Ilk çocuğunu düşünenler...

Ayyy kıyamam sana konu açılınca duygusallaşmışsındır.
Benim içinde idare eder şeklinde geçti.2 gün boyunca çok halsizdim sanırım nazar değmişti.2 gün bir yerlere gidelim dedik o da olmadı.

Aman yaa şansa bak. İnşallah bi dahakine iyi geçer

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 2,5 ay once dr gıttım sol yumurtalıkta kıst var acıl amelıyat dedılerdı olmadım ıst kolan hastanesı dr murat özturk gıttım sacmalama amelıyatlık bır durum yok dedı ılac verdı kızlar dun yıne gıttım murat beye kıst yok olmus yok dedı kıst yumurtlama donemımmıs sağ tarafımda yumurta gordu ve ılıskı duzenı kurdu artı ılac olarakta duphaston verdı bu ılacı kullanan varmı kullanıpta pesıne hamıle kalan varmı bana cevap verırsenın cok mutlu olucam tşk sımdıdın

Günaydın kızlar
Asbelove,rosaleda nerdesiniz?nasılsınız?
Kalktığımdan beri gariplik hissediyorum ama ne bilmiyorum.

Son düzenleme:
slm hanımlar. ne kadar zamandır gıremiyorum bilmiyorum:) kızımla uğraşıp duruyorum. heeeyy allaaaahıımmm ben işe nasıl dönücem şimdi:)
nasıl bırakıcam kuzumu
annemde olsa k.v dede olsa insan güvenemiyor.
gece uyku yok. gündüz uyku yok.... :) geçmiyor günler. bu sıpacık büyümüyor milleeeettt:)))
kızım değişik bir meme emme stili geliştirdi. aksi takdirde emmiyor. pozisyon şöyle: sıpacık yatar durumda olacak sırtüstü. ben de bildiğiniz inek gibi üzerine eğilicem... belim kopuyor resmen. hatunun keyfi yerinde...gündüzleri gelen giden oluyor herkes halimize gülüyor.
cuma günü kırk mevlüdümüz var. Allah kabul etsin.
asbe ciimmm. nasıl gidiyor hayatım. bulantı falan varmı. ben geçmişi okuyamadım acelem var. bi bakıyım kızlara dedim:)
özledim sohbeti buradaki valla. iyi bakın kendinize.

Slm gamze
Senin sıpacık büyümüşte 40ı gelmiş Allah kabul etsin.
Kızının emme stili çok değişikmiş Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Günaydın
Rosaleda,asbelove nerelerdesiniz?
Asbelove umarın iyisindir sorun yoktur merak ediyorum 2 gündür yoksun yoksa yine mi serum?

Son düzenleme:
3 yıllık evlilikten sonra eşimi sonunda çocuk sahibi olmaya ikna edebildim. ilk defa bu ay denedik ama kısmet değilmiş, hamile kalmak bi yana üste bir de 4 gün erken regl oldum. Çok da heveslenmiştim oveluasyona denk getirdik diye neyse inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler veririm buradan. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Valla öyle tam şans.inş kurban bayramı daha iyi geçer.
Cuma günü kontrolüm var ne diyecek doktorum aşılama mı tüp bebek mi

Hadi bakalım hayırlısı. Bizi haberdar etmeyi unutma olur mu? Ben bu ara iyi değilim yine. Yumurtlama dönemim mi yaklaşıyor nedir, aşırı duygusalım yine. Konusu açılır açılmaz ağlamalar tekrar başladı Kafamı dağıtmam için annemlerle bir yerlere gidiyoruz. yarın yine gidicem. Balık tutacağız. O iyi geliyor bana, hiçbir şey düşünmüyorum en azından o an...

Hayırlısı bakalım haber veririm akşamüstü.Kıyamam gez dağıt kafanı eğlenmene bak.Iyi eğlenceler kuzum
kendine iyi bak.

Son düzenleme:
ya kızlar bu ay hamile kalmayı beklerken normal adet tarihimden 4 gün önce regl oldum. Başlangıcı aynı reglim gibiydi, normal yoğunlukta ve kıvamda ama sadece 2 gün sürdü. Bugün 3. gün ve bitti tamamen arada bir minicik lekeler var. Sizce bunun üstüne görmeyle ya da hamile olmayla bir ilgisi var mıdır? İnternetten okuduklarım kafamı karıştırdı açıkçası. Düne kadar kasık ağrılarım da devam ediyordu ama şimid kesildi, ama göğüslerim hala şiş, acı yok ama şişlik var. Ne dersiniz?

Asbelove ve rosaleda az önce doktordan geldim.Gelişmeler çok güzel.Sağ yumoşta 5 tane sol yumoşta 2 tane ve sonuç olarak aşılamaya start verildi.İlaçlarımı aldım,bu gün itibariyle ilaçlarıma başlıyorum ve 24ünde kontrole gideceğim sanırım o zaman aşılama günü belli olacak.Biraz pahalıya patlayacak ama olsun katlanacağız bebiş için.
Benden şimdilik bu kadar sizler de ne var ne yok?

Son düzenleme:
:) meleğimin mevlüdü çok güzel oldu

Eklentiler

• $IMAG0543.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 35
Slm gamze
Senin sıpacık büyümüşte 40ı gelmiş Allah kabul etsin.
Kızının emme stili çok değişikmiş Allah kolaylık versin

sağol teyzesi. Allah hepimize kolaylıklar versin. çok şükür atlattık. en zoru 40 günmüş. neler tecrübe ediyor insan bilsen.
bir gülüşü dünyaya bedel. allah sanada nasip etsin canım

Merhabalar kızlar
Asbolve hamismisin cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gamze kırkiniz çıktı demek maaşallah size.
Bizde bugün 62 gunluguz. Dün 2. Ay asilarimizi olduk. Ne zormus.. vicdansizlar 3 asi vurulurmu biranda

İyi hadi maşallah kuzucum. Pahalı mahalı bebişi getirsin yeterki hayırlısıyla
Ben , takılıyorum öyle... Malum belli bi sürem var. herkes kürtajdan sonraki ilk adetten hemen sonra hamile kalmış. Ama bana doktorum bana 2 ay dedi. İçimden hep 1 ay olsa olmaz mı diyorum. Bi taraftan da saçmalama, doktoru dinle diyorum... Karmakarışığım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…