ederim çok şükür bugünlerimizebuna şükür canım. Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın, bu da yeter. Nice yıllar dilerim eşinle beraber...
MAŞAALLAH CANIM. ALLAH ESİRGESİN, SİZE BAĞIŞLASIN BEBİŞİNİZİ.Slm kiZlar nasılsiniz doktordan geldik yeni bebisimiz çok iimis kalp atışlarını duyduk hiç bir sorun yokmuş allahıma binlerce şükür :))
senin için en hayırlısı olsun canım. Magnesia'yı duyduysan başka yeni hamiş yok. Inşallah seni de ekleriz hamişler listesine..
Slm kiZlar nasılsiniz doktordan geldik yeni bebisimiz çok iimis kalp atışlarını duyduk hiç bir sorun yokmuş allahıma binlerce şükür :))
haklsısın. Bu konu açılalı 1,5 ay filan oldu, şimdiden 4 tane hamişimiz var.inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız yakında.merhaba arkadaşlar.bu başlığa daha önce de birkaç kez yapmmıştım ama ilk defa ben de bbek istiyorum diye yazıyorum:)))yarın doktora gidip tahlillerimi yaptıracağım umarım sonuçlar iyi çıkar ardından folik asite başlamyaı düşünüyorum.öğretmenim ve haziran ya da temmuzda hamile kalabilirsem izin kullanabilmem açısından uygun bir tarih olacak.dua edin hayırlısıyla bebeğimi en kısa sürede kucağıma alabileyim:))çok pozitif bir grup olduğu için buraya yazıp duygularımı sizinle de paylaşmak istedim:))
inşallah canım senin de yakın zamanda güzel ve hayırlı haberlerini alırız, amin.kızlar bizde bu ay korunmayı bıraktık doktoro gttm sorun yok dedi folik asite başladım... Dua edin yaa bu ay olsun :d bat: 24 mayıs...
inşallah canım senin de yakın zamanda güzel ve hayırlı haberlerini alırız, amin.
Ya ben hem çok istiyorum, hem de çok korkuyorum. Bu çelişkiyi siz de yaşıyor musunuz?
Bir çocuk yetiştireceğiz. Onun bütün sorumluluğu bizim üstümüzde olacak. Yaptığı yanlışlarla ve doğrularla. çevremdekilere bakıyorum da, çok çok büyük bir sorumluluk. Ona vereceğim gelecekten de korkuyorum. Gençlerimizn hali malum. Ya diyorum, benim çocuğum da böyle olursa, ya zarar görürse, bunun altından nasıl kalkarım.
keşke tek sorunları bunlar olsa canım, onlar en kolayı. Büyüdükçe sorunları artacaktır. Hele de dünya bu kadar kötüyken... Ama onu hayal ediyorum, yumuk yumuk ne güzel, ne kadar aciz, ne tatlı bir şey. Içimi bir hoşluk, sıcaklık kaplıyor, istiyorum hemen olsun; ama allah hepimize de evlatların en hayırlısını versin inşallah.
selam kızlar,
nette bi program buldum indirdim bilgisayarıma.. ovulasyon hesaplama, vücut sıcaklığı takibi, kız çocuk yada erkek çocuk olması muhtemel günleri, adet döngüsü takibi falan var güzel bir program. isim vermek yasak sanırım ama yinede paylaşmak istedim sizlerle isteyen olursa adını yazarım
Hangi programmış merak ettim :26:
gel sen de gelllmerhaba , aynı düşüncelerdeyiz
Bizde bu ay ilk defa denedik bakalım kısmet..korkudan içimde heyecan bile yaşayamıyorum..
gel sen de gelll... Bu konu açılalı çok olmadı ama 4 hamişimiz var. Gel bakalım, belki sana da uğur getirir. Ben dah 1 ay öncesine kadar ne endişelerim vardı, bir baktım hamileyim. ... Allah hepimize de hayırlısını versin, tabi gönlümüze göre inşallah, amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?