- Emoji Skoru
- 5.134
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi meleksimam
- #22.441
Hadi bakalım, inşallah olur da bu vesileyle sigara illetinden kurtulursunuz :)
amin inşallah kurtulurum şu sigaradan
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım, inşallah olur da bu vesileyle sigara illetinden kurtulursunuz :)
arkadaşlar bu 3 denememiz ve adetim gecikti.. testi ne zaman yapmalıyım bilgisi olan varmı
Ben adetim 1 gün geçtiğinde yapmıştım ve silik 2. çizgiyi görmüştüm. Yap istersen. Eğer garanti olsun istiyorsan kan testi yaptır, onda net çıkar![]()
9unda adet olmalıydım bugunde olmazsam 3. günüm oluyor. azıcık şeffaf akıntı geliyor arada sizce nomal mi bu sizdede oluyo muydu? o zaman ben test yapımm:)
evdeyken daha rahatım da canım işe gelince çok kötü oluyor bakalım bugünü sağsalim atlatabilirsek yarın sabah dr. amcamıza gideceğiz belki kalp atışını da duyarız ay çok heyecanlıyımmmSaol canım.
Geçmiş olsun kuzum.meleğin seni zorluyor desene yat dinlen sende serum iyi geliyorsa bu da iyi demek ki senin ki vücudundaki suyu çok alıyor demek.
boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altındadır diyecanımmm, varsın bulantıların olsun. Bulantı iyiye işaretmiş, yolunda gittiği anlamına gelirmiş. merak etme 3. aydan itibaren geçecektir hayırlısıyla. Dayan biraz dahaBen de şu bayramın geçmesini dört gözle bekliyorum. Bakalım ne diyecek doktorum. Miniğimi incelemişlerdir. En azından net bir bilgi verirler belki bana şundan olmuş diye.
Hadi bakalım, hepinize iyi bayramlar. Belki giremeyiz tatil zamanı foruma![]()
ah o k.vler var yaaa takma kuzum umursamamak lazımDağıtıcam inşallah canım benimKv az kızdırdı beni bugün ama neyse, geçti gitti...
Evet canım, hamile isen şeffaf akıntı da normal. 3 gün iyiymiş, yap hemen testini. Buradan bize de haber ver :)
tamam canım kocamda şimdi ümitlendi çıkmıcak die testi de yaptırmıoo yemin ettirdi yarın sabah yapıcam bugun 4. günüm bakalım Hayırlısı neyse o olsun.. çok istioruz :/
evdeyken daha rahatım da canım işe gelince çok kötü oluyor bakalım bugünü sağsalim atlatabilirsek yarın sabah dr. amcamıza gideceğiz belki kalp atışını da duyarız ay çok heyecanlıyımmm
iyiyim diye serum yemedim bayramda bugün sabahtan beri 6-7defa çıkarmışımdır herhalde
boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altındadır diye
öyle diyorlar ama hiç mide bulantısı çekmeden de sağlıkla kucağına alan anneler mevcut
5haftacık kaldı teyzesi inşallah herşey yolunda gidiyordur yarın güzel haberlerle geliriz bizde sende inşallahhhhhh
ah o k.vler var yaaa takma kuzum umursamamak lazım![]()
Tabiki hiç bulantısı olmayanlar da var. Onlar çok çok şanslı olanlar. Ama bulantı iyiye işarettir boşver sen, az kaldı hayırlısıyla:)
Ben de doktoruma gittim. Herhangi bir problem; kromozom bozukluğu, pıhtılaşma vs... yokmuş. Olası, sıradan bir düşükmüş. Her şey normal dedi doktorum. Kesin olarak 2 ay korunmam gerekiyor. Yani tam olarak 2 adet dönemi. İnşallah hemen hamile kalırım bariAslında çok çok iyiydim kürtajdan beri. Tamamen aklımdan çıkarmıştım. Ama laboratuardan patoloji sonuçlarını elime verdiklerinde yine aklıma geldi, yine dağıldım orda... Allah tekrar yaşatmasın... Çok zor...
evdeyken daha rahatım da canım işe gelince çok kötü oluyor bakalım bugünü sağsalim atlatabilirsek yarın sabah dr. amcamıza gideceğiz belki kalp atışını da duyarız ay çok heyecanlıyımmm
iyiyim diye serum yemedim bayramda bugün sabahtan beri 6-7defa çıkarmışımdır herhalde
Evdeyken rahatsındır tabi yatarsın,uzanırsın.
