- Konu Sahibi meleksimam
-
ah burcu ah... Ben sana dedim üzülürsün yapma diye... Duramadın yerinde değil mi?
Ne çok kaynatmışsınız ben yokken. Iyi bir doktor bulmak gerçekten çok zor. Allah hepimize yardım etsin de hem iyi hem vicdanlı doktorların eline düşelim.
Amiiiin, inşallah iyi doktor buluruz. Ben şuan devletteki doktordan menunum ama kızlar kafaı karıştırdı açıkcasıÖzelde daha mı iyi ilgilenirler diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
melek1986 hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın :)
ben devlette yapmayı dusunuyorum herhangı bır sorun oldugunda burada dırek zeynep kamıle gonderıyorlar özelden sevk edıyorlar sadece doktorunuz sadece sızınle ılgılenıyor ben sırf onun için o kadar parayı veremem üzgünüm malesef :44: 3000 lerden bahsedılıyor
Şimdi balıkesirdeki özel sevgi hastanesine baktımda çoğu kişi şikayetçi :S başka nereleri var ki off araştırmak yoruyor insanı ya...
canıım balıkesirde misin ? bende ordayımda sana belki yardımcı olabilirim doktor konusunda
KIZLAR, MİDEM ÇOK BULANIYOR. ÜŞÜTMEDİYSEM HAMİLEYİM. İÇİME DOĞAN HİS KESİN HAMİLESİN DİYOR.
günaydın kızlar nasılsınız?
ikidir birileri beni rüyasında hamile görüyo bu neye işaret ki
ya bu arada benim adetim çok az daha iki gün oldu ama bitti sanki.. niye böyle oluyo ki hapı bırktığım için olabilr mi acaba :26: gerçi bende kansızlıkda var hep az olur ama bu defa hepten kurudum sanki
inş canım :)
Günaydın canım :) Rüyalar gerçek olur inşallahKansızlık olduğu zaman adetin fazla gelmesi gerekmiyor mu? Sanki bende öyle oluyordu. Bide üstüne görme diye bişey var öyle olabilir mi ki?
inşallah canım... ya da canları öyle istiyor ondan görüyorlar rüyalarındaşunu farkettim ki artık herkes bebiş istiyo bizden
ne bilim ya benim hep az olur bende kansızlıktandır diye düşünürdüm... ama bu defa daha bi az oldu sanki :26: üstüne görme ne ki canım bilmiyorum ben onu ???
Bende onu burada durdumBazen hamile olduğunda bile üstüne az biraz adet görüyormuşsun, sen az deyince o geldi aklıma.
Ben bişeyler atıştırıp geliyorum canım.
hımm bilmiyorum onu ama sanmıyorum canım yaa... :44:
afiyet olsun tatlımmm
Sağol canım yedim geldim :) O zaman hapı bıraktığın içindir hormonlar anca düzelecek demek ki. Benimde geçen adetimde ilk 2 gün çoook fena gelmişti, ama sonra azaldı 5.gün bitti (normalde benim 7-8gün devam ederde )
Canım bak biri yerleşme kanaması diye konu açmış üstüne görme ile aynı olması lazım. Tabi daha ona cevap veren olmamış ama yine de bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?