- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.381
İnşaallah çok bulantın olmaz.. benim çok olmuştu hiçbişey yiyemedim.. 48 kiloyla hamile kaldım ilk üç ayda bulantılar yüzünden 42 kiloya kadar düştüm.. daha yeni 55 kilo olmuşum.. :) :) Benim nasıl gitsin işte Egzersizlere başladım zor nefes alıyorum çünkü egzersiz yapmak iyi geliyormuş doğuma da yardımcıymış.. Rabbim yardımcımız olsun.. :) Kızım da kıpır kıpır bazen çok canımı yakıyor..çok şükür bulantı yok, inşallah da olmaz, amin. Baş dönmesi var. Işte bi de karnım şişiyor. Herhalde midede sorun var. Bakalım artık... Senin nasıl gidiyor? Aylar ilerledikçe daha mı zorlaşıyor, yoksa daha mı rahat oluyor?
allah her şeyin hayırlısını versin ama ben de kız istiyoruuuummmm... Biz eşimle anlaştık, cinsiyetini öğrenmek dışında bir sorun olmazsa ultrasonda hiçbi şeyine bakmayacağız. Bebek için gerçekten de çok zararlı... Bence sizler de sabırlı olun kızlar, sağlıkla ilgili bir durum olmadığı müddetçe göstermeyin ultrasona.
Ben geldiiiiim :)
01
Libyana26 nasılsın nasıl geçiyor günlerin?
Meleksimam çok meraksızsın ya dr git artık ben meraktan çatlıcam
Burcudaki merak ve heyecan bana geçti sanırım :))
Kübra canım inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Kusura bakmayın kızlar ben herkese toplu yazıyorum sık giremediğim için..
kızlaaarr folik asiitle ilgili bilgi verirmisiniz bana
kimler kullandı yada kullanıyor hangisini kullanıyor
gebelikten öncemi kullanmaya başladınız gebelikte de kullanıyormusunuz
lütfen cevaaapp herkesten cevap bekliyorum
Ben doktora hamile kalmak istediğimi söylediğimde folik asit vermişti bana.. Yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş.. Hamileliğinde ilk 3 ayında doktor hemen soruyor kullanıyormusun diye kullanmıyorsan hemen yazıyor.. Vücudunda eksik olan ve bebeğin ihtiyacı olan vitaminleri sağlamakta yardımcı oluyormuş.. zararı olan bir ilaç değil.. :) :) Hamilemisin peki?
iyiyim çok şükür sen nasılsın? Elhamdulillah iyi geçiyor. Biraz nefes almakta zorlanıyorum geceleri uyumak zor oluyor bu yüzden onun dışında bir sıkıntı yok... Senin nasıl geçiyor günlerin bakalım..?
günaydın kızlar...
bir hafta sonra evlilik yıldönümümüz hamile olsam ne güzel bi hediye olurdu bize
günaydın kızlar...
bir hafta sonra evlilik yıldönümümüz hamile olsam ne güzel bi hediye olurdu bize
Günaydın kızlar!!! Napıyorsunuz? Kaç gündür çoğunuzun sesi çıkmıyor.
ben de iyiyim çok şükür canım... Bugün yazlık kıyafetleri çıkaracağım, ütü filan, anlayacağın çok işim var da hiç kalkmak gelmiyor içimde...:26:[sıze=2]
bende temmuz gibi doğum yaparsam (ki inşaallah yaparım:) ) o zaman hem bana hem kocacığıma doğum günü hediyesi olcak.. [/sıze]
[sıze=2]günaydın şekerim.. [/sıze][sıze=2]​biz iyiyiz çok şükür seni sormalı..:)[/sıze]
ben de iyiyim çok şükür canım... Bugün yazlık kıyafetleri çıkaracağım, ütü filan, anlayacağın çok işim var da hiç kalkmak gelmiyor içimde...:26:
sen niye girmiyorsun artık? Yakalyamıyoruz hiç. Ne boğuşması? Hayırdır????ibyana26 ya ne güzel olur. Hediyelerin en güzeli..
meleksimam çok şükür iyiyim bende, düşüncelerle boğuşuyorum
Sen neler yapıyorsun?
Ben artık çıkıyorum kızlar artık ne zaman görüşürüz bilemiyorum :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?