Ilk çocuğunu düşünenler...

gördüm özel msjını baktım cnm tesekkur ederiimm. . . evet istanbul cok pahallıııııııı ama ben zaten dogum hastanesı olan zeynep kamılde ıstıyorum dogumumu

Kızlar Allah saglıklı bır evlat kucagımıza versinde ne zaman verirse versin saglılk cok önemli arkadaslar dogru dıyorsunuz sıkıntı stres yok atıyorum ustumden hepsini

Güzel olup olmadığını anlayacağım bakalım. İnşallah çokta uzun sürmez mi diyeyim yoksa hayırlısı mı diyeyim bilemiyorum

bugün meleksimamda hiç gelmedi hayret
işte geldim burdayım... Karnım çok ağrıyor, gelemedim. Bendeki değişikliklerini nedenini çözdüm, hamileliğin katkısı var mı bilmem ama kesinlikle folik asit beni bu hale getirdi. Ya benim mide hep sorunlu. Meğersem folik asit çok asit salgıladığından beni ve midemi mahvediyormuş. Mide bulantısı, ağrısı ve sık sık lavaboya çıkmam bundanmış...:44: Ben napacam şimdi? Bugün almadım hapı.

Hoşgeldin canım, bence dr. danışmalısın. Belki farklı bi hap verebilir canım.

hoşgeldin canım, bence dr. Danışmalısın. Belki farklı bi hap verebilir canım.
haklısın. Doktora söyledim mide rahatszlığımı. Anlamadı, dinlemediğine eminim. Bazı doktorların doktor oldukları için havalarından geçilmiyor..

ben doktora nısan ayında hamıle kalmak ıstıyorum dıyorm doktor bana neden hazıran mayıs temmuz degılde nısan dıyor eşin askere mı gıdıyor dıyor kova burcu olmasını ıstemıyorum dıyemedım :90:

AY VAR YA KOMEDİSİN BURCU.:90: YA SEN BUNU BİLEMEZSİN Kİ. ALLAH KORUSUN BU AY HAMİLE OLMAZSAN, HAZİRANDA HAMİLE KALIRSAN BELKİ ERKEN DOĞUM YAPTIN, AHANDA ÇOCUĞUN YİNE KOVA BURCU OLUR. :44: BİLEMEZSİN Kİ. KISMET İŞİ. SEN BAKMA BAŞKALARINA. BELKİ DE SENİN ÇOCUĞUN KOVADA OLAMAYACAK KADAR İYİ BİR İNSAN OLUR. HEM YÜKSELEN DE ÖNEMLİ. BELKİ DOĞURDUĞUN SAATİN YÜKSELENİ KOVA OLACAK. İNCE İŞLER BUNLAR. TAKINTILI OLMA, BEBEK YAPMAYA BAK SEN...

mrb kızlar bende bebek çalışmalarına başladım tabii doktor kontrolünde...

klomen verdi yumurta olğunlaştırıcı birde folbiol verdi folik asit sanırım bunu başka kullanan varmı? günde 1 tanesini kırıp yarısını içiyorum ama ne işe yaradığını sormayı unuttum bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…