- Emoji Skoru
- 524
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.101
KiZlar teyze oluyorsunuz 3.5 haftalık hamisim ay çok garip bı duygu içindeyim :)))
kızlar, itiraf edeyim.Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim?Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:
reglım bıraz agır gecıyor o yuzden yatarakhayırlısı olsun canım senin için. Sen de uzun zamandır yoksun. Napıyorsun?
sağolun kızlar destek için. Allah hayırlısını versin artık...
Canım sen bir iş görüşmesi yapmıştın. O nasıl geçti?
reglım bıraz agır gecıyor o yuzden yatarak
Burcuuuuuuu nasılsın :)
yorgun agrılı sıkıcı bir gün sen nasılsın cnm
yüreğini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Sen her zaman böyle telkinler vermez misin bize?bende karmaşık bi durumdayım ne iyi ne kötüyüm :44:
Bende karmaşık bi durumdayım ne iyi ne kötüyüm :44:
Bende karmaşık bi durumdayım ne iyi ne kötüyüm :44:
yüreğini ferah tut, iyi düşün iyi olsun. Sen her zaman böyle telkinler vermez misin bize?
Benim de adet olacakmış gibi sancılarım var. Yanlış alarm mı yoksa?:44:
benimde içimde bir korku, bir endişe,sıkıntı
aslnda çok sinirliyim benim en kötü huyum sinirli olmak bir anda sinir atagı geçirebiliyorum ve bunlar için çok büyük şeyler olmasına gerek bile yok. Dünde onlardan biriydi . Sinirim tepeme çıktı bağırdım çağırdım sonrada yattık ne değişti benim sinirim bozuldu bir şeyi yüz kere söylemekden nefret ediyorum artık cok sıkıldım belki daha önceden bastırılmıs duygularım sinir yapıyor fakat ben sinirime hakim olamıyorum . . çok bunaldım kızlar . bu sinirime nasıl hakim olucam bilmiyorum . çocukdanda vazgectım bir süre cocuk istemıyorum.
Bende bi anlık öfkeme yenik düşünüyorum sonrasında pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor...
anlıyorum canım. Ne yazık ki erkekler böyle. Bir şeyi yüz kere söyleme anlıyoruz, geri zekalı değiliz diyorlar ama işlerine gelmediği için de anlamazdan geliyorlar. Bilmiyorum oturup da güzelce konuşup tartışırlarsa ne kaybederler. Bi de bize dırdırcı diyorlar, hiçte bile, onlar cevap vermeyince biz çıldırıyoruz, suçlu biz oluyoruz.aslnda çok sinirliyim benim en kötü huyum sinirli olmak bir anda sinir atagı geçirebiliyorum ve bunlar için çok büyük şeyler olmasına gerek bile yok. Dünde onlardan biriydi . Sinirim tepeme çıktı bağırdım çağırdım sonrada yattık ne değişti benim sinirim bozuldu bir şeyi yüz kere söylemekden nefret ediyorum artık cok sıkıldım belki daha önceden bastırılmıs duygularım sinir yapıyor fakat ben sinirime hakim olamıyorum . . çok bunaldım kızlar . Bu sinirime nasıl hakim olucam bilmiyorum . çocukdanda vazgectım bir süre cocuk istemıyorum.
Bugün iyi düşünemiyorum
Dünkü iş görüşmesi iyiydi ama işin içeriği beklediğim gibi değildi..
Bugün şuan ki işimden ayrılma kararı aldım ve söyledim yarın tüm ilişkim kesilecek iş ile ilgili.
İş bulmak için çok çaba sarfetmeme rağmen hiç istediğim gibi bi yer bulamadım çok canımı acıtıyor.
Bide adetim süpriz yaparsa tam olacak.
Hepsi üst üste gelecek.
Yani şuan olumlu düşünmeye çalışsamda başaramıyorum malesef
Beni anlatıyorsun sanki
aslnda çok sinirliyim benim en kötü huyum sinirli olmak bir anda sinir atagı geçirebiliyorum ve bunlar için çok büyük şeyler olmasına gerek bile yok. Dünde onlardan biriydi . Sinirim tepeme çıktı bağırdım çağırdım sonrada yattık ne değişti benim sinirim bozuldu bir şeyi yüz kere söylemekden nefret ediyorum artık cok sıkıldım belki daha önceden bastırılmıs duygularım sinir yapıyor fakat ben sinirime hakim olamıyorum . . çok bunaldım kızlar . bu sinirime nasıl hakim olucam bilmiyorum . çocukdanda vazgectım bir süre cocuk istemıyorum.
Hayırdır kızlar bu neyin korkusu, sıkıntısı. Bir ayet-el kürsi okuyun, üzerinize üfleyin, rahatlatır.
anlıyorum canım. Ne yazık ki erkekler böyle. Bir şeyi yüz kere söyleme anlıyoruz, geri zekalı değiliz diyorlar ama işlerine gelmediği için de anlamazdan geliyorlar. Bilmiyorum oturup da güzelce konuşup tartışırlarsa ne kaybederler. Bi de bize dırdırcı diyorlar, hiçte bile, onlar cevap vermeyince biz çıldırıyoruz, suçlu biz oluyoruz.
uzun süre iş değişikliği yaptım bir yerden memnun olmadım.Daha sonra bir işe girdim.Ha bugün çıkacam ha yarın derken 6 yıl sonra ayrıldım.Hep dedimki ben merkezde çalışayım evim yakın olsun.Buda memurlukta olur.Şuan memur değilim.Merkezde çalışıyorum ve iyi şartlarda..Birgün istediğimiz oluyor.Önemli olan sabredebilmek sanırım.İçini ferah tut inşallah istediğin gibi bir işe kavuşacaksın.Ama iş ararken hamile kalmak iyi olurmu sence.Ya hamileliği ya işi ertelemelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?