Ilk çocuğunu düşünenler...

Cidden mucize bebek olmuş canım ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu kez. Etmez miyim dua ederim tabi. Allah sağ salim tüm hamişleri yavrularına kavuştursun. Olmayanlara da nasip etsin. sen de hamişsin sen de benim için dua et ben de sağlıkla doğurayım bir an önce. Bel fıtığım var zorlaştı artık iyice oturup kalkmak :-D

İyi geceler abse ve rosaleda
Absecim sağlığınız düzelmiş işe başlamışsın buna çok sevindim bebişlerimizde iyidir umarım.
Rosaledacım sanada çoook sevindim sürprizin gelmiş okurken etkilendkm inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yeni hamişimiz.
Bana gelince ben toparlandım endişelerim bitti ama şu merkür ve retro delirtiyor çabuk geçse barii.
Geçen gün dr aradı tahliller için(gen ve krokomozom) sonuçlar güzel sorun yok pıhtılaşmamada da sorun yoktu sadece troid,şeker ve testesteron tahlillrini yeniden istedi.kullandığım ilaçlara devam ne zaman başlamak istersin dedi vakit kaybetmek istemiyorum dedim o zaman kasımda adetinle birlikte başlayalım dedi ok dedim.

Son düzenleme:

Amin canım çok sağol.
Uzun zamandır yoktun, çok merak ettim seni. Toparlanmana sevindim. Tahlillerin de sorunsuzmuş, maşallah Hadi bakalım, hayırla kasım ayı gelsin şimdi

Allah razı olsun canımmmm. Allah herkesin gönlüne göre versin. Doğum yapacaklara kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin. Sonra onu bize de nasip etsin Fıtıkla da ne kadar zordur. Allah yardımcın olsun gerçekten. Ne değişik bir duygu annelik. Yaşadığın onca sıkıntıya,acıya,sorluğa rağmen yine de mutlu olabiliyorsun.

Amin canım çok sağol.
Uzun zamandır yoktun, çok merak ettim seni. Toparlanmana sevindim. Tahlillerin de sorunsuzmuş, maşallah Hadi bakalım, hayırla kasım ayı gelsin şimdi

saol canım.herşey yolunda tahlilerden birşey çıkmasını beklemiyordum zaten öyle de oldu şükürler olsun.
şu kasım gelsin artık allahtan az kaldı 15 gün sonra doktordayım bakalım nasıl bir yöntem uygulanacak merak ediyorum gerçi biraz bahsetti ama detaylı değil pek bişi anlamadım.

senin durumun nasıl bulantın var mı?

Son düzenleme:

Hadi hayırlısı bir şey kalmadı canım.

Benim bulantı gibi değil ama sürekli midem kaynıyor. O yüzden sürekli ağzıma bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. Yemesem bulanacakmışım gibi. Öyle çok değişik haller işte. Bir taraftan korkuyorum da... Bir taraftan da diyorum ki, olma ihtimali çok düşük olduğu halde azmetmiş gelmiş, korkmana gerek yok... Allahım hayırlısını versin...

Son düzenleme:

normal canm olacak bunlar çubuk kraker yersin artık o sana tutunup mucizeni vermiş o ihtimali düşünme inş olmayacak sen duanı eksik etme keşke herkes senin gibi olsa acaba dese de sorumluluk alsa.
bak sen yeniden tedavisiz gebe kaldın şanslısın keşke ben de öyle olabilsem ama ne yaparsın Allahın takdiri elden bişi gelmez.

Son düzenleme:

Öyle canım, hep şükrediyorum. Çok şükür diyorum. Allah herkese nasip etsin inşallah. Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin, nasip etsin inşallah. Allah hepimizi bir şekilde sınıyor aslında. Bol bol dua edelim birbirimize

öyle canım hepimizin bir sınavı var zamanla öğreniyoruz bunu.
eltim sanırım yaşadıklarından ders almamış bebeğini önemsemiyor.bayramda sinir oldum.bu arada bayramın nasıl geçtı?

öyle canım hepimizin bir sınavı var zamanla öğreniyoruz bunu.
eltim sanırım yaşadıklarından ders almamış bebeğini önemsemiyor.bayramda sinir oldum.bu arada bayramın nasıl geçtı?

