- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.961
Ozletme kendini kuzuuu
insallah gosterirler canimcim bakalim hersey yolunda gitsinde isime doneyim bi suru masraf var daha onumuzde
Ay simdi bayramda esimle k.p cocuklarin odasini ic cephe kaplamasi yapacaklar daha boya mi duvar kagidi mi yapilsin karar veremedim yaa yardim edin kizlar
Tüh canım yaaa. Etrafımdan bari iyi şeyler duyayım artık ne olur
Ben de hala adet olamadımŞu işe bak, sen adet olmayayım da umutlanayım diye bekliyorsun, bense adet olayım da şu kistlerimden kurtulayım derdindeyim. Ne garip dünya...
Sagol canim benim saglikli olduklarini bilmek bile yetiyor insana
Maasallah canim diger testlerde normal cikacak Allahimin izniyle icim acaip rahat bu konuda hadi hayirlisi onlar ne zaman belli olacak
Hadi insallah canim hayirli haberler aliriz bu sefer dr.unda iyiyse ve sende guveniyorsan hic korkma gerisi kendiliginden gelecek Allahimin izniyle
Geldimmmm
Ben senin yerinde olsam simdiye kadar 2 kere kan testi yapip garantilemistim gebeligi korkutmak istemem ama dr.un bana biraz rahat gibi geldi ne olur ne olmaz bunlari teyid edip keseyi gormeye cagirmasi lazimdi dusuk olmamasi icin ilac vermesi gerekebilir normal gebelik mi ona bakmasi gerek maasallah sende pek sabirlisin ben testimi yaptiktan sonra 1 hafta icinde 2kere kese gormeye gitmistim
Canimmm Rabbimin katinda mucizeler cok insallah bir sonraki ay gelir minnosun insallahhhh
canım Allah en kısa sürede kurtulmayı nasip etsin. Biz bu ay bebek için kasmamaya karar verdik. Malum kiloluyum. Azıcık Zayıflayip ondan sonra asılacagiz :) tabi korunmak falan Yok Belki tutar :)
Bizimde balkon tarafi sikintili canim ust katimin balkonu acik oldugu icin kisin butun kar yagmur balkonumun tavanini kuf yapiyor bende soyle rengarenk duvar kagitlarini dusunmustum ama eger odaya gecerse kaldirir dogru soyluyorsun silinebilir hava alan boyalardan yapar susleriz duvarlari napalim hayirlisiyla bu hafta guzrl haberleri alip ise baslayayim da malum bi suru eksik var ise baslamam lazim bi an onceCanım biz de duvar kağıdı düşünmüştük açıkçası. Ama tüm duvarları değil. Karşılıklı iki duvarı şöyle eğlenceli bir duvar kağıdıyla(ayıcıklı mayıcıklı),diğer iki duvarı da duvar kağıdına biraz zıt bir renkte boyamak vardı aklımızda. Sonra pencere tarafımın tavanı biraz küf yapınca vazgeçip sadece boyamaya karar vermiştik. Bence bir düşün. Yalnız iç cephe işini iyi söyledin. Bebiş odası hazırlıklarına başladığımızda ben de yapayım onu.
Aynen oyle canim hic beklemedigin ay gelir minnoslar stres endorfin hormonu salgilamamiza sebep olur o da vucuttaki her turlu aktiviteyi durdurur stres yok hem spor oneriyorum her turlu stresi aliyor vucuttaki acaip rahatlamistim ben hamis kalmadan onceki ay yapmistim dacanım Allah en kısa sürede kurtulmayı nasip etsin. Biz bu ay bebek için kasmamaya karar verdik. Malum kiloluyum. Azıcık Zayıflayip ondan sonra asılacagiz :) tabi korunmak falan Yok Belki tutar :)
Aminnnnn dualarim sizlerle canlarimmmAmin canım Inşallah. Rabbim isteyen herkesin göbüşüne bebisini kondursun...
