Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet 3 yumoş 18mm ve 16mm olan 2 yumoşlarımız var dün itibaren.
Yarın yumoşlar toplanacak anestezili olacak cuma yada cumartesi transfer olacak.cuma günü olursa gidemeyeceğim eşim gidecek mecburen yarın belli olacak bu da.2-3 gün dinlenme var inş nişana gidebilirim kismet olursa.Ben de okuyorum ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine dr dinlen diyorsa dinlenmelisin rapor alamaz mısın?

hayırlısı kuzucum sen iyi olda gitmeyiverirsin nolcak:34:
o yumoşlar embriyo olup anneciklerine sımsıkı tutunacaklar inşallahhhhhhh:16:
inşallahhhh embriyolar a kalite olur dışarda ne kadar büyürse o kadar iyi olur çünkü annesiiiiiii:16:
rapor alırım canımcım da haftada 1gün yokum zaten kovcak bu gidişle patron beni:50:

hayırlısı kuzucum sen iyi olda gitmeyiverirsin nolcak:34:
o yumoşlar embriyo olup anneciklerine sımsıkı tutunacaklar inşallahhhhhhh:16:
inşallahhhh embriyolar a kalite olur dışarda ne kadar büyürse o kadar iyi olur çünkü annesiiiiiii:16:
rapor alırım canımcım da haftada 1gün yokum zaten kovcak bu gidişle patron beni:50:

Tabi canım öyle ne yapalım biz önemliyiz
Ins herşey yolunda gidecek buna inanıyorum yumoşlar embriyo olup bende tutunacaklar inş:16:
Drum cuma günü transfer yapabiliriz demişti ama yarın tekrar konuşacağız eğer bir sakınca yoksa cumartesi transfed olabilir mi diye bakalım ne diyecek ok derse gideceğim yoksa gitmeyeceğim.

Al raporunu canımcım durumun bunu gerektiriyorsa patronunda düşünceli davranması gerekiyor durumunu biliyor sonuçta

Son düzenleme:
Tabi canım öyle ne yapalım biz önemliyiz
Ins herşey yolunda gidecek buna inanıyorum yumoşlar embriyo olup bende tutunacaklar inş:16:
Drum cuma günü transfer yapabiliriz demişti ama yarın tekrar konuşacağız eğer bir sakınca yoksa cumartesi transfed olabilir mi diye bakalım ne diyecek ok derse gideceğim yoksa gitmeyeceğim.

Al raporunu canımcım durumun bunu gerektiriyorsa patronunda düşünceli davranması gerekiyor durumunu biliyor sonuçta

kuzum bence embriyoların durumuna göre hareket edecektir dr.un ama sen yine de konuş bakalım ne diyecek:34:
içim acaip rahat şu anda valla hiç stres olmadım sen mikroenjeksiyon yapılacak deyince:16:
hiçbirşey senden ve bebişlerinden önemli değil siz iyi olun yeter ki:16:
unutma günde 1/4 ananas yemelisin ve bol bol da salep içmelisin acaip faydalı oluyorlar tutunmasına bebişlerinnn:34:
olmazsa alacağım canım yaa bakalım şu 3ayı bitirseydik iyiydi düzeliriz inşallah 3ay bitiminde diye dua ediyorum bakalım inşallah güzel olacak herşey bana nine lakabı taktılar işyerinde klima çalışıyor üşüyorum hırkayla dolaşıyorum diye:1:

kuzum bence embriyoların durumuna göre hareket edecektir dr.un ama sen yine de konuş bakalım ne diyecek:34:
içim acaip rahat şu anda valla hiç stres olmadım sen mikroenjeksiyon yapılacak deyince:16:
hiçbirşey senden ve bebişlerinden önemli değil siz iyi olun yeter ki:16:
unutma günde 1/4 ananas yemelisin ve bol bol da salep içmelisin acaip faydalı oluyorlar tutunmasına bebişlerinnn:34:
olmazsa alacağım canım yaa bakalım şu 3ayı bitirseydik iyiydi düzeliriz inşallah 3ay bitiminde diye dua ediyorum bakalım inşallah güzel olacak herşey bana nine lakabı taktılar işyerinde klima çalışıyor üşüyorum hırkayla dolaşıyorum diye:1:

Bencede ama yine de konuşmakta fayda vardır aklıma takılmaz en azından:34:
Bende de hiç stres yok çünkü tutma olasılığı yüksek
Saol canım biz önemliyiz tabiki yeter ki tutunsun bebiş yada bebişler
Evet bende araştırırken okudum ananas,süt,yoğurt,ceviz,incir,badem,salepi de senden duydum bayılırım zaten
Kıyamam sana boşver desinler sen kendi sağlığına bakacaksın.
Teşekkürler şeker

Son düzenleme:
Bencede ama yine de konuşmakta fayda vardır aklıma takılmaz en azından:34:
Bende de hiç stres yok çünkü tutma olasılığı yüksek
Saol canım biz önemliyiz tabiki yeter ki tutunsun bebiş yada bebişler
Evet bende araştırırken okudum ananas,süt,yoğurt,ceviz,incir,badem,salepi de senden duydum bayılırım zaten
Kıyamam sana boşver desinler sen kendi sağlığına bakacaksın.
Teşekkürler şeker

azıcık kaldı bebiş in the göbiş olmasınaaaa:1::1:
aklına takılan herşeyi sor canım aklında kalacağına salepi de bana başka bir topicten bayan söylemişti sonra araştırdım acaip faydalıymış inşallah sana da yardımcı olur:16::16:
hiç umurumda değil valla griple uğraşamam bu durumdayken hiç:1::1:

azıcık kaldı bebiş in the göbiş olmasınaaaa:1::1:
aklına takılan herşeyi sor canım aklında kalacağına salepi de bana başka bir topicten bayan söylemişti sonra araştırdım acaip faydalıymış inşallah sana da yardımcı olur:16::16:
hiç umurumda değil valla griple uğraşamam bu durumdayken hiç:1::1:

Evet çok az kaldı yazarken bile gözlerim doluyor ellerim titriyor:1:
Inş yumoşlar kalitelidir ve döllenme gerçekkeşir şuan için bunu diliyorum Allahımdan.
Çoğu seyi araştırdım zaten dr umada sorarım aklıma gelirse.
Inş banada faydası olur.
Tabi canım hiç çekilmez ben bile dikkat ediyorum

Son düzenleme:
Evet çok az kaldı yazarken bile gözlerim doluyor ellerim titriyor:1:
Inş yumoşlar kalitelidir ve döllenme gerçekkeşir şuan için bunu diliyorum Allahımdan.
Çoğu seyi araştırdım zaten dr umada sorarım aklıma gelirse.
Inş banada faydası olur.
Tabi canım hiç çekilmez ben bile dikkat ediyorum

nasıl güzel heyecanlar Rabbim sonucunda da böyle heyecanlar yaşatsın inşallah canım benimmmm:16:
dua edelim bol bol selavat getir olur mu canım benimmmm:16::16:
aman sakın dikkat et canım bol bol c vitamini ben üzüm yiyebiliyorum sadece dün kociş gitmiş 5kiloya yakın almış ben yiyorum diye dedim sende vur deyince öldürüyorsun olsun lazım olur dedi bana yaa:1::1:

nasıl güzel heyecanlar Rabbim sonucunda da böyle heyecanlar yaşatsın inşallah canım benimmmm:16:
dua edelim bol bol selavat getir olur mu canım benimmmm:16::16:
aman sakın dikkat et canım bol bol c vitamini ben üzüm yiyebiliyorum sadece dün kociş gitmiş 5kiloya yakın almış ben yiyorum diye dedim sende vur deyince öldürüyorsun olsun lazım olur dedi bana yaa:1::1:

Nasıl heyecanlıyım bir bilsen inş sonucunda da bunun iki katı olurum amin.
Olur canim selavat getiririm hamişlerin duası kabul olurmuş
Bu aralar incir,üzüm çok tüketiyorum kocişe de karışık çerez veriyorum.
Hakkaten çok almış olsun seni düşündüğü için almıştır
Ben çıkıyorum yarın geldiğimde yazarım kib gòrüşürüz öptüm

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,

bende artik cocugumuz olsun istiyorum (esimde tabi) bu ay korunmayi biraktik sat 18/08 ve suan ovulasyon donemindeyim..
bu arada tabiki adet once ve sonra korunamadan ilsikiye girdik.. neyse benim sag tarafimda batmalar oluyo.. (ovulasyon habercisi dediler)
insallah bu ilk denemede olur..
hepinize kolay gelsin !! gelecegin anneleri.. bana dua edin!!

