Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım, folbiol da folik asitmiş. çocuğun anne karnında ilk 3 ay gelişimi için önemlidir folik asit.

kızlar bu folik asiti size doktor mu verdi ? Ben bişi kullanmıyorum. Doktorada gitmedim henüz :26:
bana doktor verdi, ancak hamile kalmak isteyen herkes kendisi de gidip reçetesiz eczaneden alabiliyor canım. Iyi doktorlar bazı tetkikler yapıp öyle veriyorlar folik asiti. çünkü bazı bünyelerin buna çok ihtiyacı oluyormuş, bazılarına ise hiç. Benim arkadaşım gataya gitmiş, oradaki doktor ihtiyacı olmadığını söylemiş ve vermemiş.

kızlar folicasit çok önemli..

gebeliğin erken dönemlerinde, bebeğin merkezi sinir sisteminin gelişimi için gerekli bir maddedir. Embriyo, gebeliğin ikinci ve on ikinci haftaları arasında yeterli folik asit alamazsa, özellikle beyin ve omurilik ile ilgili anormallikler olmak üzere, doğumsal gelişim bozuklukları görülme riski artabilir. Ayrıca, kan yapıcı organların etkilenmesine bağlı olarak annede kansızlık gibi belirtiler ortaya çıkabilir. Unutulmaması gereken önemli bir nokta da; folik asitin vücutta depolanmadığıdır. O yüzden her gün alınması gerekir.

çok sağol ya, çok güzel bilgiler bunlar. Ancak ben aldıkça midem daha çok ağrıyor, onu ne yapacağım?:44:

çok sağol ya, çok güzel bilgiler bunlar. Ancak ben aldıkça midem daha çok ağrıyor, onu ne yapacağım?:44:

canım bu durumdan doktoruna bahset..midende ağrı yaptıysa markasını değiştirebilir..bir de tok karnına iç..aç karnına içiyorsan o da mide ağrısı yapabilir..

Günaydın :))

Nasılsınız kızlar

Ctesi günü kolestrolüm için doktora gittim.Hamilelikte ve doğumda problem olmazmış.İlacı 1 ay öncesinden bırak dedi.Perşembe kadın doğum uzmanına gidecem o ne diyecek bakalım

Günaydın, çok sevindim sabah sabah güzel haberler verdin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…