Ben yumos catlayana kadar spor yapip sonraki 15gun dinlenmeye aliyordum kendimicanlarim Spor da yapıyorum. Hatta hamileysem acaba düşer mi diye çok korktum Geçen ay. Ama düşmez diyor çevremdekiler. Bakalım şöyle 60'a düşebilsem super olacak. O zaman daha sıkı çalışıriz :) Hayırlısı herşeyin tabi. Ama çok istiyorum göbüşum kocaman şişsin :)
Bizimde balkon tarafi sikintili canim ust katimin balkonu acik oldugu icin kisin butun kar yagmur balkonumun tavanini kuf yapiyor bende soyle rengarenk duvar kagitlarini dusunmustum ama eger odaya gecerse kaldirir dogru soyluyorsun silinebilir hava alan boyalardan yapar susleriz duvarlari napalim hayirlisiyla bu hafta guzrl haberleri alip ise baslayayim da malum bi suru eksik var ise baslamam lazim bi an once
Aynen oyle canim hic beklemedigin ay gelir minnoslar stres endorfin hormonu salgilamamiza sebep olur o da vucuttaki her turlu aktiviteyi durdurur stres yok hem spor oneriyorum her turlu stresi aliyor vucuttaki acaip rahatlamistim ben hamis kalmadan onceki ay yapmistim da
Aminnnnn dualarim sizlerle canlarimmm
Biz ilk çocuğu düşünüyoruzda ilk çocuk bizi düşünmüyor
Gelemedi bir türlü bıdık
Ben yumos catlayana kadar spor yapip sonraki 15gun dinlenmeye aliyordum kendimiinsallah dusersin istedigin kiloya canim bende 60a duseyim diyordum ama 60i goremeden bebislerim geldiii belki sana da surpriz yapar meleginnnn
ay canım Inşallah:) çok heyecan yapıyoruz benim adet yaklaştıkça ama sonrası hep tırt... Bu ay gidip erken gebelik testi bile almıştım ama Diyetisyenim gaza getirince biraz yönümü zayıflamaya çevirdim. Ama her şeyin en Hayırlısı bulsun bizleri... Bakalım adet dün bitti. Bu ay nasıl geçecek :)
Ozletme kendini kuzuuu
insallah gosterirler canimcim bakalim hersey yolunda gitsinde isime doneyim bi suru masraf var daha onumuzde
Ay simdi bayramda esimle k.p cocuklarin odasini ic cephe kaplamasi yapacaklar daha boya mi duvar kagidi mi yapilsin karar veremedim yaa yardim edin kizlar
Canım biz de duvar kağıdı düşünmüştük açıkçası. Ama tüm duvarları değil. Karşılıklı iki duvarı şöyle eğlenceli bir duvar kağıdıyla(ayıcıklı mayıcıklı),diğer iki duvarı da duvar kağıdına biraz zıt bir renkte boyamak vardı aklımızda. Sonra pencere tarafımın tavanı biraz küf yapınca vazgeçip sadece boyamaya karar vermiştik. Bence bir düşün. Yalnız iç cephe işini iyi söyledin. Bebiş odası hazırlıklarına başladığımızda ben de yapayım onu.
Ohh diyetisyene de gidiyorsan bu is tamamdir bi sonraki ay seni fit bir hatun olarak gorecegimizden eminim:)) neydi sloganimiz o bebek buraya gelecek ama er ama gec gelecek Allahimin izniyle
Bu ara bayagi sikistik canim o biraz zkrluyor bizi iste napalim bebislerim iyi olsun annelerine tutunsunlar simsiki bigunlerde gececek Allahimin izniyle dis cephe apartmanla birlikte yapilacakmis ama ne zaman bilmiyorum o yuzden beklemeyelim dedikÖzletmem merak etme
Ins canım herşey yolunda gidecek.doğru söylüyorsun masraflar fazla ama olsun siz iyi olun hepsi olur
Ne güzel eşin ve kp çok iyi dùşünmüş iç cephe kaplama olayını hatta dış cephe kaplaması da vsrsa onu yapabilirsiniz çift taraflı koruma olur.bence hem boya hem duvar kağıdı ama şerit şeklinde ayıcıklı mayıcıklı böcekli filan olanlardan hem de yatağın geleceği tarafa stickerlardan koyabilirsin.
