- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.461
Ayyy kıyamam sana konu açılınca duygusallaşmışsındır.
Benim içinde idare eder şeklinde geçti.2 gün boyunca çok halsizdim sanırım nazar değmişti.2 gün bir yerlere gidelim dedik o da olmadı.
Aman yaa şansa bak. İnşallah bi dahakine iyi geçer
slm hanımlar. ne kadar zamandır gıremiyorum bilmiyorum:) kızımla uğraşıp duruyorum. heeeyy allaaaahıımmm ben işe nasıl dönücem şimdi:)
nasıl bırakıcam kuzumu
annemde olsa k.v dede olsa insan güvenemiyor.
gece uyku yok. gündüz uyku yok.... :) geçmiyor günler. bu sıpacık büyümüyor milleeeettt:)))
kızım değişik bir meme emme stili geliştirdi. aksi takdirde emmiyor. pozisyon şöyle: sıpacık yatar durumda olacak sırtüstü. ben de bildiğiniz inek gibi üzerine eğilicem...belim kopuyor resmen. hatunun keyfi yerinde...gündüzleri gelen giden oluyor herkes halimize gülüyor.
cuma günü kırk mevlüdümüz var. Allah kabul etsin.
asbe ciimmm. nasıl gidiyor hayatım. bulantı falan varmı. ben geçmişi okuyamadım acelem var. bi bakıyım kızlara dedim:)
özledim sohbeti buradaki valla. iyi bakın kendinize.
Valla öyle tam şans.inş kurban bayramı daha iyi geçer.
Cuma günü kontrolüm var ne diyecek doktorum aşılama mı tüp bebek mi
Hadi bakalım hayırlısı. Bizi haberdar etmeyi unutma olur mu? Ben bu ara iyi değilim yine. Yumurtlama dönemim mi yaklaşıyor nedir, aşırı duygusalım yine. Konusu açılır açılmaz ağlamalar tekrar başladıKafamı dağıtmam için annemlerle bir yerlere gidiyoruz. yarın yine gidicem. Balık tutacağız. O iyi geliyor bana, hiçbir şey düşünmüyorum en azından o an...
Hayırlısı bakalım haber veririm akşamüstü.Kıyamam gez dağıt kafanı eğlenmene bak.Iyi eğlenceler kuzum
kendine iyi bak.
Sağol tatlım. Yarın göremem ama sen paylaş muhakkak.
Asbe de nerelerde acaba :26:
Slm gamze
Senin sıpacık büyümüşte 40ı gelmiş Allah kabul etsin.
Kızının emme stili çok değişikmiş Allah kolaylık versin
Asbelove ve rosaleda az önce doktordan geldim.Gelişmeler çok güzel.Sağ yumoşta 5 tane sol yumoşta 2 tane ve sonuç olarak aşılamaya start verildi.İlaçlarımı aldım,bu gün itibariyle ilaçlarıma başlıyorum ve 24ünde kontrole gideceğim sanırım o zaman aşılama günü belli olacak.Biraz pahalıya patlayacak ama olsun katlanacağız bebiş için.
Benden şimdilik bu kadar sizler de ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?