- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.041
paryosa :) canım. çok oldu görüşemeyeli. sevindim az kalmış meleğine kavuşmana. sende yaz bize buradan doğum hikayeni. meleğini sağlıkla al kucağına inşallah.kızlar çook uzun zaman olmuş yeni arkadaşlar da gelmiş tabi:)bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara da her gece içten dua ediyorum inş yakın zmanlarda siz de güzel haberleri alıcaksınız.
benim prensim ise büyümeye devam ediyor annesi de büyüyor günden güne:)32. haftadayız son 2 ay bakalım nasıl geçicek zaman durucak mı yoksa yetişemicek miyim hızına:)9.5 kilo aldım şu ana kadar 14-15 ile girsem iyidir :)
herkes umutlu olsun hepimiz olması gerektiği zamanda anne olucaz endişelenmeyin
herkesi öpüyorum
sağlıklı doğumlar olsun hepimizee...
Canim seninde doğuma az kalmış. Hayırlısıyla tek a avazda kurtulursun ınş.
kizim 10 gün sonra 5. Ayını bitirecek.zaman geçiyor. Gunler keyifli dolu dolu geçiyor.tüm zamanımı dolduruyor kizim. Bazen bakıyorum ama yazamıyorum.
asyamizda kavuştu demek melegine... Cok sevindim
n..
ben işten ayrıldım. Bir yasina kadar kendim bakacam sonra yine Ise basliyacam
Evet canım çok heyecanlıyım kızım geldi gelecek bi yandan sabırsız bi yandan tedirginim ;-) inşallah güzel olur sonu ;-)
:))) nasıl duygulandım. inan bana doğum anında heyecan kalmıyor. ben doğum sancısıda yaşadım. sonunda sezeryan oldu. her iki şekliylede sonunu düşününce ne tedirginlik ne heyecan kalmıyor. meleğinin ilk ağlamasını duyduğunda bu benimmi şimdi diyeceksin:)
hayırlı doğumların olsun hayatım. Allah bir an evvel senide kurtarsın.
Sağolun kızlar evet çok az kaldı büyük buluşmaya. Maşallah hepinize çok sevindim gördüğüme öpüyorum bebişlerinizi de sizi de kokulu kokulu :-D görüşürseniz selam söyleyin diğer arkadaşlara da.
a.s hadi sende güzel haberlerle gel :)
Asyayi tebrik ederim. Bebisler cok vakit aliyor bir turlu biraraya gelemiyoruz. Eski sohbetleri ozledim :) Iyi haberleriniz aldikca seviniyorumhanimlar merhaba. asyaeren bu sabah dogum yapti. erenimiz dunyaya merhaba dedi. darisi isteyen herkesin basina.
asbelove canim senin ikizmicok mutlu oldum. eskisi kadar giremiyorum. kizim 4 aylik oldu.
Ben simdiki aklim olsa bir yil daha bebek isini erteler boyuna gezerdim kocamlaevet :))) yavrular çok vakit alıyor. ne güzel ama onlarla uğraşmak. benim kızım 4 aylık oldu. gülümsün benden 5 gün önce doğum yaptı. kuzusu dünya tatlısı. daisy ninde meleği pek bi güzel. bowser la görüşemedik sonrasında. asya lohusa :)) bebişini kucakladı çok şükür. şimdilerde çok rahatsız etmemek için sadece mesaj atıyorum ama iyi şükür.
sende hamilesin canım çok sevindim. şimdiki aklım olsa bu kadar beklemezdim bebiş için diyorum. ne güzelmiş o duygu.
Rabbim sizide sonuna kadar sağlıklı mutlu versin.
tabi bugün işe başladım. içim yanıyor kuzumu bırakıp geldim. çok zor oldu.
Canim dogumdan korkma. Dogum sonrasindan korkabilirsinÇok saol canım gözlerim doldu mesajını okuyunca. Daha bi hassaslaştım herkes benimle ilgilensin istiyorum psikopat bi halde. Öpüyorum canım seni de kızını da.
Selam kızlar çok az kaldı doğuma ve ben tedirginim korkuyorum. Doğumdan değil de doğurmaktan korkuyorum çok kıskanıyorum kızımı herkesten. Şimdi benim sadece doğumdan sonra sahiplenen çok olucak bu canımı acıtıyo. Böyle hastalıklı bi ruh hali içindeyim. Dua edin benim için de. Allah her isteyene yaşatsın hayırlısıyla bu duyguları. Hamilelere de kolay sağlıklı doğum versin.
Çok saol canım gözlerim doldu mesajını okuyunca. Daha bi hassaslaştım herkes benimle ilgilensin istiyorum psikopat bi halde. Öpüyorum canım seni de kızını da.
Selam kızlar çok az kaldı doğuma ve ben tedirginim korkuyorum. Doğumdan değil de doğurmaktan korkuyorum çok kıskanıyorum kızımı herkesten. Şimdi benim sadece doğumdan sonra sahiplenen çok olucak bu canımı acıtıyo. Böyle hastalıklı bi ruh hali içindeyim. Dua edin benim için de. Allah her isteyene yaşatsın hayırlısıyla bu duyguları. Hamilelere de kolay sağlıklı doğum versin.
