• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Kiz sen test yapmak icin üc gun nasi bekledin ben bekleyememistim valla :)) ayy hafi bakalim canim kan testi kesin yaptir ama canim :)

Off kan testini anca çarşamba günü yaptıracağım :(
Eltim doğum yaptı eşimin izni var bu akşam onlara gideceğiz,
Salı akşam döneceğiz, şehir dışındalarda.
Mecbur bekleyeceğiz.
Ama bu test bile mutlu etti beni.
3 gün hep adet olacakmışım gibi bekledim Kübra üzülmek istemedim ama çok şükür Allahıma ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm :32:
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)

Off kan testini anca çarşamba günü yaptıracağım :(
Eltim doğum yaptı eşimin izni var bu akşam onlara gideceğiz,
Salı akşam döneceğiz, şehir dışındalarda.
Mecbur bekleyeceğiz.
Ama bu test bile mutlu etti beni.
3 gün hep adet olacakmışım gibi bekledim Kübra üzülmek istemedim ama çok şükür Allahıma ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm :32:
ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)

Amin canim ins gercekten cok guzel bi duygu sen dikkat et kendine canim üşütmemeye calis carsamba gunude haberlerini bekliyoruz ins tatlim :))

Eki Görüntüle 408329
kızlar lütfen yorum yapın bu testin sonucu nedir? :53:

Hamileyim dimi :52: 3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor :52:
canım ben de test yaptığımda aynı çizgi çıktı. Allah'ın izniyle hamilesin. :49: çok mutlu oldum, hayırlı olsun inşallah,amin. Hep beraber doğururuz artık kızlar :9:

İlk bebeğini düşünenler yerini ilk bebeğini bekleyenlere bırakmış ne güzel:46: inşallah biz de katılırız o gruba en yakın zamanda.Bebek düşünmeye başladıktan ortalama ne kadar zaman sonra hamile kaldınız kızlar?Bir de süreyi kısaltan önerileriniz var mı?Biz daha 2 aydır düşünüyoruz,umarım çok beklemeyiz:31:

İnşallah en yakın zamanda sizde hamile olursunuz :)
Ben adet düzensizliği nedeniyle 3 ay dkh kullandım bıraktığım ilk ayda hamile kaldım çok şükür.
Forumdaki Ovulasyon hesaplamayı uyguladım sanırım işe yaradı :32:

KIZLAR, HAMİLELEĞİN İLK 3 AYINDA BESLENME ÇOK ÖNEMLİYMİŞ. SÜT İÇMEK BEBEĞİN KEMİKLERİNİN GÜÇLÜ OLMASINI, ATİK OLMASINI SAĞLARMIŞ. HAFTADA İKİ KERE BALIK YEMEK ÇOCUĞUN ÇOK ZEKİ OLMASINI, HAREKETLİ VE ATİK OLMASINI SAĞLARMIŞ, BAĞIŞIKLIĞI DA GÜÇLÜ OLURMUŞ. :emir_bebek: BEN EVE TON BALIĞI STOKLADIM. ZATEN BALIK SALATASINI DA ÇOK SEVERİM, ARTIK SIK SIK YERİM. SİZE DE TAVSİYE EDERİM.
BİLGİLERİMİZ PAYLAŞILMAYA DEVAM EDECEKTİR, BİZDEN AYRILMAYIN.:1:

canım ben de test yaptığımda aynı çizgi çıktı. Allah'ın izniyle hamilesin. :49: çok mutlu oldum, hayırlı olsun inşallah,amin. Hep beraber doğururuz artık kızlar :9:

Evet forum çok iyi olacak hep beraber öğrendiklerimizi paylaşacağız birbirimize yardımcı olacağız.
Aslında biz çok şanslıyız kızlar :32:

Kızlar size belki saçma, belki mantıklı gelecektir, bilmiyorum. Ben çok merak ettim, araştırdım. Karnımızdaki bebeğe ruhu bazı rivayetlere göre 40. Günde, bazılarına göre 120 günde veriliyormuş. Ama 40. Gün rivayeti daha çok kabul ediliyormuş. Ruhu verilirken dört melek gelip onun fiziksel özelliklerini, kaderini de belirliyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru? Ama ilgimi çekti. O dönemde anne ve babanın rolleri çok önemliymiş.

meleksimam harikasın :)

Benim dr yokmuş bu hafta ya başka dr randevu aldım ama benim endokrinolojiyede çıkmam lazım oda cuma gününe kadar izinli ne yapsam ki?

