- Konu Sahibi meleksimam
- #22.821
Saol rosacim.Yakında toparlarım isyan etmiyorum sadece yoruldum ama en az 2 ay rahatım ilaçsız tedavisiz ama kan tahlilli bol sonuç beklemeli günler var önümde.Doktorum embriyonun neden tutunamadığını araştırmak için istedi bu tahlilleri bakalım sonuçları ne olacak.Sağlık olsun tatlım yaaa. Dediğin gibi hayırlısı değilmiş demekki. Allahım dualarını kabul etsin
Tabiki üzülmek yok,isyan etmek sonuçta Allahımın takdiriÜzülmek yok canım inş. Hayırlısıyla en uygun zamanda gelecek bebek stres hormonlarına meydan vermek de yok.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah sağlıkla.
Saol canım.Ben öyle umut ediyorum.Insallah güzel haberlerini aliriz canimcim bizede % 20demisti en fazla ama ilk asilamamizda bebislerim benimleydi canimcim insallahhh sizinde oyle olur
Canim benimmm kiyamam sana Rabbim sabir versin. Sen ne yuce yurekli bir insansin Allahim bu tevekkulunu sabrini karsiliksiz birakmayacaktir tez zamanda nasip edecek tup bebekten sonra normal yolla bebisleri olan nice bayan var bence sizde o grubun icine gireceksiniz...
Asil sen kusura bakma dunden beri kendi derdime dusup seninle konusamadim aksam seni beklerken miniklerimiz uzdu biraz bizi kanamam var yatiyorum simdilik evde bugun tum gun seninleyim yani Allahimin izniyle![]()
Ne demek canım sen önce beni değil kendini düşüneceksin miniklerimiz var göbüşünde.Canım çok geçmis olsun bu durumuna üzüldüm yat dinlen ve sadece ihtiyaçların için kalk dikkat et kendine canım.
Ben de en az 2 ay rahatım ilaç yok doktor yok sadece tahliller var tedavime onların sonucuna göre devam edilecek.Hem benden hem eşimden kan tahlili istedi.bu tahlillerle neden gebeliğin oluşmadığı bakılacakmış doktorum öyle dedi.
Tabii canım iş mi minikler mi önemli senin önce onları düşünmelisin gerisi boş onlara kavuşana kadar neler yaşadın1hafta yatacaksin dedi dr zaten canimcim gerekirse isten de cikarim hic onemli degil onlar iyi olsun yeter
Son düzenleme: