Ilk çocuğunu düşünenler...

yhaaa onlar ılçede yasıyo gelıp gıtme olmaz ama ben basta hakanla konustum dedım babanın yanında rahat edemem dedım oda konustu babasıyla o kaynanamı bırakıp gıdecektı sonra gelıp alacaktı ben kalkınca mesela bugun ama bı geldıler o gun bugundur burdalar adam gıtmedı hakanda nasıl gıt dıyım dıo be zaten demem hadi de napıyımm dedım artık kv ye ben artık ıyıyım kendı ısımı gorurum dedım ama anlamıolar acık acık da gıt demem ama kendılerının anlamaları lazım işte bubaldım bende bauyaa ev 60 m2 1+1 bı ev onlar sanıo kı ben yatak odasında yatacam kendılerı oturma odasında durcak yaaa ben boş odADA YATARIM TV YOK NET YOK BOŞ ODADA BI HAFTA YATACAM

Canim pc yi alamiyorum elime o yuzden fazla giremiyorum telden geliyorum iste firsat buldukca
iyiyiz sukur bebislerle simdilik yatmaya devam iyi olsunlarda 9ay yatariz nolcak dalga geciyorlar benimle yaa
Canim benim biliyorum cok zor ama elinden geldigince kafani dagitman gerek nasil yapacaksin bilmiyorum ama sen savasci bir hatunsun bunuda asarsin bence ben inaniyorum
Canimmmm ne diyecegimi bilmiyorun Rabbim sabir nasip etsin insallahhh hic gerek kalmadan gelir melegin insallahh
Canim zor bir surec atlatiyorsun sanirim bende yatiyorum evde 12sinden beri Rabbim bebislerimizi bize bagislasin insallahh ve etrafimizdakilere anlayis nasip etsin benim annen bakiyor ama ben onunla da catismaya basladim Rabbim yardimcimiz olsun

Saol canım amin güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor aklıma geliveriyor işte.her şey zamana bağlı ve bu ancak hamile kaldığımda geçecek Allahım izin verirse bunu biliyorum.

Pcyi fazla alma kucağına iyi değil etkilenmesin bebişler radyasyondan ve siz iyi olun bana yeter canım.yatman gerekirse yatarsın sonuçta sizin sağlığınız önemli gersi boş
Evet kafamı dağıtmakta zorlanıyorum hele ki eltimin gebeliğini öğrendikten sonra o günler geliyor aklıma elimde değil çok hassasım bu konuda ve bunun ancak ancak hamile kalmamla geçeceğini biliyorum en azından bir nebze hafifleyecek Allahım izin verirse
Savaşçı demeyelim de direyetliyimdir çabuk atlatabilirdim taki onu öğreninceye kadar.
Bir de başka şeylerde oldu beni üzen eltim tarafımdan bunlar da üzdü beni.gerçekten değer verilecek biri değilmiş zaten güvenmiyordum duyduklarım onayladı bunu.
Kasım ayına kadar bekleyeceğiz bakalım ins Allahım nasip ederse ne mutlu bana

Son düzenleme:

Guclu hatun seniii bunu da atlatacaksin Allahimin izniyle o eltiler gorumceler ne kadar iyi olursa olsun bi laflariyla hepsini yikip geciyorlar insallah bu sureci en kisa surede atlatirsin dualarim seninle o bebisler de bekletmeyecek hic merak etme gelecek tez zamanda gelecekkkk biliyorum Rabbime dua ediyorum bol bol

ewet kendılerını ıstemıor değılım ama rahat edemıorum onlar olmasa daha ıyı yatarım hele kendı annem olsaa ayyy sınırden cocuuu dususrurum 3. gunu kavga etmeye baslarız sen ıkız oluduu ıcın mı ytaıyosun yoksa bı problem yok dı mı canımm

Canım eşin de direkt gidin demeyecek. Ama eşim bu şekilde rahat edemiyor, dinlenemiyor bile. Hem babamın evde olması da onu huzursuz eder. Zaten artık toparladı. Siz de evinize gidip rahat edin artık falan desin. Bunu söyleyebilecek tek kişi o. ben sinir oldum valla. Ufacık evde ne huzuru olacak öyle...

yoo bak nasıl dedı az önce anne sız de ıstersenız yarın gıdın bı dınlenın ben sızı tekrar gelır alırım sımdı haftasonu ben ılgılenırım dedı annesı bısıy demedı babası resmen gıtmek ıstemıo oturma odasında oturmus almıs kumandayı habıre kanal degıstırıo keyfı yerınde yanı oyle gelın kızımız rahatsız olur felan hıcbı dusuncesı yok cok sınırlenıcem ama yok dıorum bebk daha onemlı ıcımden sayı sayıyorum burda konulara cevap yazıyorum falan yanı

bı de ısın kötusu hakan gec gelııooo kv ıcerde yemek yapıo bulaşık yıkıo bılmem ne bız odada kukuman kusu gıbı kalıoz yhaa baktım olmuyo katım gıttım yatak odasına hungur hungur agladım o keyıfle oturuyo orda gunduzun kalkıo gezıo e burda para da harcamıo orda olsalar ısık yanacak evde burda oturuyo bedavadan zaten amaçlarıda buydu yanı bızım ev tera kat halıyle manzarası çok guzel manzara seyredıolar sıkılınca gelıp kumandayı alıyolar ben sınırden çatlıorum yerımde bıde bana ıyılık etmeye gelıolar Allahım kurtarsın benı napıyımm kaynanama artık yardıma ıhtıyacım yok dıorum anlamıolar yanlarında kalkıp iş yapıorum yine de anlamıolar

Benim kanamam oldu canim cok sukur bitti ama plasentanin biri rahin agzina cok yakin oldugu icin risk tasiyoruz hala o yuzden yatiyoruz igneler oluyoruz sende bir operasyon gecirmissin cok cok gecmis olsun minnagin simsiki tutunsun sana insallah hicbiseye gerek kalmadan gelsin kollarina
Bu insanlar niye bu kadar rahat yaa tabi keyifleri yerinde ekmek elden su golden islerine geliyor birde senin durumundan dolayi hassasiyet oraninin daha yuksek oldugunu hic dusunemezler daha da fazla 0ustune gelirler annemden biliyorumda Rabbim yardimcin olsun canim boyle gidin dr denmez sonucta esinin ailesi kovarmis gibi baska bir yontem bulmak lazim ama k.v ye citlatsa esin k.p nin yaninda rahat hareket edemedigini falan belki anlayis gosterir kadin yani insallahh

ayyy gecmıs olsun canım mınnaklarının ıkısıde sımsıkı tutunsun gelsınler dunyaya kucağına

Allah a emanet bebklerımız canım yhaa bugun gıttıler ama normal zamanda gelseler bı ay kalsınlar ne dıycem babam annem ıkısı de

ama şimdi yatıyom başka bı oturma odamız yok bacaklarımı oynatıyom ne bılım yakamdan bazen gögsum daalmıs oluyo dun bı kalktım utanctan yerın dıbıne gırdım göğsum sutyenden çıkmıs görmedı mı bal gıbı de gordu tamam bizim için duruyolar ama kp de rahatsız oldum nasıl yatayım yanında bacaklarımı dıkıp edep denen bişey var kv olsa hıc rahatsız olmam sım dun dedı anne sız de gıdın bı dınlenın yıne ben gelır alırım sızı dedı kovar gıbın olmadı sonucta ben kalktım artık kahavlatıyı bıle hazrladım

Ohh dunya varmis yani haklisin kuzum benim k.p geldi aksam ustum ortuluydu ama insan acaip rahatsiz oluyor Allahtan bizimki anlayisli da 1 saat oturdu gitti 1 saatte bile mahvoluyorken seni dusunemiyorum insallah hersey yolunda gider de bi daha gelmek zorunda kalmazlar bu sekilde kalkamamak edememek cok zor ya adamin karsisinda boylu boyunce yatmak bizim gibi edepli insanlara zor geliyor canimcim cok sukur bundan sonra rahat rahat istedigin sekilde dinlenirsin

beyaztavşancım hadi gözünaydın, nihayet gitmişler. Aman bi daha çağırmayın :) Valla benim de kv çok fena. Hiç çekilesi biri değil. Dün biiir sürü üzüldüm yine onun yüzünden(günlerdir zaten sinir oluyordum). Ona sinirimden hala adet de olamadım Ben adet gecikmesini sadece hamilelikte yamıştım. Bu kez ilk defa stresten olamıyorum sanırım. Ha bir de şu kistler geçmediyse onun da etkisi vardır tabi, offf....

