Ilk çocuğunu düşünenler...

KiZlar teyze oluyorsunuz 3.5 haftalık hamisim ay çok garip bı duygu içindeyim :)))

Tebrik ederim. Sağlıkla al kucağına.

Büyük ihtimalle hamilesin . Birkaç gün sonra testi tekrarlarsın. Daha net sonuç verir. Sabah aç karnına ilk idrar çok daha doğru sonuç veriyormuş aklında olsun.

sağolun kızlar destek için. Allah hayırlısını versin artık...
Canım sen bir iş görüşmesi yapmıştın. O nasıl geçti?

İş görüşmsi iyi gibi geçti bu ön mülakatmış.. Bi mülakat daha yapacaklarmış ama o iş bana göre değil gibi ayrıntıları anlattılarda.... Ben bu dönemi evde geçireyim, kpssye iyice hazırlanayım aynı zamanda da kreşlere başvuru yapayım diyorum.. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Yarın cuma mübarek gün inşallah mutlu haberini alırız canım :)

bende karmaşık bi durumdayım ne iyi ne kötüyüm :44:
yüreğini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Sen her zaman böyle telkinler vermez misin bize?
Benim de adet olacakmış gibi sancılarım var. Yanlış alarm mı yoksa?:44:

Hayırdır kızlar bu neyin korkusu, sıkıntısı. Bir ayet-el kürsi okuyun, üzerinize üfleyin, rahatlatır.

Bende karmaşık bi durumdayım ne iyi ne kötüyüm :44:

aslnda çok sinirliyim benim en kötü huyum sinirli olmak bir anda sinir atagı geçirebiliyorum ve bunlar için çok büyük şeyler olmasına gerek bile yok. Dünde onlardan biriydi . Sinirim tepeme çıktı bağırdım çağırdım sonrada yattık ne değişti benim sinirim bozuldu bir şeyi yüz kere söylemekden nefret ediyorum artık cok sıkıldım belki daha önceden bastırılmıs duygularım sinir yapıyor fakat ben sinirime hakim olamıyorum . . çok bunaldım kızlar . bu sinirime nasıl hakim olucam bilmiyorum . çocukdanda vazgectım bir süre cocuk istemıyorum.

yüreğini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Sen her zaman böyle telkinler vermez misin bize?
Benim de adet olacakmış gibi sancılarım var. Yanlış alarm mı yoksa?:44:

Bugün iyi düşünemiyorum

Dünkü iş görüşmesi iyiydi ama işin içeriği beklediğim gibi değildi..
Bugün şuan ki işimden ayrılma kararı aldım ve söyledim yarın tüm ilişkim kesilecek iş ile ilgili.
İş bulmak için çok çaba sarfetmeme rağmen hiç istediğim gibi bi yer bulamadım çok canımı acıtıyor.
Bide adetim süpriz yaparsa tam olacak.
Hepsi üst üste gelecek.
Yani şuan olumlu düşünmeye çalışsamda başaramıyorum malesef

benimde içimde bir korku, bir endişe,sıkıntı

Beni anlatıyorsun sanki

kalan folıc acıdıde kapagını acıp haplar kül dolu tabağa döktüm anlayacagınız bıraktım folıc acıdı

Bende bi anlık öfkeme yenik düşünüyorum sonrasında pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor...

anlıyorum canım. Ne yazık ki erkekler böyle. Bir şeyi yüz kere söyleme anlıyoruz, geri zekalı değiliz diyorlar ama işlerine gelmediği için de anlamazdan geliyorlar. Bilmiyorum oturup da güzelce konuşup tartışırlarsa ne kaybederler. Bi de bize dırdırcı diyorlar, hiçte bile, onlar cevap vermeyince biz çıldırıyoruz, suçlu biz oluyoruz.

uzun süre iş değişikliği yaptım bir yerden memnun olmadım.Daha sonra bir işe girdim.Ha bugün çıkacam ha yarın derken 6 yıl sonra ayrıldım.Hep dedimki ben merkezde çalışayım evim yakın olsun.Buda memurlukta olur.Şuan memur değilim.Merkezde çalışıyorum ve iyi şartlarda..Birgün istediğimiz oluyor.Önemli olan sabredebilmek sanırım.İçini ferah tut inşallah istediğin gibi bir işe kavuşacaksın.Ama iş ararken hamile kalmak iyi olurmu sence.Ya hamileliği ya işi ertelemelisin bence

canım bende sen gibiyim.Herşeye sinirleniyorum.Mesela sabah sinirlendim.Eşim raporlu gece geç yatmış.Bende pc ile işe geliyorum.Sabah odaya bir gittim pc toplanmamış.Sinirlendim söylendim..Gerek varmıydı hayır.En fazla 30 saniyemi aldı toplamak.Saçma sapan şeylere sinirleniyorum..Ama çocuk fikrinden vazgeçmek için sebep olmamalı bu.Bir anlık sinirle ilaçlarıda atmışsın.

meleksimam inan kotu bırsey istemıyorum su sigaraya verilecek para en az 5 lira ! bunu vermek ıstemıyorum 5 lıra 5 lıradır kotu bırseymı soyluyorum bıktım artık söylemekden ya artık yoruldum 8 aylık evliyiz fakat artık ben bu sıgara konusunu konusmakdan nefret edıyorum nefret bekarken bu kadar içmezdi bıraktım dedi şimdi nerden cıktı bılmıyorum yanımda 3 tane içen dısarda kaç tane içer bilmiyorum artık cok sıkıldım benim sıgaraya verıcek param yok ben cok bunaldım attım folic acidide kültabagına cocuk mocuk istemiyorum

Aslında benim düşüncem memurluk.. Bi bayan için en ideal iş diye düşünüyorum. Eğer şu aralar hamile kalabilirsem, ocak-şubat gibi doğum olur. İlk atamalar ocakta olacak sanırım ben onlara yetişemem çünkü yüksek puanla alım yaparlar, ikinci atamalarda haziran temmuz gibi olur o zamana kadarda bebek büyür gibi bi düşüncem var. Çünkü özel sektörde iş bulup çalışsam bi dönem sonra hamile kalsam beni işten çıkaracaklar o kadar emeğim boşa gidecek bebeğide boşuna ertelemiş olacağım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…