:))) kıyamam sana. bende daha önce çocuk yapsaymışım diyorum. ne güzelmiş dimi. sanırım ben bol bol gezdiğim için böyle düşünüyorum.Asyayi tebrik ederim. Bebisler cok vakit aliyor bir turlu biraraya gelemiyoruz. Eski sohbetleri ozledim :) Iyi haberleriniz aldikca seviniyorum
Ben simdiki aklim olsa bir yil daha bebek isini erteler boyuna gezerdim kocamla
Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler. Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.
Asbe ve rosa nasılsınız?
Bebişlerimiz nasıl?
Benim gen ve kromozom tahlil sonuçlarım çıktı sonuçlar sorun yok diyor drlada görüştüm o da güzel dedi ne zaman başlayalım dedi hemen dedimadetimle başlıyacağız sabırsızlıkla adetimi bekliyorum ama sürpriz yaparda kendisi gelirse bilemem )yine tahliller istedi onları da yaptırdım sonuçlarını ctesi alacağım.
Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler. Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.
Kıyamam geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah öpüyorum oğluşunu..Iki gun once bronsit teshisiyle hastanede kaldik iki gun teteler. Oglusuma dua edin cabucak iyilessin.
Saol canım inşallah güxel olucak tavsiyelerin için teşekkürler o dediğin yazıyı da bulucam mutlaka.Canim dogumdan korkma. Dogum sonrasindan korkabilirsinSaka saka. Yavrunu kucaklayinca hicbir acin sikintin kalmayacak. Bu ruh halin cok dogal. Onunla mucadele etme, kabullen, pozitif olmaya calis, olamiyorsan da bosver agla gitsin. Dogum sonrasi bebginin tum bakimini sen yap, bol bol sarmala kucakla. Netten TOMRISIN EMZIRME NOTLARi ni bul ve dikkatle oku. Bu vaktini dogum sonrasi icin bilgi edinmeye ayir. Bol bol yuruyus yap aktif ol ki dogumun kolay gecsin. Bi nefestte kurtul insallah
hiiiçç korkma:))) hayatında yaşayabileceğin en güzel anı yaşayacaksın. canından bir parça alacaksın kucağına. harika bir duygu. şimdiki aklım olsa valla 5 yıl beklemezdim çocuk için. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Rabbim kolay geçitler versin hayatım. sonu harika inan bana.
:))) kıyamam sana. bende daha önce çocuk yapsaymışım diyorum. ne güzelmiş dimi. sanırım ben bol bol gezdiğim için böyle düşünüyorum.
geçmiş olsun canım benim. acil şifalar meleğine. inşallah bir an önce sağlıkla evinize dönersiniz.
Kıyamam geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah öpüyorum oğluşunu..
Saol canım inşallah güxel olucak tavsiyelerin için teşekkürler o dediğin yazıyı da bulucam mutlaka.
Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için hayırlısıyla bi doğursam da bu ilginç ruh halinden kurtulsam artık. Öpüyorum seni de minik prensesi de. Gerçi kocaman olmuştur artık o ;-)
Evleneli bir ay oldu cocuk yapma derdine düştüm regl tarihim 14 u inşallah kırmızılar gelmez 10 gun once kan tahlili yaptirdim negatif çıktı bende regl tarihimin gecmesini beklemeye karar verdim inşallah hamileyimdir duâ edin kızlar
Biz iyiyiz canım. Kontrolüm haftaya p.tesi aslında ama kısmetse ben bu çarşamba askeri hastanede bir göreyim diyorum miniğimi.
Sonuçlarına da çok sevindim. Hadi inşallah sürpriz yapar miniğin sana :)
Bu aralar asbe de sen de pek girmiyorsunuz
Kıyamam geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah öpüyorum oğluşunu..
Saol canım inşallah güxel olucak tavsiyelerin için teşekkürler o dediğin yazıyı da bulucam mutlaka.
Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için hayırlısıyla bi doğursam da bu ilginç ruh halinden kurtulsam artık. Öpüyorum seni de minik prensesi de. Gerçi kocaman olmuştur artık o ;-)
Canım yaa korkma tabi. Aylardır özlemle beklediğin miniciğine kavuşacaksın, çok az kaldı. Allah bir avazda kucağına almayı nasip etsin. O miiiiisss kokusunu doya doya içine çek sonra
:)) şimdi her gece rüyanda değişik doğum şekilleri görürsün. ben bir kere ağzımdan çıkardım bebeği:)) o kadar psikopata bağlamıştım. seni çok iyi anlıyorum. bu kadar takılma bu günlerini güzel güzel geçir. bol bol uyu :))) çok ihtiyacın olacak. kafana takıpta kendini sakın strese sokma. her kadın farklı yaşıyor doğum olayını. benim sancılarım çıkıyordu nst de ama bende tık yok. dr hayrette kalıyordu. önemli olan sonu hayatım. bak söylemiştin diyeceksin.
İyi olmanıza sevindim.Git gör tabi insan dayanamıyor ki değil mi?
Saol canım bende sevindim iyi çıkmasına ama ne yazık ki sürpriz yapmadı adet günüm hiç sekmeden geldi ve cumartesi günü dr yolu göründü kontrole gittim herşey normal kist yok yumoşlar iyi sağda 3 solda 2 taneler dr az dedi zaten bildiğimiz birşey (verdikleri ilaç arttırmıyor arttırması gerekirken)sorun değil deyip takviye ilaçlar verdi bu sefer iğne yok ilaçlar ay sonunda bitecek tekrar kontrole gideceğim.izleyecekleri yol bir kaç ay yumoş toplayıp dondurmak sonra transfer etmek inş hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?