Ilk çocuğunu düşünenler...

selam canımm. şükür bir sıkıntım yok şimdilik. sırt ağrısı uykusuzluk gibi genel durumlardan yaşıyorum ama herşey yolunda şükür. sen nasılsın??

İyiyim canım.ben de aşılama yaptırtacağım ilaçlarım bu gün bitiyor yarın kontrol var bakalım ne diyecekler ne zaman yapacaklar meraktayım.
Kaç haftalıksın?

Son düzenleme:
Amiiin canım.
Progestanı ben de kullanmıştım ben de uyku yapmamıştı ama şu yumurta büyütücüler miğdemi fena yaptı başdönmesi de yapıyor yaptıktan sonra yanma yapıyor yarın son iğneler benim yaptıklarım göbüşüm delik deşik yaa
Al benden de o kadar bi de bu kan sulandırıcıyı ne kadar yapacağım da meçhul ben söylerim ne zaman bırakacağını dedi dr. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah bitirir dr.un iğneleri canımcım yaa zor iş valla ama ana olmak kolay değil işte boşuna demiyorlarmış cennet anaların ayakları altında diye:16:
Benim bahsettiğim kişiler de zaten kürtaj olmuş. Ki düşüğü olan neredeyse herkes kürtaj oluyor. Rahim hazır hale gelmediyse zaten hazır hale gelene kadar hamiş kalamıyormuşsun. Nette de okudum, tek adet dönemi yeterlidir. Bundan sonrası anne adayının kendini iyi hissetmesine bağlıdır yazıyordu her yerde.

Araştırma derken, bebek patalojiye gönderildi ve o sonuca göre doktor hiçbir problem olmadığını söyledi. Öyle ayrıca tahlil vs yapılmadı. Bilmiyorumki kontrole gidince yapılır mı. Gerçi her yerde yapılmıyormuş zaten onlar da...

asbecim, peki ilk düşüğün ardından neden aşılanma denendi, normal yolla hamilelik beklenmedi? Ya da belkide beklediniz, bilmiyorum.Çok şey soruyorum canım ama merak ediyorum gerçekten :17:
canım biz zaten 1,5yıldır bekliyoruz erkek infertilitesi sorunumuz vardı ben dayanamayınca dr.um aşılama yapalım dedi o yüzden aşılama olduk yani estağfurullah kuzum:34:
asbelove canım bebeğin hayırlı olsunnn :) sağlıkla kucağında da görelim inşallahhh....
sağol canım aminnnn kucağımıza alırız hayırla sağlıkla inşallah minişlerimizi:16:

Al benden de o kadar bi de bu kan sulandırıcıyı ne kadar yapacağım da meçhul ben söylerim ne zaman bırakacağını dedi dr. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah bitirir dr.un iğneleri canımcım yaa zor iş valla ama ana olmak kolay değil işte boşuna demiyorlarmış cennet anaların ayakları altında diye:16:

canım biz zaten 1,5yıldır bekliyoruz erkek infertilitesi sorunumuz vardı ben dayanamayınca dr.um aşılama yapalım dedi o yüzden aşılama olduk yani estağfurullah kuzum:34:

sağol canım aminnnn kucağımıza alırız hayırla sağlıkla inşallah minişlerimizi:16:

Herşeyin hayırlısı diyoruz.doğru demişler cennet anaların ayakları altında.Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın amin.

Son düzenleme:
Anlıyorum canım sorarken bile elim zor yazdı seni üzdüysem özür dilerim.
Problem olmaması iyi ama bir nedeni olması gerekmez mi gerçi tekrar hamile kaldığında hangi dönemde kürtaj olduysan araştırma yapılır.eltimde yaklaşık 1,5 sene önce bebeğini kaybetti doğumdan 5 gün sonra.sorun 17nci kromozom bozukluğuydu hem bebekten hemde anne ve babadan kan örnekleri alındı ama bize sonucu söylemediler.ben de doktoruma sordum kadından kaynaklı dedi.

Olur mu tatlım, kızar mıyım sana hiç?.. Düşüklerin nedeni genelde tam olarak bilinemiyormuş canım yaaa. Bi de malum, 2. düşüğü de yaşamadan zaten araştırmıyorlar. Olası bir düşük diyorlar sadece. İlk gebeliğin düşükle sonuçlanması normal diyorlar. Şu sıralar çokmuş ilk bebeğini düşüren. İnşallah benimki de normal düşüklerdendir de tekrar yaşamam :(

Hımmm şimdi anladım canım. Çok sağol :54:

merhabalar yanlıs konuya yazmıs olaboılrıım kusura bakmayın ama bırıleryle paylasmam lazımmdıı ben ılk bebegımı aldırdım 3 ay gectı dune kadar uc gun ust uste test yaptım evde pozıtıf ama bugun negatıf anlamadım hıc bısey:(((((kurtaj dan sonra beta hcg hakkında bılgısı olan varmııı

mrb uzun zamandır giremiyordum hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor her hafta başka bir sıkıntı bir hafta yoğun bulantı kusma bir hafta bel ağrısı bir hafta kasık ağrısı bir hafta yoğun akıntı ama şikayetçi miyim ASLA!!!!!!!!!
benim gibi hamilelik yaşayan varmı??

Olur mu tatlım, kızar mıyım sana hiç?.. Düşüklerin nedeni genelde tam olarak bilinemiyormuş canım yaaa. Bi de malum, 2. düşüğü de yaşamadan zaten araştırmıyorlar. Olası bir düşük diyorlar sadece. İlk gebeliğin düşükle sonuçlanması normal diyorlar. Şu sıralar çokmuş ilk bebeğini düşüren. İnşallah benimki de normal düşüklerdendir de tekrar yaşamam :(

Olsun canım kızmazsında ben hassasım birazcık sonuçta daha çok yeni.Inş ikincisi de sorun yaşamazsın tatlım.

Son düzenleme:
merhabalar yanlıs konuya yazmıs olaboılrıım kusura bakmayın ama bırıleryle paylasmam lazımmdıı ben ılk bebegımı aldırdım 3 ay gectı dune kadar uc gun ust uste test yaptım evde pozıtıf ama bugun negatıf anlamadım hıc bısey:(((((kurtaj dan sonra beta hcg hakkında bılgısı olan varmııı

Canım hormonal bir şey mi ki? Gerçi sanmıyorum ama... Kullandığın testler de hatalı olabilir... Son yaptırdığın test kan tahlili miydi?

kızlar yeniden merhaba gamzecim kızın sağlıkla gelmiş şükür darısı bizim başımıza:)
21 haftadayım oğluşumun keyfi yerinde pıtır pıtır tepiniyo içerde .herkesin hamileliği güzel geçiyordur umarım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
öpüyorum tüm bebişleri:49:

Amiiiiiin canım inşallah :16:

Gittin mi kontrole, hemen yaz sonuçlarını

Amin canım
Evet kontrole gittim adetimden sonra 9uncu günümde 3 yumoş(sağ 18mm sol 13mm ve 14mm) var ve aşılamadan vazgeçtik mikroenjeksiyona karar verdik.pazartesi yine kontrolüm var kan testi yapılacakmış

Son düzenleme:
Back