• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

allah sana ve bebişine sağlık sıhhat versin canım... :) ay ne güzel bi duygudur ya bende istiyorum artıııııııııııııııııııık :)))))

Amin tatlım..:) evet gerçektn çok güzel bir duygu Rabbim sanada en hayırlı zamanda tattırsın İnşaallah..:) Ben daha lisedeyken kendimi hamile olarak düşünürdüm..
:9::49:

KIZLAR DOKTORUMU BULDUM.:16: BUGÜN GİTTİĞİM DOKTOR GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ. UMARIM BÖYLE DEVAM EDER. KESECİĞİ ULTRASONDA GÖRDÜ. ÇOK ŞÜKÜR DURUMLAR İYİYMİŞ.:16: SADECE REFLÜM ÇOK KÖTÜ İLERLEMİŞ. EMİNİM BUNDAN ÖNCEKİ DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇ YÜZÜNDEN...
NEYSE, PAZARTESİ TEKRAR GİDECEĞİM, DİĞER TAHLİLLERİN SONUÇLARINI ALMAK İÇİN. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASİP ETSİN.:emir_bebek:
SİZLER NEREDESİNİZ? NİYE YOKSUNUZ?:50:

günaydın kızlar... nasılsınız... benim gibi cumartesi bilem çalışan var mı acaba :(

KIZLAR DOKTORUMU BULDUM.:16: BUGÜN GİTTİĞİM DOKTOR GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL İLGİLENDİ. UMARIM BÖYLE DEVAM EDER. KESECİĞİ ULTRASONDA GÖRDÜ. ÇOK ŞÜKÜR DURUMLAR İYİYMİŞ.:16: SADECE REFLÜM ÇOK KÖTÜ İLERLEMİŞ. EMİNİM BUNDAN ÖNCEKİ DOKTORUN VERDİĞİ İLAÇ YÜZÜNDEN...
NEYSE, PAZARTESİ TEKRAR GİDECEĞİM, DİĞER TAHLİLLERİN SONUÇLARINI ALMAK İÇİN. ÇOK GÜZEL BİR DUYGU. ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASİP ETSİN.:emir_bebek:
SİZLER NEREDESİNİZ? NİYE YOKSUNUZ?:50:

meleksimam inş sağsalim kavuşursun bebişine canım... darısı bizlerin başına.. rabbim hayırlısını nasib etsin :)

SAĞOLUN KIZLAR. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERİN GÜZEL GÜZEL BEBİŞLERİ OLUR, AMİN.:emir_bebek:

slm kızlarrrrr benim bugün 29 hala gelen giden yok geçen ay 32 de gelmişti ama yine de test yapmamak için zor tutuyorum kendimii :)

Gunaydin kizlar nbr ne zamandir dogru duzgun gelemiyorum gece hic guzel uyuyamadim valla sabaha karsi 4.30 da bi uyandim dön dön 7.30 du daldigimda 9 dada tekrar uyandim dus aldim tv karsisina gectim kocis uyuyo hala basim kazan gibi noluyosa bana anlamadim

Gunaydin kizlar nbr ne zamandir dogru duzgun gelemiyorum gece hic guzel uyuyamadim valla sabaha karsi 4.30 da bi uyandim dön dön 7.30 du daldigimda 9 dada tekrar uyandim dus aldim tv karsisina gectim kocis uyuyo hala basim kazan gibi noluyosa bana anlamadim

Bebiş mi uyutmuyo Kübra :)

Ben dayanamadım bugün test yaptım ya ama 2. çizgi var gibi yok gibi acaba hamile miyim neden net çıkmadı ? :53:

$SDC11317.jpg
Kızlar lütfen yorum yapın bu testin sonucu nedir? :53:

Hamileyim dimi :52: 3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor :52:

Eki Görüntüle 408329

Hamileyim dimi :52: 3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor :52:

hamilesin canım tebrik ederim.
sağlıkla kucağına al inşallah.
ama tedbir alarak kan testi yaptırmakta fayda var.
tekrar tebrikler :)

Eki Görüntüle 408329

Canim buyuk ihtimal hamilesin ay cok heycanlandum yaa hadi hayirlisi ama yarin gidiyosun ve hemen kan testi yaptiyosun ve bize haber veriyosun ins hamissindir canim arkadasim :)))))

İlk bebeğini düşünenler yerini ilk bebeğini bekleyenlere bırakmış ne güzel:46: inşallah biz de katılırız o gruba en yakın zamanda.Bebek düşünmeye başladıktan ortalama ne kadar zaman sonra hamile kaldınız kızlar?Bir de süreyi kısaltan önerileriniz var mı?Biz daha 2 aydır düşünüyoruz,umarım çok beklemeyiz:31:

Back