Kızlar size belki saçma, belki mantıklı gelecektir, bilmiyorum. Ben çok merak ettim, araştırdım. Karnımızdaki bebeğe ruhu bazı rivayetlere göre 40. Günde, bazılarına göre 120 günde veriliyormuş. Ama 40. Gün rivayeti daha çok kabul ediliyormuş. Ruhu verilirken dört melek gelip onun fiziksel özelliklerini, kaderini de belirliyorlarmış. Bilmiyorum ne kadar doğru? Ama ilgimi çekti. O dönemde anne ve babanın rolleri çok önemliymiş.

Ben bunu hiç duymadım ama 40.gün olabilir diye düşünüyorum. 40 rakamı önemli.
Allahım güzel kaderler yazsın inşallah (amin)

Kızlar eltimin bebeği pztrsi doğdu perşembe günü doğuştan ayaklarının içe doğru yamuk olduğunu söylemişler :53:
Ve başka bi hast. göndermişler bebeğin bacaklarını alçıya almışlar ama hiç bir zaman normal olamaz demişler.
Küçük bi ilçede oturuyorlar dr. bi hafta sonra alçıdan çıkarıp izmire yollayacakmış.
Çok üzüldüm, siz böyle bişey duydunuz mu? Bilginiz var mı?

Eki Görüntüle 408329
Kızlar lütfen yorum yapın bu testin sonucu nedir? :53:

Hamileyim dimi :52: 3mayısta adet olmam gerekiyordu olmadım. Karnımda arada batmalar oluyordu, bide şişlik hissediyordum. Yani halen böyle oluyor :52:
Hayırlı olsun canım benim.. :46:Ne güzel yaa her sabah foruma baktığımda birinin hamile olduğunu öğreniyorum.. Rabbim isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin İnşaallah.. :34:

Bana da görümcem söylemişti.. İlmihalde okumuş.. Doğruluk payı oldukça yüksek..

Hayırlı olsun canım benim.. :46:Ne güzel yaa her sabah foruma baktığımda birinin hamile olduğunu öğreniyorum.. Rabbim isteyenlere de en hayırlı zamanda nasip etsin İnşaallah.. :34:

Bana da görümcem söylemişti.. İlmihalde okumuş.. Doğruluk payı oldukça yüksek..

Amiiiiin Canım. Çok teşekkür ederim. :)

Ben bunu hiç duymadım ama 40.gün olabilir diye düşünüyorum. 40 rakamı önemli.
Allahım güzel kaderler yazsın inşallah (amin)

Kızlar eltimin bebeği pztrsi doğdu perşembe günü doğuştan ayaklarının içe doğru yamuk olduğunu söylemişler :53:
Ve başka bi hast. göndermişler bebeğin bacaklarını alçıya almışlar ama hiç bir zaman normal olamaz demişler.
Küçük bi ilçede oturuyorlar dr. bi hafta sonra alçıdan çıkarıp izmire yollayacakmış.
Çok üzüldüm, siz böyle bişey duydunuz mu? Bilginiz var mı?

ewet bende bu sene duydum ama düzelmş şuan çocuk 1.5 yaşında ama geceleri hala ayaklık takıolar ama normalde düzeldi sanırım iyice otursun ayaklar die alçıdan sonra sadece geceleri takıo korkmayın düzelir geçmş olsun

merhaba bende ilk çocuğumu düşünüyorumm hatta istiyorum ama kafam karışık..yasmin kullandım bu ay bıraktım we korunmadık...şimdi hamile kalırsam tehlikelimi..bazı yerlerde haptan hemen sonra hamile olursan düşük tehlikesi war diyorlar doğruluğu nedir acaba

merhaba bende ilk çocuğumu düşünüyorumm hatta istiyorum ama kafam karışık..yasmin kullandım bu ay bıraktım we korunmadık...şimdi hamile kalırsam tehlikelimi..bazı yerlerde haptan hemen sonra hamile olursan düşük tehlikesi war diyorlar doğruluğu nedir acaba

Canım bende 3 ay yasmin kullandım bıraktım ve sanırım şuan hamileyim.
Önceden araştırdım bi sorun olmaz diye okudum. Hemen hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar var.
Ve ben doktor hapı bırak dediğinde gebelik düşünüyoruz dedim.
Tamam bi sıkıntı yok hamile olunca gelirsin dedi.
Eğer sorun olsaydı 1-2ay bekleyin hemen olmasın derdi sanırım.

Bu yasmin dediğiniz şey nedir acaba..? :44:

Belki de :) :) bide hep uyuyo :)
İnşaallah gelir yaa o çok zor bir durum..

Ohh ne güzel uyusun tabi, annesi de rahat eder, iyice dinlenir :)
Evet süt olmaması kötü hayıt tohumu götüreceğim giderken, dr. sorup kullansın.
Süt yapıyormuş sanırım ama dr. danışmadan kullanmasını istemem.

Back