sagol canımmm allah yavrumuzu nazarlardan saklasın bosver ıle gorusuyoruz face den konu sahıbı ıle de hepsi cok ıyıler

daisy maaşallah subhanallahhhh Rabbimin mucizelerinden biri de yukarda duruyor

Dikkat ediyorum merak etmeyin
hadi hadi bende heyecanlandım inşallah hepsi sırayla gelecekkkkk

oh oh maaşallahhh bi sonrakinde kocaman olacak annesiiiiii
Gelir gelir Allahımın izniyle sağlıkla zamanında[/QUOTE]

sagol canım benım :)

bosver ıle netten , gamze ıle hem netten hem telefondan , konu sahıbıylede netten gorusuruyoz zaten pek fazla zamanım olmuyor bılgısayarı acmaya bırbırımıze ılk gunden alıstık

kızıma nazar degdı dustu teyzelerı ya ama sukur bırseyı yok cok ıyı cok hareketlı bır dk yerınde durmuyor basından ayrılamıyorummm hıccc

İyi geceler asbelove ve rosaleda
Nasılsınız?
Ben biraz daha rahatladım çünkü kan tahlillerimden kan pıhtılaşma testlerimin sonucu belli oldu bu gün doktorum sonuçlara bakmış gayet iyi demiş sekreteri arayıp söyledi inş gen ve kromozom tahlillerimde iyi çıkar.

Son düzenleme:

Ohh ohh çok iyi maşallah. Diğer tahlillerin de iyi çıkacak merak etme canım :)

Benim kafam karışık bu aralar. 26 ya da 27 eylülde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Hiç olacakmış gibi bir belirtim de yok. Adetim hamilelik haricinde hiçbir zaman gecikmemişti. O yüzden bu neyin nesi anlayamadım. İki yumurtalıkta da kist olduğunu bilmesem hamileyim diye umutlanıcam ama bunun için de zerre kadar belirti yok gerçi... Dün sabah sağ kasığımda(yumurtalığımda büyük ihtimal) baya bi ağrım oldu, yürürken çekme yapan ve otururken aniden kalkınca şiddetlenen kramp tarzı bir ağrı. 1-2 saat sürdü ve geçti. Ama korkuttu beni.Acaba kist mi bir şeyler yaptı kendince. Malum sağ yumurtalıktaki ötekinden daha büyük... Doktora gitmeye de çekiniyorum. Biliyorsunuz ara kanamada gittiğimde gülmüştü bana, ben de bozulmuştum. Şimdi gitsem yine adet olmadan niye geldin derse diye çekiniyorum. Ne yapayım yaaa bekleyeyim mi daha akıl verin nolur

Saol canım inş onlarda iyi çıkar ve ben tamamen rahatlarım gerçi bunun için bayram sonrasını bekleyeceğim.
Aaa olmadın mı adet nedendir ki kistlerden olabilir ve adetini geciktirebilir benim öyle olmuştu
Sen doktoruna bakma senin için rahat edecekse ya git muayene ol yada tel edip sor böyle böyle oluyor diye belki ilacının kullanımını değiştirir.
Benim de bu aralar uyku problemim var nedeni de eltimin hamile olması ve onun ilk hamileliğinin sorunlu olduğunu öğrendiğimde de böyle olmuştum.bebek görüyorum ve kötü rüyalar sanki bu hamileliğide öyle olacakmış gibi gerçi hislerim kuvvetlidir ama taktir Allahımın o işini bilir karışılmaz

Son düzenleme:

İlaç kullanmıyorumki canım yaa. Adetinin ikinci günü gel, eğer kistler kendiliğinden geçmezse ilaca başlarız demişti. Ne sinir bozucu şeyler yaa. Bi huzur yok. Sen de içini ferah tut. Hiç bi konuda kötü şeyler geçirme aklından. İnşallah iyi gider eltinin hamileliği de

kizlar burda bebegi olanlar var.Allah herkesin bebegini korusun isteyenlerede kismet etsin.bende cok istiyorum.bana yardimci olur musunuz?siz de hamile oldugunuzda bunlari yasadiniz mi?adetime 1hafta kala kasik agrilari.ayak agrilari.usume.yuzde daha sonra dekolte bolgesinde bacaklarda sivilceler.gobekten asagi inen kahverengi silik cizgi.idrara sik cikma.dun adet olmaliydim olmadi.bugun test yaptim.cok cok silik bi cizgi cikti.hamile ola bilir miyim?goguslerde hic buyume agri yok.ama dun itibarile dokundugumda agriyor.dokunmadigimda hic agri yok.yardim edin.bunlari yasayan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…