Umarım atlatırsın yarın dr da da kalp atışını duyarsınız sağsalim ben de heyecanlandım
Bulantılarda geçecek annesi
boşuna demiyorlar cennet anaların ayakları altındadır diye
öyle diyorlar ama hiç mide bulantısı çekmeden de sağlıkla kucağına alan anneler mevcut
5haftacık kaldı teyzesi inşallah herşey yolunda gidiyordur yarın güzel haberlerle geliriz bizde sende inşallahhhhhh
Öyle doğru diyorlar.bulantısız geçiren de var geçiremeyen de. Bakalım ben nasıl olacağım
ah o k.vler var yaaa takma kuzum umursamamak lazım![]()
Tabiki hiç bulantısı olmayanlar da var. Onlar çok çok şanslı olanlar. Ama bulantı iyiye işarettir boşver sen, az kaldı hayırlısıyla:)
Ben de doktoruma gittim. Herhangi bir problem; kromozom bozukluğu, pıhtılaşma vs... yokmuş. Olası, sıradan bir düşükmüş. Her şey normal dedi doktorum. Kesin olarak 2 ay korunmam gerekiyor. Yani tam olarak 2 adet dönemi. İnşallah hemen hamile kalırım bariAslında çok çok iyiydim kürtajdan beri. Tamamen aklımdan çıkarmıştım. Ama laboratuardan patoloji sonuçlarını elime verdiklerinde yine aklıma geldi, yine dağıldım orda... Allah tekrar yaşatmasın... Çok zor...
hemde ne zor canım bende martta yaşadım bu dağılmaları ama ilk bebişlerin düşük olmasını doğal karşılıyor dr.lar 2.de problem diyorlar Rabbim bir daha yaşatmasın hemencecik kavuşursun minnağına inşallah kürtaj olunca mecbur 2ay bekletiyor dr.lar geçer gider o da inşallahhhh
inşallah canım kendimi avutup duruyorum sabahtan bu saate kadar 8defadır çıkardım Rabbim yardımcım olsun yarın bir serum yersem kendime gelirim sanıyorum seruma aşeriyorum da![]()
Çok sevindim canım hiç bir sorunun olmamasına.2 ay çabucacık geçsin de hemencik hamiş kalasın.
hemde ne zor canım bende martta yaşadım bu dağılmaları ama ilk bebişlerin düşük olmasını doğal karşılıyor dr.lar 2.de problem diyorlar Rabbim bir daha yaşatmasın hemencecik kavuşursun minnağına inşallah kürtaj olunca mecbur 2ay bekletiyor dr.lar geçer gider o da inşallahhhh
inşallah canım kendimi avutup duruyorum sabahtan bu saate kadar 8defadır çıkardım Rabbim yardımcım olsun yarın bir serum yersem kendime gelirim sanıyorum seruma aşeriyorum da![]()
tabisi politik olmak lazım yoksa başa çıkamıyorsun kafanda buluyorsun vallaBen sallıyorum azcık politaka
hee bizimki serum aşertiyor annesine teyzesiÇok sevindim canım hiç bir sorunun olmamasına.2 ay çabucacık geçsin de hemencik hamiş kalasın.
Kıyamam sana Allah herşeyin çaresini veriyor.
Sen çok yaşa emi seruma aşeren anniş![]()
amin kuzum aminnnn tez zamanda inşallahhh Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin inşallahhhhYerim seni ben, kıyamamAllah her şeyi hepimizin gönlüne göre versin
![]()
tabisi politik olmak lazım yoksa başa çıkamıyorsun kafanda buluyorsun valla
hee bizimki serum aşertiyor annesine teyzesi
Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin de
anne olmak kolay değil dimi ama
amin kuzum aminnnn tez zamanda inşallahhh Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin inşallahhhh![]()
Ayyy kıyamam sana konu açılınca duygusallaşmışsındır.Günaydın tatlım.
Valla benim tatilim hiç güzel geçmedi. Hiç kafa mafa dağıtamadım. Hatta 2 gündür yine duygusalım. Hiçte atamamışım kafamdan...
Senin tatilin nasıldı canım?