• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

canım benimmmm size birde güzel bir haberle geldim bebişler geliyor teyzeleri bugün gidersem diğerinin de kalp atışını duyarım inşallahhhh tamam canımcım muhakkak haber veririm öyle gitmem:54:

Aaaa inanmıyorum, ikiz mi? Ayy maşallah. Hadi bakalım acil haber bekliyoruz :16:

Geldik canlar hersey yolundaymis cok sukur gordum minnoslarimiziiiii:52::52::52::nazar:

Ayyy kız çok sevindim hadi inş ikizdir bir taşla ikiyi vurursun canım.
Geliyor mu ikizler şekerim?

Son düzenleme:
Ikisininde kalbini duyduk sukur hersey yolunda simdilik dualarınıza ihtiyacim var saglikla gelsin kucagimiza minnoslarimiz kizlarr:16::nazar:

canım ikizlerinmi olacak ne kadar hoş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi haber:nazar::nazar::nazar::nazar: ben hala doğurmadım nasipse perembeye kadar gelmesse nazlı kızım perşembe sabah yatış var hastaneye dua et bize tatlım çok ihtiyacımız olacak inş bende sizlere dua edeceğim o sıralarda :16::16::16::16::16:

canım benimmmm size birde güzel bir haberle geldim bebişler geliyor teyzeleri bugün gidersem diğerinin de kalp atışını duyarım inşallahhhh tamam canımcım muhakkak haber veririm öyle gitmem:54:

:nazar: ayy maşallah canım nezamandır giremiyordum iyi haberlerini şimdi gördüm Allah esirgesin :54:

Ikisininde kalbini duyduk sukur hersey yolunda simdilik dualarınıza ihtiyacim var saglikla gelsin kucagimiza minnoslarimiz kizlarr:16::nazar:

Şükür yaradanıma dualarım seninle canım sağlıkla gelsin miniklerin
Benim de dualarınıza ihtiyacım var geçmişi okuduysan hatırlarsın aşılama yapılacak 24ünde ilaçlarım bitiyor kontrol var.

Son düzenleme:
Merhaba tatlım. Annemleri yolcu ettim. Bir ay kadar olmayacaklar. Yalnız takılıcam. Onlar gelmeden de biz tatile çıkacağız gibi görünüyor, eylül ayında. Hadi bakalım hayırlısı. Kafa dağıtabilirim işte :)
Sen nasılsın, ne yapıyorsun?

canım ikizlerinmi olacak ne kadar hoş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel bi haber:nazar::nazar::nazar::nazar: ben hala doğurmadım nasipse perembeye kadar gelmesse nazlı kızım perşembe sabah yatış var hastaneye dua et bize tatlım çok ihtiyacımız olacak inş bende sizlere dua edeceğim o sıralarda :16::16::16::16::16:
evet canım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip ederrrrr:16::16::16:
alacaksın sonunda kızçeni kucağına he ayy çok heyecanlııııı:52::52:
:nazar: ayy maşallah canım nezamandır giremiyordum iyi haberlerini şimdi gördüm Allah esirgesin :54:
aminnnn canım aminnnnnn Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahhhh:16:
Şükür yaradanıma dualarım seninle canım sağlıkla gelsin miniklerin
Benim de dualarınıza ihtiyacım var geçmişi okuduysan hatırlarsın aşılama yapılacak 24ünde ilaçlarım bitiyor kontrol var.
aaaa bilmiyordum kuzum çok sevindimmm hadi hayırlı uğurlu olsun minnakların hemencecik gelsin inşallahhhhhhhhh:16:
habersiz bırakma bizi sakınnnn

Merhaba tatlım. Annemleri yolcu ettim. Bir ay kadar olmayacaklar. Yalnız takılıcam. Onlar gelmeden de biz tatile çıkacağız gibi görünüyor, eylül ayında. Hadi bakalım hayırlısı. Kafa dağıtabilirim işte :)
Sen nasılsın, ne yapıyorsun?

Allah kavuştursun canım.Ne güzel sen de tatile çıkıp kafa dağıtacaksın ben tatile çıkabilecekmiyim bilmiyorum herşey 24üne bağlı.düğünlerle idare edeceğim sanırım.burda olsan birlikte takılırdık.

