Ilk çocuğunu düşünenler...

kıyamam canım benim bebişin yer yapıyor kendine bence inşallahhh heyecanla bekliyorum valla hadi güzel haberler ver bize yarın sabah

Link açılmıyor portalı açıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
yeniledim linki canımcım buyur

mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum

canım 11-12si gibi hesapladıysan netten zaten yarın ayın 11i yumoşlar çatlamadan başlar sancıların çatladığında biter şu anda çatlamaya uğraşıyor yumoşlar değerlendirin bugünleri işte

Kızlar yaa ben ne kısmetsizim bu aralar Doktordan geldim az önce. Tam da yumurtlama dönemim ya şimdi, diyecektim ki artık korunmayı bırakayım mı. Ama nerde... Doktora gittim ve dedim ki, siz beni 2 ay sonra çağırdınız ama ben şimdi gelmek istedim. Çünkü bende sivilcelenme problemi oluştu, kist olabileceğinden şüpheledim dedim. Tamam bakalım dedi doktor ve bir baktı ki her iki yumurtalığımda da kist var Biri 3,5 cm diğeri 3,74 cm... Kürtajdan sonra kist olabiliyormuş dedim. Oluyor ama 2,5 cmden büyük olmuyor dedi. Kahroldum resmen yine. Oysa kürtajdan beri hayıt kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmamak için. Demekki hayıtın falan faydası yok. Şimdilik hap map vermedi, bir dahaki adetimin 2. günü gideceğim. Kızlar bana dua edin nolur. Artık gerçekten dayanamayacağım. Tam kendimi toparladım derken yine bir sorun. Üstesinden gelemiyorum artık...

Son düzenleme:

kıyamam canım benim ama bu çok ağır bir durum değil sakin olmalısın bence geçici bir durum bir sonraki adetinde görmeyeceksin bile o kistleri hiç panik yapma sonra da Allahımın izniyle bebiş çalışmalarına tam gaz gireceksiniz
sen sakinliğini koru yeter ki Rabbim başka dert vermesin
sağlığına bir an önce kavuşursun inşallahhh kuzucummm

Insallah görmem onları tekrar.Hemen soğan kürüne başladım bugün. İnşallah eritiverir onlari

Insallah görmem onları tekrar.Hemen soğan kürüne başladım bugün. İnşallah eritiverir onlari

Tatlım sıkma canını asbe doğru söylüyor bi dahaki kontrolde görmeyeceksin onları ve çalışmalar başliycak bebiş de gelecek bekletmeden annesini. Stres yapma ki vücudun etkilenmesin stres hormonları meydanı boş bulmasın yüksek tut moralini. Soğan kürü iyi fikir kistleri atıyo diye duymuştum inş çok sürmeyecek sıkıntıların tatlım.

Olesya naptın test yaptın mı canım;-)

Ins canım öyledir.
Testi yapamadım 1 gün kaldı sık dişini dedim yarın sabah yaparım sonrada kan tahliline
Kalktığımdan beri zonklama var göğüsucumu sıktığımda acırdı o da biraz azaldı korkuyorum.gece uyuyamıyorum,şişkinlik oluyor,ateş basıyor klima çalışmasına rağmen

Son düzenleme:

Canim öyle deme Allahın gücüne gider.O kistler çok önemli değil bende de oluyordu çok şükür geçti ilaçlarla belki ilaçsız geçer seninkiler genelde adetlede atılıyor büyük değil seninkiler kafana takma onu.

Son düzenleme:

bende girer girmez buraya geldim naptın diye ama hayırlısı olsun kuzucum az kaldı sık dişini hayırlısıyla yarın sabah güzel haberler vereceksin bize dualarım seninle:
bende onu kontrol ediyordum o dönemde geçti mi korkudan ödüm patlıyordu tutmayacak diye korkma bebişin seninle Allahımın izniyle

Amin ins hayırlısıyla Allahım izniyle benimledir
Sen de benim gibiymişsin bende öyle olunca tedirgin oldum işte

Son düzenleme:
Amin ins hayırlısıyla Allahım izniyle benimledir
Sen de benim gibiymişsin bende öyle olunca tedirgin oldum işte
patronla küçük bir tartışma yaşadım da canım o yüzden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
sakin ol yavrukuş herşey güzel olacak bak akşam oldu bile desem de işe yaramayacak biliyorum ama işte bi ihtimal

Hadi ya sorun değil üzüldüm neden tartıştınız?
Sakinim merak etme aklıma getirmemeye çalışıyorum
Sen hangi idrar testini kullanmıştın?

Son düzenleme:
Hadi ya sorun değil üzüldüm neden tartıştınız?
Sakinim merak etme aklıma getirmemeye çalışıyorum
Sen hangi idrar testini kullanmıştın?

başkalarının hatalarını bana mal etmeye çalıştı da bende resti çektim valla düzeltmem için beni h.sonları işe çağırıyor bir de cins yaaaa sinir etti beni
ohhh mis mis zaten şimdi enişte gelir oydu buydu derken gece olur
valla markasını hatırlamıyorum ki kuzum girdim eczaneye istedim verdi öyle 3-5tl'lik bişeydi yani varsa ki Rabbimin izniyle var çıkacak bak görürsün canım benimmmmm

Amin canım amin, inşallah geçmiş olurlar. Ben bir şeyi kafaya çok takan biriyim. O yüzden istemesem de üzülüyorum. Nasıl aşıcam bunu bilmiyorum :18: Nefret ediyorum bu huyumdan...

Olesya, canım hadi yarın güzel haberlerle gel de neşemiz yerine gelsin. Testi yapar yapmaz hemen buraya yazıyorsun tamam mı? Sakın sona bırakma bizi :)

c.tesi döner herhalde cnm gıttı bnde yumurtalar
kötü düşünmüyoruz ki kötüye gitmesin eşinin süpermenleri senin vücudunda 72saate kadar yaşayabiliyor o yüzden her zaman bir umut varrrrr
görmeyeceksin tabi kiii ohhh hepsi uçsun gitsin tertemiz olsun rahimcik ki minişler sımsıkı tutunsun anneciğineeee

canlar ben çıkıyorum şimdilik yarın görüşmek üzere sabah ilk işim buraya girmek olesyanın güzel haberlerini almak olacak Allahımın izniyle hepinizi öpüyorum Allaha emanet olunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…