Ilk çocuğunu düşünenler...

paryosa :) canım. çok oldu görüşemeyeli. sevindim az kalmış meleğine kavuşmana. sende yaz bize buradan doğum hikayeni. meleğini sağlıkla al kucağına inşallah.

canım benim evet çok şükür topikteki aynı dönemde hamle olan arkadaşlar melekleriyle birlikte. sen iyisin çok sevindim. görüşememiştik doğumundan sonra. meleğini kokla benim için. bana çok zor oldu işe başlamak. kızım benim kucağıma gelmiyor 2 gündür. anneme kaçıyor. napalım o mutlu olsunda katlanıcaz artık. tabi her sabah ağlayarak çıkıyorum evden. nasıl zor geliyor anlatamam. 1 yaşına kadar kuzunla birlikte olacaksın ne güzel. tabi sizede ilk günler zor olacaktır. dahada alışmış olacak sana. hayırlısı olsun. bizde onların geleceği için çalışıyoruz değilmi.

a.s hadi sende güzel haberlerle gel :)

Asbe ve rosa nasılsınız?
Bebişlerimiz nasıl?
Benim gen ve kromozom tahlil sonuçlarım çıktı sonuçlar sorun yok diyor drlada görüştüm o da güzel dedi ne zaman başlayalım dedi hemen dedimadetimle başlıyacağız sabırsızlıkla adetimi bekliyorum ama sürpriz yaparda kendisi gelirse bilemem)yine tahliller istedi onları da yaptırdım sonuçlarını ctesi alacağım.

Son düzenleme:
a.s hadi sende güzel haberlerle gel :)

Çok saol canım gözlerim doldu mesajını okuyunca. Daha bi hassaslaştım herkes benimle ilgilensin istiyorum psikopat bi halde. Öpüyorum canım seni de kızını da.

Selam kızlar çok az kaldı doğuma ve ben tedirginim korkuyorum. Doğumdan değil de doğurmaktan korkuyorum çok kıskanıyorum kızımı herkesten. Şimdi benim sadece doğumdan sonra sahiplenen çok olucak bu canımı acıtıyo. Böyle hastalıklı bi ruh hali içindeyim. Dua edin benim için de. Allah her isteyene yaşatsın hayırlısıyla bu duyguları. Hamilelere de kolay sağlıklı doğum versin.

hanimlar merhaba. asyaeren bu sabah dogum yapti. erenimiz dunyaya merhaba dedi. darisi isteyen herkesin basina.
asbelove canim senin ikizmi cok mutlu oldum. eskisi kadar giremiyorum. kizim 4 aylik oldu.
Asyayi tebrik ederim. Bebisler cok vakit aliyor bir turlu biraraya gelemiyoruz. Eski sohbetleri ozledim :) Iyi haberleriniz aldikca seviniyorum

Ben simdiki aklim olsa bir yil daha bebek isini erteler boyuna gezerdim kocamla

Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler . Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.

Canim dogumdan korkma. Dogum sonrasindan korkabilirsin Saka saka. Yavrunu kucaklayinca hicbir acin sikintin kalmayacak. Bu ruh halin cok dogal. Onunla mucadele etme, kabullen, pozitif olmaya calis, olamiyorsan da bosver agla gitsin. Dogum sonrasi bebginin tum bakimini sen yap, bol bol sarmala kucakla. Netten TOMRISIN EMZIRME NOTLARi ni bul ve dikkatle oku. Bu vaktini dogum sonrasi icin bilgi edinmeye ayir. Bol bol yuruyus yap aktif ol ki dogumun kolay gecsin. Bi nefestte kurtul insallah

hiiiçç korkma:))) hayatında yaşayabileceğin en güzel anı yaşayacaksın. canından bir parça alacaksın kucağına. harika bir duygu. şimdiki aklım olsa valla 5 yıl beklemezdim çocuk için. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Rabbim kolay geçitler versin hayatım. sonu harika inan bana.

Asyayi tebrik ederim. Bebisler cok vakit aliyor bir turlu biraraya gelemiyoruz. Eski sohbetleri ozledim :) Iyi haberleriniz aldikca seviniyorum

Ben simdiki aklim olsa bir yil daha bebek isini erteler boyuna gezerdim kocamla
:))) kıyamam sana. bende daha önce çocuk yapsaymışım diyorum. ne güzelmiş dimi. sanırım ben bol bol gezdiğim için böyle düşünüyorum.

Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler . Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.

geçmiş olsun canım benim. acil şifalar meleğine. inşallah bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz.

Biz iyiyiz canım. Kontrolüm haftaya p.tesi aslında ama kısmetse ben bu çarşamba askeri hastanede bir göreyim diyorum miniğimi.

Sonuçlarına da çok sevindim. Hadi inşallah sürpriz yapar miniğin sana :)

Bu aralar asbe de sen de pek girmiyorsunuz

Evleneli bir ay oldu cocuk yapma derdine düştüm regl tarihim 14 u inşallah kırmızılar gelmez 10 gun once kan tahlili yaptirdim negatif çıktı bende regl tarihimin gecmesini beklemeye karar verdim inşallah hamileyimdir duâ edin kızlar

Kıyamam geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah öpüyorum oğluşunu..

