- Konu Sahibi meleksimam
- #22.381
Ve mucizem buraya kadarmış... Büyük bir heyecanla gittik yine doktorumuza... O güm güm sesleri duyarız, hatta belki ilk hareketlerini bile görürüz umuduyla... Bu kez doktor daha farklı davranıyordu. Tekrar tekrar bakıp duruyor, görüntüsünü yaklaştırıp tekrar bir şeyler deneyip duruyordu... Denemeler devam ederken ufak ufak kelimeler dökülmeye başladı... "Bazen böyle olabiliyor. Bir anomali olduğunda bu oluyor, biz buna doğal seleksiyon diyoruz. Yaşarsa da herhangi bir anomali oluyor. O yüzden, normal gitmeyen bir durum olduğunda beden onu dışarı atmaya çalışıyor. Başından beri kanamanın sebebi buymuş........." O minik kalbi durmuş meleğimin...İlk başlarda anlayamadım, bir anlam veremedim doktorun söylediklerine. Böyle bir şey beklemiyorum çünkü. Doktor cümlelerini bitirene kadar anlamadım da... Gerçi doktor hiç susmadıki... O dakikadan sonra ne dediğini algılayamadım bile. Sadece ilk hamileliklerin çoğunun düşükle sonuçlandığını söylediğini hatırlıyorum. Bir de 2 ay sonra tekrar deneyebileceğimizi... Ben de eşim de gayet bilinçli insanlarız. Biliyoruz tekrar gebe kalınabileceğini, her şey yolunda gitmiş olsa zaten yaşayacağını...vs...vs... Ama üzülmemek elde değil. Bugün erkenden hastaneye gideceğiz ve doktor kürtaja alacak. Allahım hediyesini çabuk aldı benden, sabah da doktorlar ayıracak onu bedenimden... Bu saate kadar başağrımdan, ağlamaktan şişen gözlerimden dolayı uyuyabildim. Ama şu an zerre uykum yok. Kafamdan bir milyon şey geçiyor, anlatamam... Hiç bir şey teselli etmez şu an. Üzülme demek faydasız... Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. En azından bir 3 ayını doldurmadan çok da bağlamamak gerekirmiş kendini(nasıl olacaksa o... O senin bi parçanken) bunu anladım... Neyse... Siz bunu okuduğunuz esnada ben ya kürtajda olucam, ya anestezi altında baygın... O yüzden siz benim için dualarınızı eksik etmeyin...
Canım gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.Burda ilk benimle paylaşmıştın.Nasip değilmiş sağlıklı olsaydı tutunurdu.İnş tez zamanda yine meleğine kavuşursun.Şu kadir gecesinde dualarım seninle .
Son düzenleme: