Ilk çocuğunu düşünenler...

yok artik hemen cikmaz herhalde ayrica sacma bi test dimi canimyaaaa ayyy valla sacma bile olsa inanasim geliyo hahaha :90::90:

Maksat eğlence olsun işte Ben zaten emin olamam öyle en garantisi kan testi.. Eee adet dönemine kadar ne yapcaz boş mu durcaz böyle oyalıyoruz kendimizi işte Zaten benim yanağımda sivilcem çıkmaya başladı haber veriyor kırmızı kartı göreceksin diye

inşallah istediğin haberi alabilirsin canım

kızlar hamile kalmak için adetten kaç gün sonra ilişkiye girmek gerekiyor

offfff yaaa insallah olmassin regl bende olmam kimse olmasiiinnnn amiiiiinnnnn
yaaa valla ne yalan solim inanasim gelio eglencesine bile olsa

offfff yaaa insallah olmassin regl bende olmam kimse olmasiiinnnn amiiiiinnnnn
yaaa valla ne yalan solim inanasim gelio eglencesine bile olsa

Önceden beklerdim adet olsam bari bu ay düzenli gelse diye, bu ay beklemiyorum ama inşallah bana bi gıcıklık yapmaz

Önceden beklerdim adet olsam bari bu ay düzenli gelse diye, bu ay beklemiyorum ama inşallah bana bi gıcıklık yapmaz

gelsede hic sikma canini inan olucak allahin izniyle bizim yapmamiz gereken tek sey ellerimizi semadan indirmemek en iyi ilaci rabbimize dua etmek rabbim tez zamanda vericek insallah bebisimizi kucagimiza ozamanda su yazilanlari okuyup baska bir topikte dalgasini gecer guleriz insallah

Yapamam ki işyerindeyim belki eve gider gitmez denerim, dayanamayabilirim Valla koçiş bu akşamda çamaşır suyu olayını duyarsa vayy halimeee

himmm anladim canim eve gidince yap o zaman benim esim bilmiyo bilse bu kiz delirdi der diye solemiyorum

Evet canım aynen öyle, Üzülmem desen yalan olur önce biraz üzülürüm sonra yeni çalışmaları planlarım. Demek ki bu ay olması hayırlı değilmiş diyeceğiz napalım biz elimizden geleni yaptık duamızı ettik canım :)

Allahım tüm isteyenleri çok fazla bekletmeden hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallah (Amin) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…