Saol canım inşallah güxel olucak tavsiyelerin için teşekkürler o dediğin yazıyı da bulucam mutlaka.

Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için hayırlısıyla bi doğursam da bu ilginç ruh halinden kurtulsam artık. Öpüyorum seni de minik prensesi de. Gerçi kocaman olmuştur artık o ;-)

Canım yaa korkma tabi. Aylardır özlemle beklediğin miniciğine kavuşacaksın, çok az kaldı. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin. O miiiiisss kokusunu doya doya içine çek sonra

İnşallah hamile kalırsın da ne bu acele? Hem bebek yapma acelesi hem de tahlil acelesi... 10 gün önce yaptırmışsın, olsa da tabiki çıkmaz. Bu kadar takıntılı olursan hamile kalmak zor olur

merhabalar bende bu hafta dr ye gidicem kadın doğuma
size birşeu sormak istiyorum adetliyken mi gitmek lazım hormon testleri için
yoksa normal zamanda da gidebilirmiyiz
normalde bugün adet olmam lazım yarın gidicektim ama henüz adet olmadım randevuda almadım perşembeye mi kaydırsam acaba
bilgisi olan var mı?birde alttan muayene yaparlar mı panik oldum biraz

İyi olmanıza sevindim.Git gör tabi insan dayanamıyor ki değil mi?
Saol canım bende sevindim iyi çıkmasına ama ne yazık ki sürpriz yapmadı adet günüm hiç sekmeden geldi ve cumartesi günü dr yolu göründü kontrole gittim herşey normal kist yok yumoşlar iyi sağda 3 solda 2 taneler dr az dedi zaten bildiğimiz birşey (verdikleri ilaç arttırmıyor arttırması gerekirken)sorun değil deyip takviye ilaçlar verdi bu sefer iğne yok ilaçlar ay sonunda bitecek tekrar kontrole gideceğim.izleyecekleri yol bir kaç ay yumoş toplayıp dondurmak sonra transfer etmek inş hayırlı olur

Son düzenleme:

:)) şimdi her gece rüyanda değişik doğum şekilleri görürsün. ben bir kere ağzımdan çıkardım bebeği:)) o kadar psikopata bağlamıştım. seni çok iyi anlıyorum. bu kadar takılma bu günlerini güzel güzel geçir. bol bol uyu :))) çok ihtiyacın olacak. kafana takıpta kendini sakın strese sokma. her kadın farklı yaşıyor doğum olayını. benim sancılarım çıkıyordu nst de ama bende tık yok. dr hayrette kalıyordu. önemli olan sonu hayatım. bak söylemiştin diyeceksin.

Canım yaa korkma tabi. Aylardır özlemle beklediğin miniciğine kavuşacaksın, çok az kaldı. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin. O miiiiisss kokusunu doya doya içine çek sonra

amin canım inşallah. zaman o kadar çabuk geçiyor ki sanki içimde bi saatli bomba var gibi hissediyorum artık sürekli geriye sayıyor:) androidden bebeğim diye bi uygulama indirmiştim ilk hamileliğimi öğrendiğimde. burdaki hamilelik takvimi gibi bişiy ana sayfasında da kalan günü sayıyor. 280 lerden nasıl tek haneli rakamlara düştü hiç anlamadım ve inanamıyorum şaka gibi resmen. sen de bi bakmışsın gün sayıyosun :)

bugün rüyamda 2 gün kaldı doğuma hala temizliim bitmedi diye söyleniyodum bu bi işaret mi acaba :)) nst de benim de çok sancım çıkıyo ama acı hissetmiyorum dr da önemsemiyo anlamadım gitti. 50 nin altına hiç düşmüyo ve 20 dk da 6-7 tane 100ün üstünde kasılma çıkıyo. dr önemsemeyince ben de takmıyorum kasılmaları artık ama son günlerde ağrılı olmaya başladı kasıklarımdan bacaklarıma kadar adet sancısı gibi. ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum eşim hadi dra dedi dün akşam kesin doğum sancısı bu dedi ben ağlıyorum çünkü dayanamıyorum sonra geçti kendi kendine :) hala gelen giden yok :))

Evet tatlım gerçekten dayanamıyor insan. Hele benim gibi sabırsızsan... Gittim gördüm valla bugün de. Hem içim rahatladı. Malum, hala kaygılarım, korkularım var...

Şimdi tüm dualarım bebek isteyen tanıdıklarımla, seninle... Hep aklımdasınız. Akşamları yatarken dua ediyorum bebiş isteyenler için de Sen şimdi doktoruna bırak her şeyi, ne gerekiyorsa yapsın. Hayırlısıyla da olsun artık bi minik kuuuş

bnde yenı evlıyım bende hemen bebek ıstıyorum yanı bekleme taraftaru degılım. cunku her sekılde esımle evlılıgımızı yasıcaz. cocuk ıcın bekleyıp de sonradan bebeklerı olmayan çok ınsan gorunce etrafımda ılk cocouk ıcın korunmamaya karara verdım. ilk baslarda a-olursa olur dıye dusunuyordum ama bu aralar delı gıbı bebek ıstoyorum ınsallah olur kızlar dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…