Öyle demiş olabilir ama yeniden tekrarlamıştır ben de aynısını yaşadım bundan 2 ay önceydi mikroenjeksiyon yapılacaktı ertelendi geçen ay sonu yapıldı ama olmadı.
Amin canım
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kahveye dönmesi iyi derler inş bir şey yoktur ve durmuştur yarın kontrolünde belli olur güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle.
Evet gezmek iyi geliyor ama dün grip aşısı yaptırabilir miyim diye dk uğradım hemşirelerimden birini gördüm tabii dosyaya bakınca sonucu gördü yüz ifadesi değişti haberim yoktu üzüldüm dedi bende evlilik telaşın vardı ondandır deyip tebrik ettim o da sen beni boşver senin durumun nasıl dedi ben de yüzümü asıp toparlanmaya çalışıyorum cumartesi tahlile geleceğim dedim ama çıktıktan sonra yaşlar süzülüverdi zaten o günden beri ota boka ağlamaya başladım,dalıp dalıp gidiyorum oooofff ne çok yazdım kafanı şişirdim.
Geçmiş olsun canım nasıl becerdin nezle olmayı.Soğan kürü yapıyormuşsun belki o yapıyordur ve kistlerini atıyorsundur.yarın dr gidince mutlaka ara kanamam var demeyi unutma.ben de denedim kistimin olduğu dönemde ama ben de ara kanana yapmadı normal etimde parça parça dökülmüştü.