Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben bırıncı cocugum dogdu canm suan bır bucuk yasında bir daha istıyorum beraber buyusunler sizce düşüncem nasıl

kan testi yapmaya korkuyorum ya hamile degilsem:((bi kac gun daha beklicem galiba.yarin yine idrar testi yapicam.doktorumla konustum silik ciktigini.ama renginde artis var hergun koyuluga dogru.doktorda kesin... hamilesin dedi.kan tahlili yaptir dedi.ama umutlanmakta istemiyorum

O zaman idrar tahlilini neden yapıyorsunki? Demekki umutlanıyorsun. Hem umutlanacaksın tabi. Asıl kan tahlili verirsen net bir sonuç alır, varsa sevinirsin yoksa da umutlanıp durmazsın :34:

merhaba kızlar,
ben yine kırmızıları gördüm...:43::43::43::43::43::43:

Tüh canım yaaa. Etrafımdan bari iyi şeyler duyayım artık ne olur :25:

Ben de hala adet olamadım :( Şu işe bak, sen adet olmayayım da umutlanayım diye bekliyorsun, bense adet olayım da şu kistlerimden kurtulayım derdindeyim. Ne garip dünya...

Ben bırıncı cocugum dogdu canm suan bır bucuk yasında bir daha istıyorum beraber buyusunler sizce düşüncem nasıl

Bence güzel bir zamanlama. Ama ilk çocuğun biraz daha büyüse sanki daha da güzel olur hıı? Mesela 2 yaşına girdiğinde başlasan çalışmalara, o zaman daha iyi olur gibi geldi bana :)

kizlar ben netden okudum kasik agrilari dis gebelik belirtisi olabilirmis.cok korktum.normal hamilelikte kasik agrisi ceken var mi?varsa nasil bi agri tarif edermisiniz?

Son düzenleme:
Merhaba canım bu aralar giremedim merak etme iyiyim ev işi yapıyorum.tablet arıza yaptı yeni geldi güncellrmeler filan bu akşamı buldu ama aklımdaydınız
Sen nasılsın?abse de yok

Ahhh nihayet sen bari ses verdin. Merak ettim valla. Evet asbe yok, o iyice kayboldu. Vakit ayıramıyor sanırım. Ben denapayım aynı işte :52:

sagol canımmm allah yavrumuzu nazarlardan saklasın bosver ıle gorusuyoruz face den konu sahıbı ıle de hepsi cok ıyıler

hadi hadi bende heyecanlandım inşallah hepsi sırayla gelecekkkkk:16:

oh oh maaşallahhh bi sonrakinde kocaman olacak annesiiiiii:16:
Gelir gelir Allahımın izniyle sağlıkla

sagol canım benım :)

bosver ıle netten , gamze ıle hem netten hem telefondan , konu sahıbıylede netten gorusuruyoz zaten pek fazla zamanım olmuyor bılgısayarı acmaya bırbırımıze ılk gunden alıstık

kızıma nazar degdı dustu teyzelerı ya :( ama sukur bırseyı yok cok ıyı cok hareketlı bır dk yerınde durmuyor basından ayrılamıyorummm hıccc
Sagol canim benim saglikli olduklarini bilmek bile yetiyor insana:16::16:
İyi geceler asbelove ve rosaleda
Nasılsınız?
Ben biraz daha rahatladım çünkü kan tahlillerimden kan pıhtılaşma testlerimin sonucu belli oldu bu gün doktorum sonuçlara bakmış gayet iyi demiş sekreteri arayıp söyledi inş gen ve kromozom tahlillerimde iyi çıkar.
Maasallah canim diger testlerde normal cikacak Allahimin izniyle icim acaip rahat bu konuda hadi hayirlisi onlar ne zaman belli olacak:34:
sağol canım benim hayırlısı bakalım yeni bir doktora başladık çok iyi diye duyduk tekrar tahliller vs başladık bakalım . sen de kendine ve bebişlere dikkat et Allah emanet olun
Hadi insallah canim hayirli haberler aliriz bu sefer dr.unda iyiyse ve sende guveniyorsan hic korkma gerisi kendiliginden gelecek Allahimin izniyle:16:
Asbe, Olesya nerelerdesiniz? :26:
Geldimmmm
kan testi yapmaya korkuyorum ya hamile degilsem:((bi kac gun daha beklicem galiba.yarin yine idrar testi yapicam.doktorumla konustum silik ciktigini.ama renginde artis var hergun koyuluga dogru.doktorda kesin... hamilesin dedi.kan tahlili yaptir dedi.ama umutlanmakta istemiyorum
Ben senin yerinde olsam simdiye kadar 2 kere kan testi yapip garantilemistim gebeligi korkutmak istemem ama dr.un bana biraz rahat gibi geldi ne olur ne olmaz bunlari teyid edip keseyi gormeye cagirmasi lazimdi dusuk olmamasi icin ilac vermesi gerekebilir normal gebelik mi ona bakmasi gerek maasallah sende pek sabirlisin ben testimi yaptiktan sonra 1 hafta icinde 2kere kese gormeye gitmistim:1::1:
merhaba kızlar,
ben yine kırmızıları gördüm...:43::43::43::43::43::43:
Canimmm Rabbimin katinda mucizeler cok insallah bir sonraki ay gelir minnosun insallahhhh:16::16::16:

