Ilk çocuğunu düşünenler...

ed cnm normalde 28 gun de 6 gun surerken 25 inde normal gelıo gbı oldu ondan sonra kesıldı bu arda senınle konusmak ıyı geldı:)

ed cnm normalde 28 gun de 6 gun surerken 25 inde normal gelıo gbı oldu ondan sonra kesıldı bu arda senınle konusmak ıyı geldı:)

tşk ederim. enteresan bi durum valla sasırdım benımde senın gıbıdır adet duzenım bende 1 ay olmadım ama 1 kac damla kan gormustum doktora gıttınmı

tşk ederim. enteresan bi durum valla sasırdım benımde senın gıbıdır adet duzenım bende 1 ay olmadım ama 1 kac damla kan gormustum doktora gıttınmı
ed cnm gıttım folık asıt verdı adetımın 4 gunu gtmstm hormanel olabılır deıdı olsa bıle bellı olmazmıs o zmn

ed cnm gıttım folık asıt verdı adetımın 4 gunu gtmstm hormanel olabılır deıdı olsa bıle bellı olmazmıs o zmn

evet doktor bana folik asit verdi kullanıyorum hiçbir seyımın olmadıgını soyledı doktor ama esım 7 ay once varıkoselden amelıyat oldu iyileştigini soyledı doktor. bugunlerde ise gögus uclarım ve etrafı fena halde kasınıyo rengıde degısti gıbıme gelıyo sence ne olabılır ama umudum var bıraz korkuyorumm olmaz dıye

insalh cnm bıldıgım kadarıyla koyulasması gebelık baslacıgına ısaret edıo dıe bılıyorum

insalh cnm bıldıgım kadarıyla koyulasması gebelık baslacıgına ısaret edıo dıe bılıyorum

inş. ya allahım isteyen herkese versin hayırlısıyla.. ama her ay boyle umut ediyorum olmayınca cok üzülüyorum sence daha erkenmı bu ayın 16 sında olmam lazım adet ama bılmıyorum ooff of

inş. ya allahım isteyen herkese versin hayırlısıyla.. ama her ay boyle umut ediyorum olmayınca cok üzülüyorum sence daha erkenmı bu ayın 16 sında olmam lazım adet ama bılmıyorum ooff of

aynenn cınmm çok zor bı bekleyıs anlamadan farkında olmadan da pıskolojıımız çok bozuluyo. bana kalırsa gunune bekle canım allahhh herkese nasıp etsınn herseyın hayırlısııı

Eğer kullandığın test şu yanlış sonuç veren testlerden değilse (forumda bahsediliyor, adı Nova'ydı galiba), silik çizgi gebelik anlamına geliyor. Bence bayram sonrası ilk pazartesi bi kan testi yaptır. Orada kesin belli olur

aynenn cınmm çok zor bı bekleyıs anlamadan farkında olmadan da pıskolojıımız çok bozuluyo. bana kalırsa gunune bekle canım allahhh herkese nasıp etsınn herseyın hayırlısııı

amin cnm inş. senin bi sorunun var mı heralde benım akıntım vardı

Canım belirti için çok erken. Bekle biraz daha. Ümitlendirme kendini tamam mı?

Canım belirti için çok erken. Bekle biraz daha. Ümitlendirme kendini tamam mı?

evet oylede baska yerlerde baska seyler okudukca cook sevınıyorum su an oyle umutluyumkı anlatamam her ay bu ay dusunmiycem dıyorum ama elimde degil cok kotu bır durum anlatamam bu arada HAYIRLI BAYRAMLAR...

hatırlamıyom cnm ısmını ama mor bı kutuydu ama

evet oylede baska yerlerde baska seyler okudukca cook sevınıyorum su an oyle umutluyumkı anlatamam her ay bu ay dusunmiycem dıyorum ama elimde degil cok kotu bır durum anlatamam bu arada HAYIRLI BAYRAMLAR...

Canım gerçekten belirti arama. Bak geçen cuma bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenene kadar ben de hamileydim... Benim göğüs hassasiyeti ve acıması haricinde hiç belirtim olmadı. Ben de çok arıyordum ama illa olacak diye bir şey de yok. O yüzden insan ancak kendini kaptırıyor... unutma belirtilerin olacaksa bile bu kadar erken olmaz. En erken adet haftanda başlar belirtin. Sana da hayırlı bayramlar bu arada canım

ayy cnm cok üzüldüm geçmiş olsun kısmet degılmiş demekkı üzme kendını bız istiyoruz ama allah veriyosada tamamına erdirsin inş. çok haklısın düşünmemeye calısıcam bunları zaten gecti galiba gogus kasıntım olur inş. bu ay.. bide benim eşim sigara içiyor bebegimiz olursa bırakıcagım diyor en cok onun için bu ay istiyorum çünkü içmesini hiiiç istemıyorum cok üzülüyorum

Hadi bakalım, inşallah olur da bu vesileyle sigara illetinden kurtulursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…