Ilk çocuğunu düşünenler...

çok zor sancım var ama kendımı birseylere vermem lazıımmmmmmmm

Canım o zaman ağır kaldırmadan ufak tefek işleri yap çok yorma kendini, yada mutfağa gir yemek, tatlı gibi bişeyler yap onlar daha hafif olur yorulmazsın çok..

şimdi akşama kadar çeşit çeşit yemekler yaparım üzüntüden ya üzülmicem dedim kendime ama cidden öyle olmuyormuş üzülüyormus insan neyse saglıgımız yerinde ne diyelim , saglık olsun gerisi önemli değil hayırlısı böyle değilmiş demekki . .

Evet canım sağlık olsun bebişininde zamanı varmış demek. Zamanında sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah (amin)

doğum kontrol haplarının ne gibi zararı var ben 8 aydır kullanıyorum yumurtalığımda kist olduğu için

doğum kontrol haplarının ne gibi zararı var ben 8 aydır kullanıyorum yumurtalığımda kist olduğu için

Bende 3aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Her hapın bi faydası olduğu gibi zararı da var ve bu bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Zaten doğum kontrol hapları sadece korunma amaçlı değil adet düzensizliği, yumurtalık kistleri içinde kullanılıyor. Şu ana kadar ki araştırmamda d.k. hapı kullananların çoğu hamile kalmış sadece hapı bırakınca bi süre hamile kalamayabiliyorsunuz, o da hapın etkisinin sürdüğü için..
Mesela başınız ağrır size biri derki bu hap çok iyi geliyor bunu kullan siz o hapı kullanırsınız sizde mide bulantısı yapar. Doğum kontrol hapları da bence böyle. Ben yasmin kullandım herkes olumlu şeyler yazmış ama bende yazılanların ve söylenenlerin tam tersi oldu demek ki benim bünyeme iyi gelmedi. Umarım açıklayabilmişimdir :)

Üzülme canım garanti bi test değil zaten. Bazen o eczanelerdeki testler bile yanılıyormuş karbonatta kanıtlanmış bişey değil, umarım hamilesindir, üzme kendini..

ayyy onu bende yapmistim cok komik benimde negatifti dogruydu yani ama egerki hamile kalirsam denicem bakalim dogru mu cikcak

çok saol canım gayet iyi açıkladın bende bebek istiyorum ama hem tiroid düzensizliği var hem tek böbrek var hemde yumurtalığımda kist bakalım nasıl olacak İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir

Denedin mi canım? Merak ettim eve gidince bende denemek istiyorum

sssss kizlar ben denedim simdi bunu kabardi ne yani ben hamis miyim simdi hastaligim biteli 4 gun oldu dun gece iliskiye girdik ne yani hemen mi gosterdi

Amin canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bende troid hastayım bide adet düzensizliğim vardı. Adet düzensizliği için yasmin kullandım şu an bi sıkıntı yok troid içinse halen hap kullanıyorum ve ömür boyuda kullanacakmışım. En son yaptırdığım troid testlerimde normal çıktı zaten uzun zamandır düzenliydi. Bu ay bebişten haber bekliyorum bakalım, kısmet :)

Merhaba bende geçen ay bebek düşünmeye başladım ama olmadı 5 senelik evliyim okul için çok erteledim İnşallah beni çok bekletmez Allah herkesin gönlüne göre versin...

Merhaba bende geçen ay bebek düşünmeye başladım ama olmadı 5 senelik evliyim okul için çok erteledim İnşallah beni çok bekletmez Allah herkesin gönlüne göre versin...

amin canim insallah gobusun meleginle bian once dolsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…