• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın kızlar... Kaç gündür kocacım evde olduğu için nete pek takılamadım özledim sizleri.
Kübra 2 bebişimiz de senden ha. çok sevindim. Hiç çaktırmadın da. Kızlar hayırlısıyla darısı başımıza. Bugün benim bat günüm. Bakalım. Allah hayırlısını versin.
Bu arada burcu nerede? Bizi bıraktı mı yoksa?
:20:
Magnesia sen napıyon görüşmeyeli? Var mı bir gelişme?:49:

Çok tes ederim Bitanem inanın hepinizin bu duyguyu hissetmesini çok istiyorum ins en kısa zamanda hepiniz Hamis olursunuz :)) valla Canim ben hamileyim ihtimalini hiç göz önünde bulundurmuyodumki inan :)) bu Aras eğer ikinci çizgi silikse büyük ihtimal hamilesin Canim :))

kızlar, itiraf edeyim.:30: Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.:17:
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim?:16: Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:
,

Ohhh ne güzel 3. bebişimizde yolda sanırım :emir_bebek: İkinci çizginin silik olması hamile olduğunu gösterir diyorlardı canııımmm hadi gözümüz aydın, çok sevindim :46: Ne güzel herkes güzel haberleri vermeye başladı.

canım bende bi gelişme yok hatta bu ay beklememeye başladım :50: Bugün kendimi mutsuz hissediyorum ama neden bilmiyorum :85:

kızlar, itiraf edeyim.:30: Bugün bat günüm. Ben sabredemedim, eğer hamile değilsem adetimi bekleyeyim dedim ve test yaptım.:17:
Kızlar, ikinci çizgi biraz silik çıktı. Ben şimdi hamiş miyim?:16: Yarından önce kan testi de yaptıramam. Off, içim içime sığmıyor. Ben şimdi napacam?:44:

Söylenenlere göre hamlesin canım.İnşallah bunu kan testide doğrular.Herşey gönlünce olsun

canım çok sevindim valla burdan okuduklarımıza göre silikte olsa ikinci çizgiyi gördüysen hamişsin demektir.

Kızlar yarın işten ayrılıyorum, yani cumartesiden itibaren ev hanımıyım.. Sevinmeli miyim? Üzülmeli miyim? Hiç bilmiyorum.. :53:

bebekten önce gitmek gerekliymiş ya..
Kolestrolüm için kendi doktorum problem olmaz dedi.Bakalım bu ne diyecek?
Birde test falan yapar belki..Folik asit vereir yada

Doğru canım ya konuşmuştuk kusura bakma unutmuşum. Kadın doğumcununda görmesi iyi olur, inşallah güzel haberler verirsin :) Bide folik asit verirse sorar mısın, eşimde kullanacak mı diye? Burada ki kızlardan bi tek dr. bana demiş sanırım. :44:

Doğru canım ya konuşmuştuk kusura bakma unutmuşum. Kadın doğumcununda görmesi iyi olur, inşallah güzel haberler verirsin :) Bide folik asit verirse sorar mısın, eşimde kullanacak mı diye? Burada ki kızlardan bi tek dr. bana demiş sanırım. :44:

tamam canım sorarım

bencede hamilesin güzelim cok sevindim Allah tüm isteyenlere versinnn . . Darısı hepimizin başınaaaaaa AMİN bende hastalıgımın 3.günündeyim su an bitsede yapmıcaz kararımız değişti temmuzdan sonra baslıcaz bakalım kısmet . . .

kızlar yarın işten ayrılıyorum, yani cumartesiden itibaren ev hanımıyım.. Sevinmeli miyim? üzülmeli miyim? Hiç bilmiyorum.. :53:
sağolun kızlar destek için. Allah hayırlısını versin artık...
Canım sen bir iş görüşmesi yapmıştın. O nasıl geçti?

bencede hamilesin güzelim cok sevindim allah tüm isteyenlere versinnn . . Darısı hepimizin başınaaaaaa amin bende hastalıgımın 3.günündeyim su an bitsede yapmıcaz kararımız değişti temmuzdan sonra baslıcaz bakalım kısmet . . .
sağol canım. Hayırdır, siz niye vazgeçtiniz? Burç meselesi mi yoksa?:9:

yok burç meselesi değil , başka sebeplerden dolayı şimdilik bir şey yok kızlar bakalım kısmet . . Su an istemiyoruz vazgeçtik.
hayırlısı olsun canım senin için. Sen de uzun zamandır yoksun. Napıyorsun?:54:

Back