İnş canım ikimizde en kısa sürede bebişlerimizin odasını yaparız şimdi fikir veriyoruz olsun ben bu durumdan memnunum
Amin canim aminnn hepinize dua ediyorum bol bolAmiiiin canım. Ağzından bal damlıyor :) Inşallah sağ salim bebislerini Kucağına alırsın canım. Ben de mutlu mutlu hamilelik haberlerimi veririm sizlere...
Kiz ne ara gittin dr.a bende c.tesiyi bekliyorum haberlerin icin ama sen bu mubarek gunde verdin zaten maasallah insallah yine boyle mubarek gunde bebis haberlerini de verirsiniz hepiniz insallahhhhKızlar doktorumdan geliyorum. Sağ yumurtalıktaki büyük kist yok olmuş(daha adet olmadığım halde), soldaki de yarım santim küçülmüş. Nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Demekki soğan kürü gerçekten işe yarıyor :) Tarlutal diye bir ilaç verdi doktorum. Bunu kullanki adetin gelsin, riske etmeyelim, adet olup olmayacağın ya da ne zaman olacağın belli değil çünkü dedi. Bunu kullanıcam ve bu hap bitiminde adet olunca tekrar gidicem. O zaman büyük ihtimale atmış olursun, atmamışsan da ona göre bakarız artık dedi... Bir gelişme oldu ya sonuçta, çok mutluyum o yüzden...
Kiz ne ara gittin dr.a bende c.tesiyi bekliyorum haberlerin icin ama sen bu mubarek gunde verdin zaten maasallah insallah yine boyle mubarek gunde bebis haberlerini de verirsiniz hepiniz insallahhhh
Oh oh kistler de gidiyor Allahimin izniyle sonra da gelsin bebislerr
Oy oy kiyamam hayirlisiyla tatli telaslar baslamis heSelam hanımlar. Rosaleda kistlerinin düzeliyor olmasına çok sevindim. Asbelove sen de bebeklerin de iyisin maşallah tatlı telaşlar da başlamış ne güzel. Bulantıların geçmiştir inşallah.
Bizde hazırlıklar tam gaz. Bugün prenses odamız geldi prensesin geleceği günü iple çekiyorum. Çok sabırsızlanıyorum artık hayırlısıyla bi alsam kucağıma ;-) çok yoruldum bugün mobilyalar ın bugün grleceği belli değildi bende sabahtan temizliğe başladım koltukları çektim sildim falan tam dinleneyim derken telefon geldi 1 saate mobilyalar geliyo diye. Neyse geldiler kurdular falan bu sefer de silme işleri inanır mısınız işim bittiğinde saat 7ydi. Ölüyorum bel ağrısından. Eşim ben yapayım diyo ama onun yaptığı da sinmiyo ki içime ;-) erkenden yatıcam bugün uyuyabilirsem tabi. Sağa sola dönmek o kadar zor ki artık. Hele hele sırt üstü uzanmışken ikidebir tuvalete kalkmak resmen işkence. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyim :-D
Iyi yapmissin o zaman sekercim bizde gittik dun dr.amcamiza cok sukur cok hareketlilerde hersey normale donuyor cok sukur Allahimin izniyle bi tanesi kiz ancak otekisinde tereddutluydu dr.umuz 15gun sonra tekrar gidecegiz o zamanda onu goruruz herhalde hayirlisiyla ama cok hareketli oldugundan hamisler erkek diyor kizlar daha az hareket edermis bekleyip gorecegiz bakalimSağol tatlım. Cumartesi annemler burada olmayacaklar. Eşim çalışıyor, ben de yalnız gitmek istemedim o yüzden bugüne aldım randevumu. Çok şükür kurtuluyorum. İnşallah d.k hapı kullanmama hiç gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?