- Konu Sahibi meleksimam
salam, xanimlar)
Hoş geldin :)
Kübra Allah kabul etsin bizim içinde dua et :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salam, xanimlar)
3ünden birini alayım bari :) ama hangisini alsam. Üzerimde görmeden almaktan korkuyorum aslında ama... İnşallah sıkıntı olmaz.
Hoş geldin canım nasılsın?
salam, xanimlar)
İyiyim canım saolasın.Sen nasılsın
Sağol canım bende iyiyim.
meleksimam erkeklerin hepsi tutkun bu diziye haftada bi gece idare etcez yapacak bişey yok :) Elbiseler için benimde aklım karıştı ya yanımda olsa alıvercem ama internetten hiç almadım tedirginim.
Canım kan testinde ilişkiden 1 hafta sonra çıkıyormuş idrar testinde adetten 1 hafta sonra.. Dene istersen stres yapma. İnşallah hayırlısı ile olur Allah gönlüne göre versin Amin :)[/QUO
ERKEKLER KONUSUNDA HAKLISIN CANIM. ELBİSE KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM. E-TESETTÜRDE BAKTIN SANIRIM. BEN BU AKŞAM ORADAN BİRKAÇ SİPARİŞ VERECEM. BENİM BURADA ÇARŞI OLAYI GERÇEKTEN YOK , EL MECBUR. ADIYAMANI GÖRSENİZ, GENELİ KAPALI; AMA 3-4 TANE TESETTÜR MAĞAZASI VAR, O DA KAZIK MI KAZIK. İSTERSEN BEKLE, BENİMKİLER GELİNCE SANA BİLGİ VERİRİM. DAHA ÖNCE DE ALDIM, BİR SORUN OLMADI.
YA BURADA BİR HASTANE VAR, ADI HASTANE, SAĞLIK OCAĞI GİBİ BİR YER. TEST YAPIYORLAR MI BİLMİYORUM. Bİ DE HERKES BİRBİRİNİ TANIYOR, TEST YAPTIRSAM TÜM İLÇE DUYAR. BUNU DA BEN İSTEMEM. ŞU MÜBAREK GÜNDE BANA DA NE OLUR DUA EDİN DE ANTEP'E ANNEMİN YANINA HAYIRLISIYLA ATANAYIM DA KURTULAYIM BURADAN.
[FONT=comic sans ms .!.:ERKEKLER KONUSUNDA HAKLISIN CANIM. ELBİSE KONUSUNDA BİR ŞEY DİYEMEYECEĞİM. E-TESETTÜRDE BAKTIN SANIRIM. BEN BU AKŞAM ORADAN BİRKAÇ SİPARİŞ VERECEM. BENİM BURADA ÇARŞI OLAYI GERÇEKTEN YOK , EL MECBUR. ADIYAMANI GÖRSENİZ, GENELİ KAPALI; AMA 3-4 TANE TESETTÜR MAĞAZASI VAR, O DA KAZIK MI KAZIK. İSTERSEN BEKLE, BENİMKİLER GELİNCE SANA BİLGİ VERİRİM. DAHA ÖNCE DE ALDIM, BİR SORUN OLMADI.
YA BURADA BİR HASTANE VAR, ADI HASTANE, SAĞLIK OCAĞI GİBİ BİR YER. TEST YAPIYORLAR MI BİLMİYORUM. Bİ DE HERKES BİRBİRİNİ TANIYOR, TEST YAPTIRSAM TÜM İLÇE DUYAR. BUNU DA BEN İSTEMEM. ŞU MÜBAREK GÜNDE BANA DA NE OLUR DUA EDİN DE ANTEP'E ANNEMİN YANINA HAYIRLISIYLA ATANAYIM DA KURTULAYIM BURADAN.[/FONT]
allah hakkına hayırlısını versin. ne işte çalışıyorsun canım?bizim çarşı varda pek bişey yok pazartesi bi eşimle çıkayım bakayım yeni şeyler gelmiş mi ona göre int. Alırım artık.. Sağlık ocaklarında test yapıyorlar mı biliyor musun? Bende 2 ay adet olamadığım dönem aile hekimine gittim test yapsın diye bana eczaneden test al gel yapalım burada dedi. Bende eşime dedim onu bende biliyorum gel evde yapalım tabi o zaman negatif çıkmıştıAcaba kan testi yapmıyor mu sağlık ocakları manisa!da yapıyorlardı ama burada yapmıyorlar sanırım.
