Ilk çocuğunu düşünenler...

kadınlarını bılmıyorum ama erkeklerınden nefret edıyorum ben canım benım . . bilemıyorum ben yine de istemiyorum ya erkek olursa erkek olsunda kova burcu olmasın öyle bir kararım var mayısda ara verıcez anlayacgınız kızlar

:90: Burc için bebiş erteliyorsun ya :90:

Bende hep nisan mayıs gibi doğum yapmak isterdim ama şu an kararım değişti yaz kış farketmez yeter ki olsun diyorum :1:

Bende hep nisan mayıs gibi doğum yapmak isterdim ama şu an kararım değişti yaz kış farketmez yeter ki olsun diyorum :1:

evet canım burc için bebek erteliyorum malesef. . . ama bebegımı kucagıma almayı ok ıstıyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek:

Evet kızlar bebişi burç için erteliyorum . . . eğer ki bu ay olmamıssa gercekten hazırana kaldı ümitlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Doktorlar alışmıştır gerçi ama bana tuhaf geliyor, canımın yanmasından çok öyle bacaklar acık karşımda doktor ayy söylerken bile ürperiyorum :18::1:

Ben özel hastanede muayene olduğumda perde arkasında özel bir bölümde çamaşırını çıkarıyorsun, üzerine örtü örtüyorsun uzanıp, muayene eden bayan da bir yerini açmadan aletle bakıyordu. Onda bile sıkıntı basmıştı beni. Ta ki geçen gittiğim devlet hastanesinde doktorun önünde belden aşağısı çıplak kalıncaya kadar :47: :37: :43: Kendimi çok kötü hissettim.Doktor bir de erkek olsaydı napardım bilmiyorum.

kesinlikle haklısın. Arkadaşım doğum yaptı birkaç ay önce. Diyorki ister erkek olsun ister bayan, hiçbiri gözüne gelmiyormuş. Yeterki o acıdan kurtulayım diyormuşsun. Yav bu ne yav. Var ya kadınların her işi zor. Gerçi çok kutsal bir görev annelik ama :18:zor işte

Doğum sırasında canının derdine düşüyormuşsun. Benim bir çok tanıdığım erkek doktorun daha iyi olduğunu, bayanların kaprisli ve baştan savma davrandığını söylüyor.

kızlar test aldım ve yaptım az önce yok bişicik ama deneme oldu yani üfff siz yapmayın sakın test

Ay dayanamadın dimi. Adetin en az bir hafta geçsin o zaman yap. Beklemek zor ama kesin ve doğru sonuç için gerekli olan bu

mrb kizlar topiginize bende girebilir miyim acaba :1:
hosgeldın aramızaaa
Ben özel hastanede muayene olduğumda perde arkasında özel bir bölümde çamaşırını çıkarıyorsun, üzerine örtü örtüyorsun uzanıp, muayene eden bayan da bir yerini açmadan aletle bakıyordu. Onda bile sıkıntı basmıştı beni. Ta ki geçen gittiğim devlet hastanesinde doktorun önünde belden aşağısı çıplak kalıncaya kadar :47: :37: :43: Kendimi çok kötü hissettim.Doktor bir de erkek olsaydı napardım bilmiyorum.

Doğum sırasında canının derdine düşüyormuşsun. Benim bir çok tanıdığım erkek doktorun daha iyi olduğunu, bayanların kaprisli ve baştan savma davrandığını söylüyor.

Ay dayanamadın dimi. Adetin en az bir hafta geçsin o zaman yap. Beklemek zor ama kesin ve doğru sonuç için gerekli olan bu

evet dayanamadımmmmmmmmmmmmmmmm malesefffffffffff ama bakalım üzüldüm ama üzülceğimi tahmin etmezdim ama içimde yine de küçücük bir umut var :44: bakalım adetim gecıkcek mi sanmıyorum adet olcamgibi kısmet ya keşke yapmasaydım

Son düzenleme:
Tabi canım hoş geldin..

Burcu aslında hasta değilim ve olmam içinde sebep yok. Acaba yumurtlama döneminde miyim ki ? Var mıdır böyle bi belirtisi :1:

hosbuldum tatlim bende bebis isteiyorum ama kismet olmadi bi turlu bu hafta ici doktora gidicem kismetse :(

Özel hastane gerçekten güzelmiş, oyy ben devlet hastanesine gidiyorum acaba özele mi gitmek daha iyi. Gerçi şuan ki dr. memnunum ama ya öyle muayene etmek isterse :53:

Back