- Konu Sahibi meleksimam
- #22.401
ben adet olmaya bir hafta varken ögrendim doktora gittim gebesin ama öle ümitlenme ne olacagını bilemeyiz dedi beta hcg yükselsin bakalım dedi bir hafta bekledik stress streess sora evet yükselmiş bakalım kese olusacakmı dedii streess streess bir hafta sora ultrasondan baktı kese gözükmüyo dedi streeess streeesss neyse bekledik kese olustu bebişi henüz göremedik inşallah bebişim tutunmustur ordadır neker olacagını bizde bilmiyoruz. bu arada benim stresdenmidir nedir adet günüm geldigınde gebe oldugumu biliyordum ama kasıklarımda agrı ve kahverengi lekem basladıı streesss streeesss 10 gün sürdü bütün doktorlar düşük tehdidi yat dinlen dedi bence yatmak çözüm degil sakin ve rahat olduktan sra hiiççç bişe olmaz ayakta durmakla calısmakla falan.tek çözüm sakin huzur dolu olabilmek. cok şükür 2 gündür yoktu ama bugun yine basladı kahve akıntıı hafif. AMA BEN HERSEYE RAGMEN BU HAFTA COOKK RAHATIM VE HUZUR DOLUYUM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM OLSADA OLMASADA TABİKİ ÜZÜLECEGİM BİŞE OLURSA ALLAH KORUSUN AMA RABBİMİN TAKDİRİ. akışa bırakmak gerekiyor bazen . ha bu arada şu surat ifadelerini nasıl yapıyoruz ögrenemedim gitti :) sayılarla yapılıyor gibi ama ben ezberleyememki hangi sayıda hangi yüz var![]()
Evet aslında en önemlisi stresten uzak olmak ve huzur dolu olmak. Ama o lekelenme varken de endişelenmemek elde değil. O devam ettiği sürece huzur bulamıyorki insan...
İnşallah sımsıkı tutunmuştur yavrun. Allah yardımcın olsun...
Canım o gülücükleri de sanırım şuradan açmıştım ben;
Kullanıcı kontrol paneli- Hesabım- Seçenekleri düzenle- Konu görünüm seçenekleri- Grafikleri göster'e tik koyup kaydediyorsun