Maasallah canim diger testlerde normal cikacak Allahimin izniyle icim acaip rahat bu konuda hadi hayirlisi onlar ne zaman belli olacak:34:

Hadi insallah canim hayirli haberler aliriz bu sefer dr.unda iyiyse ve sende guveniyorsan hic korkma gerisi kendiliginden gelecek Allahimin izniyle:16:

Geldimmmm

Ben senin yerinde olsam simdiye kadar 2 kere kan testi yapip garantilemistim gebeligi korkutmak istemem ama dr.un bana biraz rahat gibi geldi ne olur ne olmaz bunlari teyid edip keseyi gormeye cagirmasi lazimdi dusuk olmamasi icin ilac vermesi gerekebilir normal gebelik mi ona bakmasi gerek maasallah sende pek sabirlisin ben testimi yaptiktan sonra 1 hafta icinde 2kere kese gormeye gitmistim:1::1:

Canimmm Rabbimin katinda mucizeler cok insallah bir sonraki ay gelir minnosun insallahhhh:16::16::16:

Canım çok merak ettim, olesyayla aynı anda kayboldunuz. Nasılsın, nasıl gidiyor? İşe devam ediyor musun? Bulantıların ne durumda?

Canım çok merak ettim, olesyayla aynı anda kayboldunuz. Nasılsın, nasıl gidiyor? İşe devam ediyor musun? Bulantıların ne durumda?

Daha iyiyim sukur canim pardon iyiyiz:34: 1aydir raporluyum canim kanamadan dolayi ama cok sukur atlattik galiba persembe gittigimizde hersey yolunda dedi dr. Onumuzdeki c.tesi tekrar gidecegiz insallah boyle devam eder bulantilar bayagi bayagi azaldi 2-3 gunde bir ani istifralar disinda bisey kalmadi sukur sen naptin canim regl olabildin mi olamadim diyr yazmissin dr. Ne diyor bi duruma:34:

Daha iyiyim sukur canim pardon iyiyiz:34: 1aydir raporluyum canim kanamadan dolayi ama cok sukur atlattik galiba persembe gittigimizde hersey yolunda dedi dr. Onumuzdeki c.tesi tekrar gidecegiz insallah boyle devam eder bulantilar bayagi bayagi azaldi 2-3 gunde bir ani istifralar disinda bisey kalmadi sukur sen naptin canim regl olabildin mi olamadim diyr yazmissin dr. Ne diyor bi duruma:34:

Çok sevindim, çok şükür iyisiniz. Bakarsın cumartesi randevunuzda cinsiyetlerini öğrenirsin :) O gün tatlı bir şeyler ye ve kendin sıktığın 1 bardak meyve suyunu içip de git. Hareketlensinler azıcık :)

Ben regl olamadım canım. Doktora da gitmeye çekindim açıkçası. Adet olmadan gittim diye yine bakmaz diye çekindim. Ama görsen stresten sağ gözüm deli gibi seğiriyor 15 gündür falan. Ben de dayanamadım, bir site var doktorların üye olduğu; oraya yazdım her şeyi. Ayın 16sında 4 gün süren kanamam olduğunu ama hala adet olmadığımı falan yazdım. Bir doktor cevap verdi ve 16sında gördüğün kanamayı adet günün olarak takvimine işaretle, ona göre adet olacaksın dedi de rahatladım biraz. Çünkü hala hiçbir belirtim yok. Dolayısıyla şimdi arefe gününü ya da bayramı bekliyorum umutla. Soğan kürünün 2.sine de geçtim bu arada.. Doktora da adet olmasam da cumartesi gideceğim kısmetse. Malum, bayramda adet olursam 2. günü falan gidemem :)

Son düzenleme:
Çok sevindim, çok şükür iyisiniz. Bakarsın cumartesi randevunuzda cinsiyetlerini öğrenirsin :) O gün tatlı bir şeyler ye ve kendin sıktığın 1 bardak meyve suyunu içip de git. Hareketlensinler azıcık :)

