- Konu Sahibi meleksimam
bızde tartıstık dun ya su kurtlar vadısınden bıktım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
ne ya bu allah allahhhhhhhhh sinir etti beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bırsey anlatıyorum bır dakıka dedı hay senın fılmıne dedım sonrada tartısma koptu zaten hiçde umursamada yattı uyudu sabah ozur dıleyen bendım cunku bana ınternetten baska bişi bılmıyorsun dıyınce bende bılen bırını bul o zaman dedım o yuzden ozur dıledım
neyse artık gulmek ıstıyorum sinirlerim gerıldı sanırım
ya evet kızlar benı nasıl durdurcaksınız bılmıyorum tam 8 gün kaldııııııııııııııııııııı ama cidden benim regl belırtım var bı hafta oncesnden ben isal oluyorum sebeb ne bılmıyorum ama yıne oldum her zaman boyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee üfffffffffffffff oda karnımı agrıtyor ben kasık agrısını anlayamıyorum gıcık oldum kendıme
GÜNAYDIN BU ARADA![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ya evet kızlar benı nasıl durdurcaksınız bılmıyorum tam 8 gün kaldııııııııııııııııııııı ama cidden benim regl belırtım var bı hafta oncesnden ben isal oluyorum sebeb ne bılmıyorum ama yıne oldum her zaman boyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee üfffffffffffffff oda karnımı agrıtyor ben kasık agrısını anlayamıyorum gıcık oldum kendıme
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
GÜNAYDIN BU ARADA
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)