- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.981
Selam hanımlar. Rosaleda kistlerinin düzeliyor olmasına çok sevindim. Asbelove sen de bebeklerin de iyisin maşallah tatlı telaşlar da başlamış ne güzel. Bulantıların geçmiştir inşallah.
Bizde hazırlıklar tam gaz. Bugün prenses odamız geldi prensesin geleceği günü iple çekiyorum. Çok sabırsızlanıyorum artık hayırlısıyla bi alsam kucağıma ;-) çok yoruldum bugün mobilyalar ın bugün grleceği belli değildi bende sabahtan temizliğe başladım koltukları çektim sildim falan tam dinleneyim derken telefon geldi 1 saate mobilyalar geliyo diye. Neyse geldiler kurdular falan bu sefer de silme işleri inanır mısınız işim bittiğinde saat 7ydi. Ölüyorum bel ağrısından. Eşim ben yapayım diyo ama onun yaptığı da sinmiyo ki içime ;-) erkenden yatıcam bugün uyuyabilirsem tabi. Sağa sola dönmek o kadar zor ki artık. Hele hele sırt üstü uzanmışken ikidebir tuvalete kalkmak resmen işkence. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim :-D
Oy oy kiyamam hayirlisiyla tatli telaslar baslamis hene cok yormussun kendini tatlim birak esinde yardimci olsun sana zaten prenses yoruyor seni yeteri kadar biliyorum benimki de sanki elinin ucuyla yapiyor gibi geliyor bana da ama napcaksin simdilik idare edecegiz cok sukur canim biz daha iyiyiz plasentamizda yukari cikmis ise baslayabilirsin yavas yavas dedi dr.umuz hareketlerini hissediyorum ya bi dunyanin en guzel duygusu olsa gerek
Iyi yapmissin o zaman sekercim bizde gittik dun dr.amcamiza cok sukur cok hareketlilerde hersey normale donuyor cok sukur Allahimin izniyle bi tanesi kiz ancak otekisinde tereddutluydu dr.umuz 15gun sonra tekrar gidecegiz o zamanda onu goruruz herhalde hayirlisiyla ama cok hareketli oldugundan hamisler erkek diyor kizlar daha az hareket edermis bekleyip gorecegiz bakalim
Rosaledacım bu habere çok sevindim bu ilaçla adetin gelir ve kist gider bende kullanmıştım hangi saatte içersen o saatte içmen gerekiyor unutma kuzum.
Asbelovecum senin de iyi olmana sevindim bebişlerinle.dış çepheyi beklememekle doğru düşünmüşsün yaptır sen dış cepheni.
İkinize de iyi bayramlar diliyorum
adetim tam gecikip gecikmediğinden emin degilim fakat dün idrar testi yaptım iki kere ikisindede silik bi şekilde çizgi var gözüküyor fakat kanda 1.20 cıktı yani yok doktorum yarın gene test yaptır dedi sizce sonuc ne basına böyle bişey gelen varmı hamilemiyim değilmiiym moralım çok bozuk
İdrar testinde silik çıkıp kanda bu kadar düşük değer çıkması normal değil. Hangi idrar testini kullanıyorsan hatalı olabilir. Kan testi kesin sonuç verir çünkü. Bayram sonrası hala adet olmazsan kan testini tekrarla. Adet tarihini hatırlamadığın için belki yeni oluşan bir hamilelik vardır. Tek yolu beklemek
ben hep düzensiz adet olurdum kistlerden dolayıymıs fakat bu ay kistlerimde yok bence düzenli olmam gerekir fakat şimdi bi tahlil kağıdımdan bakarak hesapladım 32.günü adetimin gecen ay 34 gün geçip hastalanmıştım acaba o yüzden mi kanda bu kadar düşük yok çıktı böyle bi ihtimal olabilirmi sizce
kızlar merhaba ben de ilk çocuğu düşünenlerdenim :)))
yalnız benim eşim kaptan ve geçen ay geldi, geldiğinde regl oldum olacaktım, ama tatile gideceğiz diye geciktirici içmek zorunda kaldım.. tabi 10 gün boyunca şişlik vs sürdü ve bırakınca ilacı hemen de oldum.. ama şimdi bilemedim, yumurtlama zamanı vs kaymış mı oluyor yoksa aynı düzen mi devam ediyor acaba? bilen var mı?