Inşallah canım allah gönlüne göre verir, bende bu işten ayrılmayı düşünüyorum, bi iş var ondan halen haber gelmedi, off haber gelse de rahatlasam.
doğuma gitmedin mi sen?
Magnesia gösterdiğin elbiseler çok güzel. Birincisini ben de almayı düşündüm ama hala düşünüyorum.
Bu arada şu kurtlar vadisini tek izleyen koca benimki kaldı sanıyordum. Perşembeleri aynı burcunun anlattığı gibi hiç muhabbetimiz olmaz. Ama bu haksızlık, benim dizim olduğunda ben onu hiç ihmal etmem. Ders çalışırken bile ihmal etmem sıkılmasın diye....
Bu arada ben lavabodan çıkamıyorum ya, hiçbir şey de yemiyorum. 3 gündür bi tuhafım. Göğüslerim de çok ağrıyor. Korkuyorum kızlar. Hem istiyorum, hem korkuyorum. Bu ay tutarsa?!! :18:
KESİNLİKLE HAKLISIN. POLAT OLMASA BİZ BATARMIŞIZ.ben de korku yokda ne bileyim üşüttüm gibi gelıyor bana şimdi :) ayaklarınıza patik giyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn tek koca senınkı kalmadı canım ben o kurtlar vadısı yuzunden ne kadar cok kavga ettım bır bılsenızz bıktım artık bu diziden ya persembe gunlerı ya sıkıldım hiç sevmıyorm o diziyi ne anlıyorlar bılmıyorum ya
allah hakkına hayırlısını versin. ne işte çalışıyorsun canım?
Hoş geldin :)
Kübra Allah kabul etsin bizim içinde dua et :)
KESİNLİKLE HAKLISIN. POLAT OLMASA BİZ BATARMIŞIZ.
SAHİDEN BENİM AYAKLARIM 3 GÜNDÜR BUZ GİBİ. ISINMIYOR HİÇ.![]()
Esnaf yanındayım canım bilgisayar ve programları satışı, güvenlik sistemleri yapıyorlar bende dükkanda oturuyorum işte.. İşim ağır değil de akşam7de çıkıyorum bide 500TL alıyorum parça bölük veriyorlar. Sözde ssk ve asgari ücret vereceklerdi yalan oldu 2 aydır beklemedeyim. Sanırım önümüzdeki ay çıkacağım. KPSS'ye ağırlık vermem lazım ama canım hiiiiç istemiyor ders çalışmayı[/QUOTE
CANIM BENİM, KIYAMAM SANA... EVLİYKEN SINAVA ÇALIŞMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR. BENİM SINAVA 2,5 AY KALDI. BEN HİÇ DERSE OTURMAK İSTEMİYORUM. BU YIL İSE ATANMAM ŞART. AHANDA ÇOCUK DA GELİRSE...:18: ÇOK TIRSIYORUM...
canım daha bu ay bıraktık korunmayı. Ama içimdeki bir his diyorki hamileyim.:18:​hani sınava kadar 3 aylık olur bir sorun olmaz dedik. Bakalım hayırlısı. Sen naptın? Hapları alıyor musun hala?benim babam ve abimde seyrediyor bu diziyi :))
benim eşim suskunları seyrediyor rahatım valla..çünkü bende o diziyi seviyorum:) eşimle genelde aynı diziyi seyrediyoruz :))
meleksimam hadi hayırlısı..siz ne zaman bırakmıştınız korunmayı ve ne zaman istiyodun çocuk