Ben regl olamadım canım. Doktora da gitmeye çekindim açıkçası. Adet olmadan gittim diye yine bakmaz diye çekindim. Ama görsen stresten sağ gözüm deli gibi seğiriyor 15 gündür falan. Ben de dayanamadım, bir site var doktorların üye olduğu; oraya yazdım her şeyi. Ayın 16sında 4 gün süren kanamam olduğunu ama hala adet olmadığımı falan yazdım. Bir doktor cevap verdi ve 16sında gördüğün kanamayı adet günün olarak takvimine işaretle, ona göre adet olacaksın dedi de rahatladım biraz. Çünkü hala hiçbir belirtim yok. Dolayısıyla şimdi arefe gününü ya da bayramı bekliyorum umutla. Soğan kürünün 2.sine de geçtim bu arada.. Doktora da adet olmasam da cumartesi gideceğim kısmetse. Malum, bayramda adet olursam 2. günü falan gidemem :)

Iyi fikir canim hareketlensinler de gostersinler kendilerini:1::1:
Ohh iyi yapmissin canim hem rahatlamis oldun hemde ne olup bittigini gormus olduk.. insallah bu sefer bakar dr.unda en azindan kistler ne durumda gormus oluruz:34: simdi adet duzeninde sasabilir haberin olsun benim dusukten sonra duzenle 28gun olan duzenim 32 34 gune kadar cikmisti insallah senin olmaz tabi:34: bakalim dr.lar ne diyecek c.tesi ikimizde guzel haberler aliriz insallah:16::16:

Ohh iyi yapmissin canim hem rahatlamis oldun hemde ne olup bittigini gormus olduk.. insallah bu sefer bakar dr.unda en azindan kistler ne durumda gormus oluruz:34: simdi adet duzeninde sasabilir haberin olsun benim dusukten sonra duzenle 28gun olan duzenim 32 34 gune kadar cikmisti insallah senin olmaz tabi:34: bakalim dr.lar ne diyecek c.tesi ikimizde guzel haberler aliriz insallah:16::16:

İnşallah tatlım yaaa. Güzel bir cumartesi olsun inşallah :16: İnşallah cinsiyetlerini öğrenirsin, çok merak ediyorum minnoşarı :54: Dediklerimi unutma sakın. Hareketi olurlarsa cinsiyetlerini görme şansın yüksek, unutma :54:

İnşallah tatlım yaaa. Güzel bir cumartesi olsun inşallah :16: İnşallah cinsiyetlerini öğrenirsin, çok merak ediyorum minnoşarı :54: Dediklerimi unutma sakın. Hareketi olurlarsa cinsiyetlerini görme şansın yüksek, unutma :54:

Tamamdir tatlim soz dinlerim ben gostersinler de ona gore odalarini boyayalim yahu renk secemedik daha:1::1::1: :52::52:

Ahhh nihayet sen bari ses verdin. Merak ettim valla. Evet asbe yok, o iyice kayboldu. Vakit ayıramıyor sanırım. Ben denapayım aynı işte :52:

Merak etme canım arada kaybolursam yeni girer haber veririm.

Evet ilk testler güzel çıkmış dr beğenmiş rahatladım.diğerleri bayramdan sonra çıkacak öğrenince haber veririm merakta bırakmam.

Geldimmmm

Rapor almakla iyi yapmışsın ve kanamanın geçtiğine çok sevindim.her şeyin iyi gitmesine de sevindim.
Bunlantılarında epey azalmış o da yakında bitecek inş.
C.tesi gittiğinde ins kendilerini gösterirler de cinsiyetlerini öğrenirsin.

Evet bencede öyle kıpırdansınlar biraz:16:

İnş güzel haberler alırsınız:))

Tamamdir tatlim soz dinlerim ben gostersinler de ona gore odalarini boyayalim yahu renk secemedik daha:1::1::1: :52::52:

Aferin sana.
Inş ikiz kız/ikiz erkek/bir erkek bir kız hadi bakalım ne gelecek sıpalar:1:

Son düzenleme:
Merak etme canım arada kaybolursam yeni girer haber veririm.

Rapor almakla iyi yapmışsın ve kanamanın geçtiğine çok sevindim.her şeyin iyi gitmesine de sevindim.
Bunlantılarında epey azalmış o da yakında bitecek inş.
C.tesi gittiğinde ins kendilerini gösterirler de cinsiyetlerini öğrenirsin.

Evet bencede öyle kıpırdansınlar biraz:16:

İnş güzel haberler alırsınız:))

Aferin sana.
Inş ikiz kız/ikiz erkek/bir erkek bir kız hadi bakalım ne gelecek sıpalar:1:
Ozletme kendini kuzuuu:52::52:
insallah gosterirler canimcim bakalim hersey yolunda gitsinde isime doneyim bi suru masraf var daha onumuzde:34:
Ona göre oda boyası, eşyalar.... ohoooo çok iş var. Görünsün hemen kuzucuklar :52:
Ay simdi bayramda esimle k.p cocuklarin odasini ic cephe kaplamasi yapacaklar daha boya mi duvar kagidi mi yapilsin karar veremedim yaa yardim edin kizlar:52:

Back