• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Herkese merhaba,
2-3 ay sonrası için bebek planlıyoruz. 15-20 gün önce dr.a gittim. Muayene smear vs... Kan tahlilleri istedi, onları henüz yaptırmadım. bir de korunmayı bırakmadan 2 ay önce almak üzere folibiol yazdı, ama folic plus daha populer. sizce neden onu tercih ediyor dr.ların çoğu?

sağol teyzesi. Allah hepimize kolaylıklar versin. çok şükür atlattık. en zoru 40 günmüş. neler tecrübe ediyor insan bilsen.
bir gülüşü dünyaya bedel. allah sanada nasip etsin canım

saol canım amin inş.kızın pek şeker olmuş mevlütte Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
İyi hadi maşallah kuzucum. Pahalı mahalı bebişi getirsin yeterki hayırlısıyla :16:
Ben , takılıyorum öyle... Malum belli bi sürem var. herkes kürtajdan sonraki ilk adetten hemen sonra hamile kalmış. Ama bana doktorum bana 2 ay dedi. İçimden hep 1 ay olsa olmaz mı diyorum. Bi taraftan da saçmalama, doktoru dinle diyorum... Karmakarışığım...

saol canım.sen doktorunu dinle başkalarını dinleme.

Son düzenleme:
bizde bebek düşünüyoruz kızlar semear testim temiz çıktı ama bir sürü tahlil istemişti özel sigortam hamile olmadığım için kapsamıyor yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım 300 filan tutuyor
bir aydır filanda folik asit kullanmaya başladım. kan testlerinde nelere bakıyor acaba

Merhaba kızlar
Rosaleda yine yoktun geziyorsun sanırım.Keyfine bak şekerim.
Asbelove merak ediyoruz seni sen ve bebiş nasılsınız?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Rosaleda yine yoktun geziyorsun sanırım.Keyfine bak şekerim.
Asbelove merak ediyoruz seni sen ve bebiş nasılsınız?

Gezmeler bitti canım yaa :( Annemler Ankara'ya gidecekler de düğün için, onların koşuşturması var. Ondan giremiyorum bu aralar pek. Asbe de iyice kayboldu. Merak ediyorum

Gezmeler bitti canım yaa :( Annemler Ankara'ya gidecekler de düğün için, onların koşuşturması var. Ondan giremiyorum bu aralar pek. Asbe de iyice kayboldu. Merak ediyorum

Hadi yaa keşke bitmeseydi di mi?Kolay gelsin.
Valla kayboldu ben de merak ediyorum kötü düşünmek istemiyorum iyiye yormak istiyorum umarım iyidir.

Son düzenleme:
Hadi yaa keşke bitmeseydi di mi?Kolay gelsin.
Valla kayboldu ben de merak ediyorum kötü düşünmek istemiyorum iyiye yormak istiyorum umarım iyidir.

İnşallah canım. Nete neden giremiyorki, hastanede mi geçiyor acaba

Ah ne zor kadınların işi...

canlarım biz geldikkkk merakta bıraktık sizi dimi hakkınızı helal edin nolur düşündüğünüzün aksine geçen haftayı iş yoğunluğundan serum bile alamadan geçirdim mahvoldum ama çok şükür şu an herşey yolunda gidiyor bulantılar ve sancılar dışında bugün sancılarım var dr.umu arayacağım bakalım gel derse hemen gideceğim:18:

canlarım biz geldikkkk merakta bıraktık sizi dimi hakkınızı helal edin nolur düşündüğünüzün aksine geçen haftayı iş yoğunluğundan serum bile alamadan geçirdim mahvoldum ama çok şükür şu an herşey yolunda gidiyor bulantılar ve sancılar dışında bugün sancılarım var dr.umu arayacağım bakalım gel derse hemen gideceğim:18:

Hoşgeldin canım şükürler olsun iyisiniz nasıl merakta bıraktınız sizi sizi.Siz iyi olun yeter helal olsun ne demek.Her şey yolundaysa sorun yok demektir bulantılar ve sancılarda geçecek az kaldı.dr gidecek olursan haber ver aniden kaçma

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım şükürler olsun iyisiniz nasıl merakta bıraktınız sizi sizi.Siz iyi olun yeter helal olsun ne demek.Her şey yolundaysa sorun yok demektir bulantılar ve sancılarda geçecek az kaldı.dr gidecek olursan haber ver aniden kaçma

canım benimmmm size birde güzel bir haberle geldim bebişler geliyor teyzeleri bugün gidersem diğerinin de kalp atışını duyarım inşallahhhh tamam canımcım muhakkak haber veririm öyle gitmem:54:

canım benimmmm size birde güzel bir haberle geldim bebişler geliyor teyzeleri bugün gidersem diğerinin de kalp atışını duyarım inşallahhhh tamam canımcım muhakkak haber veririm öyle gitmem:54:

Aaaa inanmıyorum, ikiz mi? Ayy maşallah. Hadi bakalım acil haber bekliyoruz :16:

Back