Ilk çocuğunu düşünenler...

sen niye girmiyorsun artık? Yakalyamıyoruz hiç. Ne boğuşması? Hayırdır????

Ben evdeyim işi bıraktım ondan çok giremiyorum ama hergün muhakkak bakıyorum canım :)
Şimdi bi kaç günlüğüne anneme gidiyorum sanırım 2 gün kalacağım cepten girebilirim ama öyle zor oluyor..

Boğuşmak derken bugün benim bat'ım merakla bekliyorum sol tarafımda bi batma var ama bilemiyorum
Dua edin bana canıııııııım inşallah bebiş geliyordur çok heyecanlıyım :18:

amin canım amin... Ya ben de annemi çok özledim. 3 aydır görmüyorum

amin canım inşallah..
amin canım amin... Ya ben de annemi çok özledim. 3 aydır görmüyorum

inş en yakın zamanda görüşürsün canım..

yok canım maalesef.. daha yeni geçti adetim. gerçi kendimce bişiler uyduruyorum az oldum üstüne görme olabilir mi ki diye ama hiç bi belirtim kalmadı şua an

Hayırlısı canım üzülme babalar günü geliyor o zaman hediyeyi verirsin

meleksimam
Bende uzun zamandır gitmemiştim canım şimdi de bahane var sünnet varmış ani karar verdim gidiyorum.

amin canım inşallah..

Inş en yakın zamanda görüşürsün canım..
inşallah canım, amin...
hayırlısı canım üzülme babalar günü geliyor o zaman hediyeyi verirsin

Meleksimam
bende uzun zamandır gitmemiştim canım şimdi de bahane var sünnet varmış ani karar verdim gidiyorum.
iyiymiş. Ben de bahane arıyorum ama yok. En erken haziranda görebilirim. çalıştığı için o da gelemiyor...

Evet yaaa

Fazla özletme kendini..

2 gün sonra annemden döneceğim canım bende sizi çok özlüyorum valla durmadan bakıyorum ama yazamıyoum işte..
PAzar günüde kayınvalidemlere gideceğiz ben çok gezmeye başladım ya hamileysem bi sorun olur mu ki?
Hep uzak yerlere gidiyorum annem 3 saat uzaklıkta kayınvalidem 2 saatlik..

canım bi test yapsana! Hem ona göre rahat hareket edersin..

Neyse kızlar! Işler beni bekler. Kaçış yok. Sonra görüşürüz. Kendinize iyi bakın, üzmeyin...

Ben çıkıyorum canım otobus gelecek 10 dk sonra kaçırmayayım :)

Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun öptüm hepinizi :80:

Kızlar nasılsınız ? Bugun iş gorusmesını yaptık cumartesi günü de bayanın eşiyle gorusucem fakat benden daha yakın biri var sanırım onun olma ihtimali biraz yüksek ama hayırlısı diyelim kısmet . Bu arada iş olmadan önce inş hamıleyımdır dıye dua ederken su an iş olur ümidiyle olmaması daha makbul dıye dusunuyorum allah bılır tabı hayırlısı olsun hepimiz için kızlar bu ay aklımda hiç bir şey yok heycan ne bişi sakin gecırıyorum cok guzelmıs boyle olması göbüşü meleklerle dolanlar kendınıze dıkkat edınnnnnnnnnnn Bu arada dün aksam biraz kırgınlık yasadık tatlım la bugun ona gönlünü alma süprizi yaptm pasta yaptım bakalım begenecek mi :90:

Slm kizlar naber valla gunduzleri giremiyorum kendimde eksiklik hissediyorum sizinle sohbet etmek guzel oluyo nese bir hafta sonra tarifem yenilencek ins bol bol konusuruz optum sizi cokk

slm kizlar naber valla gunduzleri giremiyorum kendimde eksiklik hissediyorum sizinle sohbet etmek guzel oluyo nese bir hafta sonra tarifem yenilencek ins bol bol konusuruz optum sizi cokk
canım benim, alışmıştık böyle sohbetlere. özleyeceğiz. Yarın doktora gideceğiz, akşam üzeri döneriz ancak, yazarım o zaman. öpüldünüz hepiniz de...

canım benim, alışmıştık böyle sohbetlere. özleyeceğiz. Yarın doktora gideceğiz, akşam üzeri döneriz ancak, yazarım o zaman. öpüldünüz hepiniz de...

Aynen canim baya alistik hemde ii oldu ama :)) ins hayirli haberlerle gelirsin tatlim dualarimiz seninle cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…