üstüne bir de 10 gündür bazen sabah bazen akşam rezil bir mide bulantısı çıktı.. gerçi stresli dönemdeyim stresten olma ihtimali de var.. ama bir de herşey kokuyor saçma sapan hassas kokular alıyorum... bu da rahatsızlığımdan olabilir
yani birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamış değilim kızlar
benzer durumu yaşayanlar falan var mı? oluyor mu yani böyle...
asbe, olesya nerdesiniz günlerdir?
Ise basladim canim p.tesi sacmaliklar yasiyorum acaip bi ruh hali icindeyim zaten durmadan aglayasim var:) sen nasilsin neler yapiyorsun olesyada yok ne zamandir sanirim kendini toplamaya calisiyor diye umut ediyorum
asbe, olesya nerdesiniz günlerdir?
tatlım takvimini görünce ağzım açık kaldı bu ne hız maşallah hayırlı olsun çok sevindim. hayırla sağlıkla kucağına al inşallah. anlatsana nasıl oldu nasıl öğrendin ay çok heyecanlandım bayadır girmemişim topiğe girsem de telden giriyorum ne takvim görülüyo ne bişey..
Allah razı olsun tatlım yaa. Sorma resmen mucize oldu. Kürtaj sonrası her iki yumurtalığım da kistlerle kapanmıştı biliyorsun, o yüzden korunmana gerek yok demişti doktorum. Korunmayı bıraktım, ama hemen soğan kürüne de başladım. Resmen soğan kürünün mucizesi. İlk önce bir kistim eridi kürle, erir ermez de yumurtalığımdan yumurta atılmış ve döllenmiş. Mucize bir bebek resmen, doktor da öyle söyledi. Bi de doktorun tavsiyesiyle tarlusal adet söktürücü içmiştim. Hap bitti 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Neyseki zararı yokmuş o hapın ilk ayda içildiğinde. Hatta o yapıştırmış bebeği dedi doktorum. Allahım inşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder. Sen halihazırda hamilesin, bana duanı eksik etme olur mu? Zaten senin ismini gördükçe mucizem; soğan kürü aklımdan çıkmıyor
canım benim çok sevindim ben de görünce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Senin bu yazdıklarını okuyunca bir kere daha anladım ki Allah ol deyince oluyor. Mucize gerçekten. Tüylerim diken diken oldu.Bilmiyorum haberlerde gördünüz mü bi tane öğretmen kadın da bebeğini evde bırakıp bayram tatiline gitmiş 9 gün nasıl bir dünya düzeni Allah herkesi başka başka şeylerle sınıyor. Allah hayırlısını versin hepimize .
Allah razı olsun tatlım yaa. Sorma resmen mucize oldu. Kürtaj sonrası her iki yumurtalığım da kistlerle kapanmıştı biliyorsun, o yüzden korunmana gerek yok demişti doktorum. Korunmayı bıraktım, ama hemen soğan kürüne de başladım. Resmen soğan kürünün mucizesi. İlk önce bir kistim eridi kürle, erir ermez de yumurtalığımdan yumurta atılmış ve döllenmiş. Mucize bir bebek resmen, doktor da öyle söyledi. Bi de doktorun tavsiyesiyle tarlusal adet söktürücü içmiştim. Hap bitti 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Neyseki zararı yokmuş o hapın ilk ayda içildiğinde. Hatta o yapıştırmış bebeği dedi doktorum. Allahım inşallah bu kez kucağıma almayı nasip eder. Sen halihazırda hamilesin, bana duanı eksik etme olur mu? Zaten senin ismini gördükçe mucizem; soğan kürü aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?