selam kızlar :)
bizde çocuk düşünmeye başladık artık :119: 2 senedir falan myralon kullanıyorum hapım bu ay bitiyor tatil dönüşü doktora gidip muayene olucam sonrası mağlum denemeler başlayacak :17:
buarada hamişleri de tebrik ederim :49:

Nasıl heyecanlıyım bir bilsen inş sonucunda da bunun iki katı olurum amin.
Olur canim selavat getiririm hamişlerin duası kabul olurmuş
Bu aralar incir,üzüm çok tüketiyorum kocişe de karışık çerez veriyorum.
Hakkaten çok almış olsun seni düşündüğü için almıştır
Ben çıkıyorum yarın geldiğimde yazarım kib gòrüşürüz öptüm
aminnn canım benim aminnnn inşallah yarın herşey çok güzel olur 3yumoş da a kalite çıkar mis gibi olur valla dua ediyorum bol bol sana canım benimmmm:16:
Allaha emanet ol:34:
Kizlar merhaba,

bende artik cocugumuz olsun istiyorum (esimde tabi) bu ay korunmayi biraktik sat 18/08 ve suan ovulasyon donemindeyim..
bu arada tabiki adet once ve sonra korunamadan ilsikiye girdik.. neyse benim sag tarafimda batmalar oluyo.. (ovulasyon habercisi dediler)
insallah bu ilk denemede olur..
hepinize kolay gelsin !! gelecegin anneleri.. bana dua edin!!

selam kızlar :)
bizde çocuk düşünmeye başladık artık :119: 2 senedir falan myralon kullanıyorum hapım bu ay bitiyor tatil dönüşü doktora gidip muayene olucam sonrası mağlum denemeler başlayacak :17:
buarada hamişleri de tebrik ederim :49:

hayırlı olsun kızlarr Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh:16:

aminnn canım benim aminnnn inşallah yarın herşey çok güzel olur 3yumoş da a kalite çıkar mis gibi olur valla dua ediyorum bol bol sana canım benimmmm:16:

hayırlı olsun kızlarr Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh:16:

amin insallah allah'im sanada cok guzel bir hamilelik gercimeni nasip etsin ve bebegini kucagina almayi..
bu ay ilk hayirlisi..

allah'im duy sesimi.. insallah darisi bana...bende esime bu hediyeyi vermek istiyorum dogum gunu ekimde..

benim eşimle doğum günlerimizin arasında 1hafta var benim 19u eşimin 26sı ben 22sinde öğrendim bebişlerimin benimle olduğunu ikimize de doğum günü hediyesi oldular inşallah ekim gelmeden verirsin sende hediyeni eşine:16:

kızlar ne olur bişeyler yazınn.. o kadar yazıyorum kimse cevap vermiyorr :25:

idrar yolları enfeksiyonu geçirdim yoğun bi şekilde. cuma günü üroloji doktoruna göründüm, değerlerin normale düştü dedi. ama hala sık idrar hissi oluyo bende, çıkıyorum sürekli idrara. tekrar ilaç verdi kullanıyorum fakat acaba hamile olabilir miyim ilaç zarar verirse diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.
geçen ay 17sinde adet görmüştüm. 5-6 gün gecikmeli. normal adet günüm 11-12leriydi. bu ay ise 18inde kahverengi şeklinde geldi ve o gün bitti. 21inde gebelik testi yaptım sonuç negatifti. bikaç gündür fazla uyumama rağmen sanki hiç uyumamış gibi bi halim de var. gözlerimde bi ağırlık... sırtımda da ağrı var 1 haftadır... yarın jinekoloğa gidecem, yine de fikirlerinize ihtiyacım var :26:

Saol canım benim inş herşey güzel olur ben de bunun için dua ediyorum.
Yarın haberleşiriz iyi geceler

Son düzenleme:

Saol canım benim inş herşey güzel olur ben de bunun için dua ediyorum.
Yarın haberleşiriz iyi geceler

tatlım işleri topladım attım kendimi buraya ama henüz gelmemişsin inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyorummmm:16::16:

Back