• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

ben adet olmaya bir hafta varken ögrendim doktora gittim gebesin ama öle ümitlenme ne olacagını bilemeyiz dedi beta hcg yükselsin bakalım dedi bir hafta bekledik stress streess sora evet yükselmiş bakalım kese olusacakmı dedii streess streess bir hafta sora ultrasondan baktı kese gözükmüyo dedi streeess streeesss neyse bekledik kese olustu bebişi henüz göremedik inşallah bebişim tutunmustur ordadır neker olacagını bizde bilmiyoruz. bu arada benim stresdenmidir nedir adet günüm geldigınde gebe oldugumu biliyordum ama kasıklarımda agrı ve kahverengi lekem basladıı streesss streeesss 10 gün sürdü bütün doktorlar düşük tehdidi yat dinlen dedi bence yatmak çözüm degil sakin ve rahat olduktan sra hiiççç bişe olmaz ayakta durmakla calısmakla falan.tek çözüm sakin huzur dolu olabilmek. cok şükür 2 gündür yoktu ama bugun yine basladı kahve akıntıı hafif. AMA BEN HERSEYE RAGMEN BU HAFTA COOKK RAHATIM VE HUZUR DOLUYUM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN DİYORUM OLSADA OLMASADA TABİKİ ÜZÜLECEGİM BİŞE OLURSA ALLAH KORUSUN AMA RABBİMİN TAKDİRİ. akışa bırakmak gerekiyor bazen . ha bu arada şu surat ifadelerini nasıl yapıyoruz ögrenemedim gitti :) sayılarla yapılıyor gibi ama ben ezberleyememki hangi sayıda hangi yüz var :1:

Evet aslında en önemlisi stresten uzak olmak ve huzur dolu olmak. Ama o lekelenme varken de endişelenmemek elde değil. O devam ettiği sürece huzur bulamıyorki insan...

İnşallah sımsıkı tutunmuştur yavrun. Allah yardımcın olsun...
Canım o gülücükleri de sanırım şuradan açmıştım ben;

Kullanıcı kontrol paneli- Hesabım- Seçenekleri düzenle- Konu görünüm seçenekleri- Grafikleri göster'e tik koyup kaydediyorsun

arkdslr mrb benım kafam çok karısık benım adetım 28 gn bırde 6 gun suruyodu bu sefer 1 gun surdu şidetlı mıde bulantısı ve halsızlık ve ıdarımda saflık beyazlk vardı sonra mıde bulantlarım kesıldı hourmem basladı produktor alaıp test yaptım adetımden 5 gun sonra ama sonuç negetıf suan ise yapmaya korkuyorum acba ne yapama gerkıo :((((

arkdslr mrb benım kafam çok karısık benım adetım 28 gn bırde 6 gun suruyodu bu sefer 1 gun surdu şidetlı mıde bulantısı ve halsızlık ve ıdarımda saflık beyazlk vardı sonra mıde bulantlarım kesıldı hourmem basladı produktor alaıp test yaptım adetımden 5 gun sonra ama sonuç negetıf suan ise yapmaya korkuyorum acba ne yapama gerkıo :((((

Adetinden 5 gün geçtiyse ve negatif ise gebelik yoktur. Adetinin 1 gün sürmesi, bir rahatsızlıktan, enfeksiyondan vs... dolayı gerçekleşmiş olabilir. Bence her ihtimale karşı doktora görün. Unutma ki enfeksiyon bile gebeliğe engel olabiliyor

teşkkrlr cevap verdıgın ıçin roselda doktora gtm hıç bısey yok dedı normalde duzenlı adet gorurken 1 gun surmesıde soru ısaretı
:26::26:

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
Rosaleda güzel bir bayram geçir rahatla
Abselove sende yorma kendini dikkat et.
ALLAHA emanet olun öptüm

Son düzenleme:
Tatlım bugün oldukça toparladım kendimi, gerçekten bak. Sıfırladım hayatı... Sil baştan başlayacağım... Asla umutsuz olmayacağım... O yüzden hiç sıkılma o konuda, çoook öpüyorum seni :54:

Bu arada asbe neler yapıyor, göremedim, haber var mı?
canım benimmm kusuruma bakma daha yeni gördüm Rabbim sabır nasip etsin diyecek hiçbişey yok gözyaşların içini ferahlatacaktır içine atma gelirse koyver gitsin ben öyle yapıyordum bir de yorumlarda okudum normal düşüklerde bekleme süreci az olabiliyor ancak kürtajda en azından 1ay bekletiyor dr.lar sen dr.unla programlı git canımcım Rabbim bir daha göstermesinn inşallahhh
günaydın asbecim
nerelerdesin?nasılsın?bir sorun yoktur inş.
geldim canlarım bizi hiç sormayın hafta başından beri hergün serum yiyorum p.tesi çok kötü gittim hastaneye yine dr. istersen hastaneye yatırayım istersen kelebek kolunda kalsın hergün serum takılsın dedi bizde tabi ki serumu seçtik:27:
serumu yediğim zaman iyiyim onun dışında devamlı bir halsizlik yorgunluk mevcut serumdan sonra işe zor geldim bugün Rabbim yardım edecek inşallahhhhhh:1:
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
Rosaleda güzel bir bayram geçir rahatla
Abselove sende yorma kendini dikkat et.
ALLAHA emanet olun öptüm
sağol canımcımmmm olesyaya katılıyorum rosaleda cım çık gez temiz hava al ohh mis gibi
ben hiçbişey yapamıyorum zaten olesyacım eve gidip yatıyorum tek yapabildiğim bu bayram evi ... götürüyor valla kılımı kaldıramıyorum:1::1:
hayırlı bayramlar sana da Allaha emanet olllllllll:54:

teşkkrlr cevap verdıgın ıçin roselda doktora gtm hıç bısey yok dedı normalde duzenlı adet gorurken 1 gun surmesıde soru ısaretı
:26::26:

Havalar bile etkileyebiliyor tatlım, üstünde durma fazla boşver. Heveslenme de hemen her şeye. Sonra hayal kırıklığına uğramamak için. Hiiiç takma kafana tamam mı, olacağına bırak :54:

canım benimmm kusuruma bakma daha yeni gördüm Rabbim sabır nasip etsin diyecek hiçbişey yok gözyaşların içini ferahlatacaktır içine atma gelirse koyver gitsin ben öyle yapıyordum bir de yorumlarda okudum normal düşüklerde bekleme süreci az olabiliyor ancak kürtajda en azından 1ay bekletiyor dr.lar sen dr.unla programlı git canımcım Rabbim bir daha göstermesinn inşallahhh

geldim canlarım bizi hiç sormayın hafta başından beri hergün serum yiyorum p.tesi çok kötü gittim hastaneye yine dr. istersen hastaneye yatırayım istersen kelebek kolunda kalsın hergün serum takılsın dedi bizde tabi ki serumu seçtik:27:
serumu yediğim zaman iyiyim onun dışında devamlı bir halsizlik yorgunluk mevcut serumdan sonra işe zor geldim bugün Rabbim yardım edecek inşallahhhhhh:1:

sağol canımcımmmm olesyaya katılıyorum rosaleda cım çık gez temiz hava al ohh mis gibi
ben hiçbişey yapamıyorum zaten olesyacım eve gidip yatıyorum tek yapabildiğim bu bayram evi ... götürüyor valla kılımı kaldıramıyorum:1::1:

canımmm, varsın bulantıların olsun. Bulantı iyiye işaretmiş, yolunda gittiği anlamına gelirmiş. merak etme 3. aydan itibaren geçecektir hayırlısıyla. Dayan biraz daha :16: Ben de şu bayramın geçmesini dört gözle bekliyorum. Bakalım ne diyecek doktorum. Miniğimi incelemişlerdir. En azından net bir bilgi verirler belki bana şundan olmuş diye.

Hadi bakalım, hepinize iyi bayramlar. Belki giremeyiz tatil zamanı foruma :16:

Son düzenleme:

Saol canım.
Geçmiş olsun kuzum.meleğin seni zorluyor desene yat dinlen sende serum iyi geliyorsa bu da iyi demek ki senin ki vücudundaki suyu çok alıyor demek.

Son düzenleme:
öncellikle hepnıze hayırlı bayramlar arkdslar benım sızden bı rıcam olcaktı ben test yaptım ama 1 çizgı tam dıgerı ıse hafıf gorunuo ne anlama gelıo benı bılgılendırırsnız sevnrm:::)

öncellikle hepnıze hayırlı bayramlar arkdslar benım sızden bı rıcam olcaktı ben test yaptım ama 1 çizgı tam dıgerı ıse hafıf gorunuo ne anlama gelıo benı bılgılendırırsnız sevnrm:::)

hayırlı bayramlar sanada cnm. umut vermiş olmıyım ama %70 hamılelık olabılır bence cunku ben cok yaptım ama o silik cizgiye bile ne kadar hasretim bir bilsen :5::5: .... kac gunun gecti?

$t-e9.jpg arkdslar bu nedemek:(

ya cnm bu testlere fazla guven olmuyo ama senınkı sılık cıkmıs bence %70 falan olabılır valla benimde bebegım olsun istiyorum bu silik cizgiye bile öyle hasretimki... inş. hamilesindir :49: kan testi yaptır, bide kac gunun gecti senın?

ya cnm bu testlere fazla guven olmuyo ama senınkı sılık cıkmıs bence %70 falan olabılır valla benimde bebegım olsun istiyorum bu silik cizgiye bile öyle hasretimki... inş. hamilesindir :49: kan testi yaptır, bide kac gunun gecti senın?
cnm benım abetım 25 indeydı bı gun gordum üstnden 8 gun gectı test yaptm

Back