Ilk çocuğunu düşünenler...

Şimdi balıkesirdeki özel sevgi hastanesine baktımda çoğu kişi şikayetçi :S başka nereleri var ki off araştırmak yoruyor insanı ya...

ah burcu ah... Ben sana dedim üzülürsün yapma diye... Duramadın yerinde değil mi?
Ne çok kaynatmışsınız ben yokken. Iyi bir doktor bulmak gerçekten çok zor. Allah hepimize yardım etsin de hem iyi hem vicdanlı doktorların eline düşelim.

merabalar.ben de 3yıllık evliyim.artık bebek düşünmeye başladık.hayırlısı olsun hepimiz için...tabi işk ayda hemen olmayabilir diye umutlanmak da istemiyorum,sonra hayal kırıklığı yaşamamak için..

Amiiiin, inşallah iyi doktor buluruz. Ben şuan devletteki doktordan menunum ama kızlar kafaı karıştırdı açıkcası :37: Özelde daha mı iyi ilgilenirler diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

melek1986 hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)

ah burcu ah... Ben sana dedim üzülürsün yapma diye... Duramadın yerinde değil mi?
Ne çok kaynatmışsınız ben yokken. Iyi bir doktor bulmak gerçekten çok zor. Allah hepimize yardım etsin de hem iyi hem vicdanlı doktorların eline düşelim.

evet yaptım ve çok üzüldüm keske yapmasaydım :14::14::14::50:

Amiiiin, inşallah iyi doktor buluruz. Ben şuan devletteki doktordan menunum ama kızlar kafaı karıştırdı açıkcası :37: Özelde daha mı iyi ilgilenirler diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

melek1986 hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)

ben devlette yapmayı dusunuyorum herhangı bır sorun oldugunda burada dırek zeynep kamıle gonderıyorlar özelden sevk edıyorlar sadece doktorunuz sadece sızınle ılgılenıyor ben sırf onun için o kadar parayı veremem üzgünüm malesef :44: 3000 lerden bahsedılıyor

ben devlette yapmayı dusunuyorum herhangı bır sorun oldugunda burada dırek zeynep kamıle gonderıyorlar özelden sevk edıyorlar sadece doktorunuz sadece sızınle ılgılenıyor ben sırf onun için o kadar parayı veremem üzgünüm malesef :44: 3000 lerden bahsedılıyor

Canim ne kadar pahalı nerde oturuyodun sen valla Kayseri'de hiç ole bı para yok hatta 2009 Mayıs ayın ayında ablam özel hastanede bedava dogum yaptı bahar kampanyası yapmışlar ve bire bire ilgilendiriyor

KIZLAR, MİDEM ÇOK BULANIYOR. ÜŞÜTMEDİYSEM HAMİLEYİM. İÇİME DOĞAN HİS KESİN HAMİLESİN DİYOR. :emir_bebek::49::55::23:

canıım balıkesirde misin ? bende ordayımda sana belki yardımcı olabilirim doktor konusunda

Evet canım Balıkesirdeyim. Buraya taşınalı daha 10ay kadar oldu, şuan Emel Ateşe gidiyorum ama tavsiye edeceğin hastane ve doktor varsa sevinirim. :)

Kübra geçmiş olsun bugün nasılsın?

meleksimam hadi hayırlısı :)

günaydın kızlar nasılsınız? :3:
ikidir birileri beni rüyasında hamile görüyo bu neye işaret ki :1::1:

ya bu arada benim adetim çok az daha iki gün oldu ama bitti sanki.. niye böyle oluyo ki hapı bırktığım için olabilr mi acaba :26: gerçi bende kansızlıkda var hep az olur ama bu defa hepten kurudum sanki:30:

KIZLAR, MİDEM ÇOK BULANIYOR. ÜŞÜTMEDİYSEM HAMİLEYİM. İÇİME DOĞAN HİS KESİN HAMİLESİN DİYOR. :emir_bebek::49::55::23:

inş canım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız? :3:
ikidir birileri beni rüyasında hamile görüyo bu neye işaret ki :1::1:

ya bu arada benim adetim çok az daha iki gün oldu ama bitti sanki.. niye böyle oluyo ki hapı bırktığım için olabilr mi acaba :26: gerçi bende kansızlıkda var hep az olur ama bu defa hepten kurudum sanki:30:

inş canım :)

Günaydın canım :) Rüyalar gerçek olur inşallah:49: Kansızlık olduğu zaman adetin fazla gelmesi gerekmiyor mu? Sanki bende öyle oluyordu. Bide üstüne görme diye bişey var öyle olabilir mi ki?

Günaydın canım :) Rüyalar gerçek olur inşallah:49: Kansızlık olduğu zaman adetin fazla gelmesi gerekmiyor mu? Sanki bende öyle oluyordu. Bide üstüne görme diye bişey var öyle olabilir mi ki?

inşallah canım... ya da canları öyle istiyor ondan görüyorlar rüyalarında:1: şunu farkettim ki artık herkes bebiş istiyo bizden :9:
ne bilim ya benim hep az olur bende kansızlıktandır diye düşünürdüm... ama bu defa daha bi az oldu sanki :26: üstüne görme ne ki canım bilmiyorum ben onu ???

inşallah canım... ya da canları öyle istiyor ondan görüyorlar rüyalarında:1: şunu farkettim ki artık herkes bebiş istiyo bizden :9:
ne bilim ya benim hep az olur bende kansızlıktandır diye düşünürdüm... ama bu defa daha bi az oldu sanki :26: üstüne görme ne ki canım bilmiyorum ben onu ???

Bende onu burada durdum :1: Bazen hamile olduğunda bile üstüne az biraz adet görüyormuşsun, sen az deyince o geldi aklıma.

Ben bişeyler atıştırıp geliyorum canım.

Son düzenleme:
hımm bilmiyorum onu ama sanmıyorum canım yaa... :44:

afiyet olsun tatlımmm :3:

Sağol canım yedim geldim :) O zaman hapı bıraktığın içindir hormonlar anca düzelecek demek ki. Benimde geçen adetimde ilk 2 gün çoook fena gelmişti, ama sonra azaldı 5.gün bitti (normalde benim 7-8gün devam ederde ) :1:

Canım bak biri yerleşme kanaması diye konu açmış üstüne görme ile aynı olması lazım. Tabi daha ona cevap veren olmamış ama yine de bilgin olsun.

Sağol canım yedim geldim :) O zaman hapı bıraktığın içindir hormonlar anca düzelecek demek ki. Benimde geçen adetimde ilk 2 gün çoook fena gelmişti, ama sonra azaldı 5.gün bitti (normalde benim 7-8gün devam ederde ) :1:

olabilir canım ama sevindim valla en azından hapı bırakınca yine adet düzensizliği olur diye düşünüyordum öyle olmadı çok şükür inşallah sorunsuz devam eder :23:

Back