Ilk çocuğunu düşünenler...

Hayırlısı olsun canım belki çifte mutluluk yaşarız hem atama hem bebek Ben daha hiiiç çalışmadım önlisans yada lise düzeyinde gircem ama daha ona da karar veremedim ya neyse...

canım daha bu ay bıraktık korunmayı. Ama içimdeki bir his diyorki hamileyim.:18:​hani sınava kadar 3 aylık olur bir sorun olmaz dedik. Bakalım hayırlısı. Sen naptın? Hapları alıyor musun hala?

Evet hapları kullanmaya devam ediyorum.Biz ağustosta istiyoruz.4 ay var hapı önümüzdeki ayda bıraksam olur diye düşündüm.bu ayın 26sında doktor kontrolüm var gitmesemmi diyorum içimden. Bu haftasonu kendi doktoruma gidecem kolestrol ilacını ne zaman bırakayım diye..

Yalnız eşimle yaşadığım sorunda şunu anladım ben çocuk fikrine kendimi çok alıştırmışım.Korkuyorum kararsızım diyorum ama sanırım hamile olduğumu öğrenince çok mutlu olacam.

hayırlısı olsun canım belki çifte mutluluk yaşarız hem atama hem bebek Ben daha hiiiç çalışmadım önlisans yada lise düzeyinde gircem ama daha ona da karar veremedim ya neyse...
ne güzel söylüyosun öyle, ağzından bal damlıyor. ​inşallah, amin...

bu arada kızlar bi ortak noktamızda kpss sanırım.. kimler hazırlanıyor kpssye bölümleriniz ne ? ben işletme lisans mezunuyum ama bi türlü ders çalışamıyorum... inşallah bu yıl atanırız hayatımızı bi düzene sokarız.. tek umudum memurluk..

Hayırlısı olsun canım belki çifte mutluluk yaşarız hem atama hem bebek Ben daha hiiiç çalışmadım önlisans yada lise düzeyinde gircem ama daha ona da karar veremedim ya neyse...

Bende girecem KPSS'ye bir ara güzel çalışıyordum ama bıraktım.Tarih beni zorluyor sayısalcı olduğum için.Kolaty ve kalıcı öğrenebileceğim kaynaklar bakıyorum.Ben bu sene bebeğimin şansına atanacağıma inanıyorum :)

en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir; ama eminim sen zaten en iyi kararı vermişsindir. Canım madem çocuk düşünüyorsun, sakın doktoru ihmal etme. Kendine iyi bak ki çocuğun da sen de sağlıklı ve rahat bir dönem geçirin.

jinekolojik muayyene daha önce hiç olmadım.Korkuyorum doktora gitmek istemem sebebim bu:)

Ben şuan Sosyoloji okuyorum 1. sınıfım. KPSS'ye gireceğim ama işte kararsızım ya önlisans olacak yada Lise. Aile bakalığına bi memur olarak atansam mezun olunca da sosyolog olarak devam ederim diye düşüncem var ama çalışmadan olmuyor tabiiiii...

inşallah bi tanem, amin. Tarihte sana kaynak önerebilirim. Benim bölüm sözel ama matematiğim hepsinden iyi. Tarih ise off... Ezber olmasa işin içinde.. O yüzden güzel bir kaynak buldum, sana da önerebilirim. çocuk olursa atanmak hepten hayal olur. çalışın kızlaaaaaaaarrr...

inşallah atanırsın canım.. benim de tarih felaket napcam bilmiyorum sınava çok az kaldı..
[/QUOTE
İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ DE BURADA ÇİFTE MUTLULUK YAŞARIZ. ASLINDA BENİM AÇTIĞIM BİR DE KPSS TOPİĞİM VAR. GELİN BERABER ÇALIŞALIM. BEN DE TÜRKÇE ÖĞRETMENİYİM. İŞİM SİZİNKİNDEN DAHA ZOR. BAŞ ETMEM GEREKEN 11-12 DERS VAR. [/QUOTE]

inşallah canım en büyük hayalimiz bu zaten.. topiğine uğrayacağım ama şimdi çıkmam lazım allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor...

jinekolojik muayyene daha önce hiç olmadım.Korkuyorum doktora gitmek istemem sebebim bu:)
BEN DE SENİN GİBİYİM CANIM. GEÇEN HAFTA GİTTİM İLK DEFA, DOKTORUN İSTEDİĞİ İLK ŞEY ALTTAN MUAYENE. REDDETTİM. ÖNCE DEDİM, DİĞER TETKİKLERİ YAPIN, EĞER GEREKİRSE YAPARSINIZ ALTTAN MUAYENEYİ DEDİM. UYUZ KADIN. ŞİMDİ BAŞKA DOKTOR ARIYORUM. SEN DE ANCAK İYİ BİR DOKTOR BULURSUN. ARAMAYA BAŞLA ŞİMDİDEN. ÇOCUĞUNUN SAĞLIKLI OLMASI İNAN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…