Aaaa ne yapıyorki? ben anlamıyorum zaten öyle davrananları. Niye kıymetini bilmezler

Bayram da çok sıkıcıydı yaaa. Bu bayram annemler yoktu. O yüzden bayramın ilk günü tamamen kvlerde geçti Kv genel olarak yine canımızı da sıktı... Amaaan işte sevmiyorum bayramları artık... Senin nasıldı peki?

can sıkıcı geçmesi hoş olmuyor.bizim fena değildi kahvaltıya kendi annemlere gittik akşamüstü kvleye gittik manisaya eltimlerde geldi tabii onun kalma niyeti yoktu kayınbireder kalacağız deyince bozuldu biraz bizde oohh dedik kendini akıllı sanıyor ya:)) 1 gece kaldık döndük diğer günler bizimdi.

kv neden canını sıktı?

eltime gelince 3 ayını bitirdi ilaçlarını yanına almamış.ilk hamileliğinde sorun olduğu için cvs yaptırması gerekiyordu yaptırdın mı dedim öyle ukala ukala herkese yapılması şart değilmiş yaptırmayacağım dedim ben de kızım sen değilmisin bebeğini sorunlu doğurup kaybeden bu yüzden yaptırman gerekmez mi dedim ne yapayım çok pahalı eee senin sigortan var para ödemeyeceksi ki dedim inş sağlıklıdır dedi deli oldum sonra sen cvs ve amniyosentezin farkını biliyormusun dedim geveledi ben de tam açıklama yapınca sen nerden biliyorsun dedi ben de dr herşeyi soruyorum sizin yüzünüzden dedim suspus kaldı

Son düzenleme:

İyi bari fena değilmiş sizin :)) Bizimki emrivaki yapmaya bayılıyor da o yüzden canımız sıkıldı. Hatta benden ziyade eşim sinir oldu, 3 gün dişlerini sıktı sinirden. Hatta bayramın 4. günü bozuştular biraz. İyi de oldu. Her şeye karışmayı bırakır böylece. Hem biraz daha mesafe girmiş oldu aramıza.

Aynı senin eltin gibi bir arkadaşım var benim de. Gerçi benimkinin daha hamileliği falan yok. Sözde çok istiyor ama hiç bir çabası yok. Bayramda eşiyle buraya geldiler. Folik asitini yanına almayı unutmuş. 1,5 TL'lik hap yaaa... Git nöbetçi eczaneden al di mi? Onca zaman doktora git kontrol ol dedik olmadı para gidecek diye, sonra başına dış gebelik geldi ve tüpü alındı. Hala daha akıllanmıyor. Onun da yengesi hamile ve her şeyi yengesi kendi doktoruna soruyor. Yoksa bizimkinin umrunda değil. Pöfür pöfür sigarasını da içiyor... En sinir olduğum insan tipleri...

evet evet fena değildi.allahtan kv öyle değil ama öyleside çekilmez ya sinir olmuş eşinde bozuşmaları iyi olmamış ama araya mesafa girmesi senin açından iyi belki bir daha yapmaz.

arkadaşın için üzüldüm dış gebelik ve tüpünün alınması iyi olmamış çünkü şansı yarı yarıya düşüyor bir de üstüne sigara içiyor bu da gebeliği zorlaştırıyor ve hatta gebe kalmak istiyorsa sigarayı bırakması zorunlu.dr bana ve eşime sordu sigara içiyormusunuz diye hayır dedik yoksa kesin diyecekti yumurtaların kalitesini düşürüyormuş bunun yanı sıra saç boyatmakta

Son düzenleme:

Şansı yarıya indi diye ben de üzülüyordum ona. Hatta o yüzden daha çok kızmıştım bu vurdumduymazlığına. Ama Allahtan şans yarıya inmiyormuş. Bu durumda tek yumurtalık diğerinin de yerine çalışıyormuş. Normalde yumurtalıktan biri dinlenir diğeri çalışır, ertesi ay da o çalışır diğeri dinlenirmiş. Ama sigara içmek başlı başına bir neden zaten tüpün tıkanması için. Tüm yaşadıklarına rağmen de hala ders çıkarmıyor kendine.

Benim kv böyle durumlarda biraz kendine geliyor. O açıdan iyi oldu valla.

asbe pek sık giremiyor galiba artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…