Son düzenleme:
evet canım inşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip ederrrrr:16::16::16:
alacaksın sonunda kızçeni kucağına he ayy çok heyecanlııııı:52::52:

aminnnn canım aminnnnnn Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahhhh:16:

aaaa bilmiyordum kuzum çok sevindimmm hadi hayırlı uğurlu olsun minnakların hemencecik gelsin inşallahhhhhhhhh:16:
habersiz bırakma bizi sakınnnn

Saol canım inş kısmette ne varsa o olacak.
Sen ikiz deyince o kadar sevindim ki.eğer benimki de tutarsa hem doğumgünü hem de evlilik yıldönümü hediyem olacak inş

Son düzenleme:
Saol canım inş kısmette ne varsa o olacak.
Sen ikiz deyince o kadar sevindim ki.eğer benimki de tutarsa hem doğumgünü hem de evlilik yıldönümü hediyem olacak inş

ayyyyy okuyunca nasıl heyecanlandım inşallahhh tutacak seninde aklına kötü şeyler düşünme nasıl güzel olurrr ikisi birdennnnnn inşallahhhhhhh:52::52:

ayyyyy okuyunca nasıl heyecanlandım inşallahhh tutacak seninde aklına kötü şeyler düşünme nasıl güzel olurrr ikisi birdennnnnn inşallahhhhhhh:52::52:

Amin inş Allahıma sığınıyorum elimden bu gelir ancak birde sabredip dua etmek

Son düzenleme:
Olsun bebişlerin geliyor daha ne istersin ki

Amin inş Allahıma sığınıyorum elimden bu gelir ancak birde sabredip dua etmek

aynen öyle canım onları sağlıkla hayırla kucağımıza almaktan başka derdimiz yok şu anda iki tane olunca kemer sıkmaya karar verdik kocişle bakalım inşallah becerebiliriz:1::1:
dualarım seninle tatlımmm 24ü kaçıncı günün senin?

aynen öyle canım onları sağlıkla hayırla kucağımıza almaktan başka derdimiz yok şu anda iki tane olunca kemer sıkmaya karar verdik kocişle bakalım inşallah becerebiliriz:1::1:
dualarım seninle tatlımmm 24ü kaçıncı günün senin?

evet canım 5gün klomen verdi sadece ama ben bal-çörek otu-tarçında kullanmıştım o süre zarfında:1::1:

İnş becerirsiniz kemer sıkmayı. biz şimdiden başladık:1:
Saol canım ben de senin için dua ediyorum.24ü 8inci günü olacak tatlım
Bende gona-f 450(150 vuruyorum),merional 150 kullanıyorum acaba bende o karışımdan kullansam mı?
Gerçi benim yumoşlar 3üncü günü 18 oluyor.
Canım birşeyler atıştırıp geleceğim

Son düzenleme:
İnş becerirsiniz kemer sıkmayı. biz şimdiden başladık:1:
Saol canım ben de senin için dua ediyorum.24ü 8inci günü olacak tatlım
Bende gona-f 450(150 vuruyorum),merional 150 kullanıyorum acaba bende o karışımdan kullansam mı?
Gerçi benim yumoşlar 3üncü günü 18 oluyor.
Canım birşeyler atıştırıp geleceğim

yok iğneler daha etkili canım bence kullanma ama yine sen bilirsin
başlayın kuzum başlayın yoksa sonradan zor oluyor:34:
hadi bakalım 8.gün hee bişey kalmamış hayırlısıyla haftaya yapılır büyük ihtimal aşılama canım 18mm olduğu gün 13.gün olabilir mi 3günde 18mm olması biraz zor olsa gerek:1:
afiyet olsun tatlımmmm burdayım bugün beklerim:34:

yok iğneler daha etkili canım bence kullanma ama yine sen bilirsin
başlayın kuzum başlayın yoksa sonradan zor oluyor:34:
hadi bakalım 8.gün hee bişey kalmamış hayırlısıyla haftaya yapılır büyük ihtimal aşılama canım 18mm olduğu gün 13.gün olabilir mi 3günde 18mm olması biraz zor olsa gerek:1:
afiyet olsun tatlımmmm burdayım bugün beklerim:34:

Saol canım geldim
İgneler etkili biliyorum da etkiyi arttısam daha iyi olmaz mı?
Ben de haftaya yapılır diyorum bakalım 24ünde ne diyecek dr.
Yanlıs yazmış olabilirim ama bi kontrole gittiğimde 7inci gündü sanırım 18mm yakındı gerçi bu iğneler biraz daha çabuk büyütüyor sanırım

Son düzenleme:
Back