- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.561
Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi
Dr. yine abuk sabuk konuştu ama işte kendi dr. olmayınca böyle oluyor..
Aile hekimine gittim ebe hemşireyle konuştum hiç sıkıntı yapma gayet güzel dedi
Hamilelikte rahat ol stres yapma bebeği etkiler dedi.
Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
Çok şükür ben güzel şeyler duydum sonunda.. Çooook mutluyum
Allahım herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin..
ÇOK SEVİNDİM CANIM SENİN ADINA. ALLAH HAYIRLISIYLA KAVUŞMANIZI NASİP ETSİN.Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi
Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış :))
Kızlaaaaaar Allaha şükürler olsun değerim arttı hemde çok iyi
Gözünaydın canım benim.. Çok sevindim değerlerinin güzel çıkmasına.. ""Ne kadar rahat olursak bebiş o kadar iyi olurmuş ve doğuncada huysuz olmazmış""
Ben hamileliğim boyunca hep ağladım hala da ağlıyorum.. benim bebeğim nasıl olacak acaba..?
Kızlar dün misafirim vardı. çok ayakta kaldım, bu yüzden çok yoruldum. Kasıklarımda bir sancı var, bir sorun olmaz inşallah...
Hepinize teşekkür ederim kızlar, güzel şeyler söyleyip beni rahatlattınız :)
Libyana neden ağlıyorsun?
Ebe özellikle dedi üzülme stres yapma rahat bi hamilelik geçirirsen bebeğede yansır.
Doğduğunda oda huzurlu olur, sende rahat edersin...
Kendini ve bebeğini düşün canım hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil.
Eşimle çok tartışır olduk. Bu durum beni çok üzüyor..Hamileliğimin 2. ve 3. aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. İlk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. o zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım. . Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. belki faydalı olur.. ama ben Allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum..
Yorulduğun içindir sancıların canım.
Dikkat et kendine ilk 4 ay çok önemliymiş. Çok yorma kendini.
Eşimle çok tartışır olduk. Bu durum beni çok üzüyor..Hamileliğimin 2. ve 3. aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. İlk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. o zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım. . Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. belki faydalı olur.. ama ben Allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum..
Canim çok tebrikederim seni çok sevindim ins sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına alırsın)
Hep beraber İnşallah canım :))
Bi iki hafta arayla olacak bebişler, soğukta uğraştıracaklar bizi
bilmiyorum, umarım dediğin gibidir, bir sıkıntı olmaz. şu anda da ağrıyor.yorulduğun içindir sancıların canım.
Dikkat et kendine ilk 4 ay çok önemliymiş. çok yorma kendini.
canım, çok üzüldüm bütün bu olanlara. Umuyorum, kızınız evinize huzur, mutluluk, neşe getirir. Erkekler de hormonlarından dolayı sinirli oluyorlar.[sıze=2][ı]
eşimle çok tartışır olduk. Bu durum beni çok üzüyor..[/ı][/sıze][sıze=2][ı] hamileliğimin 2. Ve 3. Aylarında ise kocamdan hep ayrı kaldım beni memlekete bıraktı.. Ilk ağlamalarım böyle başladı.. Sonraları ise en ufak şeyden kavga eder olduk hadi benim hormonlarım değişiyor çabuk sinirleniyorum o bari sinirlenmese.. Bazen çok sinirlenip beni dövmeye yürüdüğü oldu.. O zamanlarda eşimden korktuğum için çok ağladım.[/ı][/sıze] [sıze=2][ı]. Kısacası pek mutlu bir hamileliğim olmadı ama bundan sonraki 2 ay mutlu olmaya çalışacağım. Belki faydalı olur.. Ama ben allah'tan ümidimi kesmiyorum biliyorum ki bebeğim huysuz olmayacak.. çünkü bunun için hep dua ediyorum.. [/ı][/sıze]
magnesia tebrikler doğumgünüde benm doğumgünümle aynı olcak galiba :) gözünaydın cnmm
ben ilaçlara dewam
bilmiyorum, umarım dediğin gibidir, bir sıkıntı olmaz. şu anda da ağrıyor.
canım, çok üzüldüm bütün bu olanlara. Umuyorum, kızınız evinize huzur, mutluluk, neşe getirir. Erkekler de hormonlarından dolayı sinirli oluyorlar.
Allah'ın izniyle doğumdan sonra her şey yoluna girer inşallah, amiiiinnn...
Günaydın bayanlar
Şu an çekmecemde bir kutu folik asit duruyor ama ben içmeye korkuyorum çünkü henüz doktora gitmedim kafama göre ilaç kullanmaktan da çok korkarım.. aranızda doktora gitmeden kullanan var mı yan etkisi falan olur mu ki :18:
Canım bildiğim kadarıyla o vitamin takviyesi..yani çok özel alerjik bir durum filan yoksa hiçbir zararı yok diye biliyorum..Çoğu kişi doktora danışmadan içiyor..Bkz: Ben..(Sonra doktora gidiyor, o da tavsiye ediyor bu arada...)
bilmiyorum, umarım dediğin gibidir, bir sıkıntı olmaz. şu anda da ağrıyor.
canım, çok üzüldüm bütün bu olanlara. Umuyorum, kızınız evinize huzur, mutluluk, neşe getirir. Erkekler de hormonlarından dolayı sinirli oluyorlar.
Allah'ın izniyle doğumdan sonra her şey yoluna girer inşallah, amiiiinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?