Ilk çocuğunu düşünenler...

kizlar burda bebegi olanlar var.Allah herkesin bebegini korusun isteyenlerede kismet etsin.bende cok istiyorum.bana yardimci olur musunuz?siz de hamile oldugunuzda bunlari yasadiniz mi?adetime 1hafta kala kasik agrilari.ayak agrilari.usume.yuzde daha sonra dekolte bolgesinde bacaklarda sivilceler.gobekten asagi inen kahverengi silik cizgi.idrara sik cikma.dun adet olmaliydim olmadi.bugun test yaptim.cok cok silik bi cizgi cikti.hamile ola bilir miyim?goguslerde hic buyume agri yok.ama dun itibarile dokundugumda agriyor.dokunmadigimda hic agri yok.yardim edin.bunlari yasayan var mi aranizda

Testte 2. Çizgiyi de görmüşsün zaten hamilelik göstergesi. Bende de usume idrara sık çıkma silik cizgi ve goguslerde aci vardi belirti olarak. Yarin hemen kan tahlili de yaptir kesin sonuç alırsın

doktorumla konustum kan testine gerek yok henuz dedi.3gun araliklarla evds test yap dedi.on gun gecsin adet olmazsan gelirsin dedi.yarin yine test yapicam.insAllah bu defa cizgi koyu cikar

Canim pc yi alamiyorum elime o yuzden fazla giremiyorum telden geliyorum iste firsat buldukca:34:
iyiyiz sukur bebislerle simdilik yatmaya devam:1::1: iyi olsunlarda 9ay yatariz nolcak dalga geciyorlar benimle yaa:1::1:
Canim benim biliyorum cok zor ama elinden geldigince kafani dagitman gerek nasil yapacaksin bilmiyorum ama sen savasci bir hatunsun bunuda asarsin bence ben inaniyorum:16::16:

Canimmmm ne diyecegimi bilmiyorun Rabbim sabir nasip etsin insallahhh hic gerek kalmadan gelir melegin insallahh:16:

Canim zor bir surec atlatiyorsun sanirim bende yatiyorum evde 12sinden beri Rabbim bebislerimizi bize bagislasin insallahh ve etrafimizdakilere anlayis nasip etsin benim annen bakiyor ama ben onunla da catismaya basladim Rabbim yardimcimiz olsun:16::16::nazar:

sağol canım benim hayırlısı bakalım yeni bir doktora başladık çok iyi diye duyduk tekrar tahliller vs başladık bakalım . sen de kendine ve bebişlere dikkat et Allah emanet olun

doktorumla konustum kan testine gerek yok henuz dedi.3gun araliklarla evds test yap dedi.on gun gecsin adet olmazsan gelirsin dedi.yarin yine test yapicam.insAllah bu defa cizgi koyu cikar

Ne kadar ilginç bir doktorun varmış. Kan testi yaptırıp kesin tanı koyacağı halde evde test yap demiş, ne kadar enteresan:53: 3 gün aralıkla idrar testi değil kan testi yapılır. Sağlık ocakları ücretsiz yapıyor ayrıca. Aile hekimine gidersen yaptırabilirsin.

az once yine test yaptim.yine cok silik cikti.yaa doktorumdan fayda yok.arkadslar siz yardim edin.dun ve bugun test yaptik ikisi de cok silik cikti.hamile degilsen hic cikmaz degil mi?

az once yine test yaptim.yine cok silik cikti.yaa doktorumdan fayda yok.arkadslar siz yardim edin.dun ve bugun test yaptik ikisi de cok silik cikti.hamile degilsen hic cikmaz degil mi?

Canım sen kesinlikle başka bir doktora git. Ama öncesinde kan tahlilini yaptır muhakkak. Orda kesinleşir. İdrar testini eğer sabah ilk idrarınla yaparsan daha iyi bir sonuç alabilirsin. Gün içerisinde yaptığın için de silik çıkıyor olabilir. Yarın da 2. çizgiyi görürsen hemen sağlık ocağına gidip yaptır bhcg'yi. Bize de bilgi ver buradan muhakkak.

Son düzenleme:
hamile oldugumu ogrensem ilk sizinle paylasicam.ben azeriyim bilmem biliyormusunuz,benim doktorum tibb elmleri doktoru.turkcesin billmiyorum:))

kizlar hamilelikte idrar koyu renk olur diye duydum.bu herkesicin gecerli mi?bende herzamankinden acik.bide hamile bayanlardan duydum yani forumlarda okudum.idrarda tortu kepek gibi biseyler oluyomus.bu ne derecede dogru?

kizlar hamilelikte idrar koyu renk olur diye duydum.bu herkesicin gecerli mi?bende herzamankinden acik.bide hamile bayanlardan duydum yani forumlarda okudum.idrarda tortu kepek gibi biseyler oluyomus.bu ne derecede dogru?

Böyle şeyler herkeste olmayabiliyor. Ben idrarda renk değişikliği yaşamamıştım mesela. Ama tortular vardı, oda hafif enfeksiyon nedeniyleydi.

cok saqol rosaleda cvb icin.ben bugun kalktim ve yine icuncu kez test yaptim.yine silik.ama dun yaptigimda. biraz daha koyulasti.bu silik korkutuyor beni.dusme ihtimali olunca silik cikiyomus diye duydum.henuzadetimden 3gun gecti.yeni diye silik ckiyo olabilir mi?

cok saqol rosaleda cvb icin.ben bugun kalktim ve yine icuncu kez test yaptim.yine silik.ama dun yaptigimda. biraz daha koyulasti.bu silik korkutuyor beni.dusme ihtimali olunca silik cikiyomus diye duydum.henuzadetimden 3gun gecti.yeni diye silik ckiyo olabilir mi?

EVet canım yeni diye silik çıkıyor. Hem geç döllenme de gerçekleşmiş olabilir. O yüzden hiç üzülme. Kan tahlili yaptır bugün olur mu

kan testi yapmaya korkuyorum ya hamile degilsem:((bi kac gun daha beklicem galiba.yarin yine idrar testi yapicam.doktorumla konustum silik ciktigini.ama renginde artis var hergun koyuluga dogru.doktorda kesin... hamilesin dedi.kan tahlili yaptir dedi.ama umutlanmakta istemiyorum

Back