• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Çok şükür ağrı sızı yok, o yüzden zaten endişelenmiyorum artık. Yalnız şu var; millet hamiş olduğunda uzun bir süre adet görmeyeceği için sevinirken, ben o duyguyu yaşayamıyorum :9: Misafir konusunda da aslında benim bu sene hiç niyetim yoktu ama eşim çok istedi. O yüzden ben de yemeğe aldım aileleri. 2 günde hazırlanınca yorulmam pek diye düşünüyordum ama nerde... Dediğin gibi, ben hamileyim. Bi daha misafir ağırlamak yok öyle...

KEsinlikle canım insan ili kat yoruluyo bu dönemde. Hele ayakta kalmak mahvediyo insanı. Boşver onlar ağırlasın bundan sonra seni.

Salı olsa bir an önce de bende annemleri görsem çok özledim yaa salı memlekete gidiyoruz da ;-) orda bi dediğim iki edilmiyo üzerime titriyolar resmen anneyle k.v. farkı işte.. biri üstüne titrer öbürü bu halde senden iş bekler..

KEsinlikle canım insan ili kat yoruluyo bu dönemde. Hele ayakta kalmak mahvediyo insanı. Boşver onlar ağırlasın bundan sonra seni.

Salı olsa bir an önce de bende annemleri görsem çok özledim yaa salı memlekete gidiyoruz da ;-) orda bi dediğim iki edilmiyo üzerime titriyolar resmen anneyle k.v. farkı işte.. biri üstüne titrer öbürü bu halde senden iş bekler..

Tabi yaaa anne her zaman başka. Allah başımızdan eksik etmesin. Anneciğini gör de için açılsın biraz :)

Çok şükür ağrı sızı yok, o yüzden zaten endişelenmiyorum artık. Yalnız şu var; millet hamiş olduğunda uzun bir süre adet görmeyeceği için sevinirken, ben o duyguyu yaşayamıyorum :9: Misafir konusunda da aslında benim bu sene hiç niyetim yoktu ama eşim çok istedi. O yüzden ben de yemeğe aldım aileleri. 2 günde hazırlanınca yorulmam pek diye düşünüyordum ama nerde... Dediğin gibi, ben hamileyim. Bi daha misafir ağırlamak yok öyle...

Seni seni aklın başına geldi di mi?:9:

Son düzenleme:

Annelerimiz bir tane meleklerimiz onlar.k.vler hep öyle bakalım ben hamiş kaldığımda neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum tedavi olduğumu biliyor.

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam serum lafını duyunca tüylerim ürperiyo bulantıların başlamış umarım çok uzun sürmez. Benim dr kontrolüne gittiğim günler bulantıö olmazdı bebişi görünce geçiyodu psikolojik ama ilginç. İyi olmasına sevindim kucağımıza da bi alsak hayırlısıyla:-D
Cinsiyet konusunda ne hissediyorsun annesi rüyanda gördün mü hiç?

Kanamanın kahverengi olması iyi bişeymiş açık kırmızı olduğunda tehlikeli ama bi de hem kahverengi hem de ağrısızsa sorun yok diye okumuştum biyerde. Sen içini rahat tut bebiş iyiyse zaten bi sorun yok demektir ama yorma kendini misafir filan da ağırlama boşver onlar seni ağırlasın hamilesin sen..

Güzelim benim de eşim evlenmeden önce en fazla 1 yıl beklerim çocuk için diyodu ne kavgalar ettik bu yüzden ben hemen istemiyorum diye. Evlendik 1 yıl geçti 2 yıl geçti tık yok 2,5yıl oldu ben bebek yapalım mı dedim kuru bi oluuur çıktı ağzından;-) bence korkuyolar maddi boyuttan. Şimdi de çok hevesli değil gibi görünüyor ama çaktırmıyo bana geceleri karnımı dinlediğini farkettim bikaç kere ben uyuyorum sanıp ;-) kıyamam..
evet canım bebişi görünce hiçbişey kalmıyor serum yemeye gittiğimde de aynısı oldu oraya yatana kadar kıvranıyordum ama görünce bitti gitti ilaç verdi ama bana mısın demiyor bugün inşallah geçer gider bir an önce acaip kötü oluyor işyerindeyken:50: ne önerirsin bulantı için çubuklarda işe yaramıyor bugün:16:
valla hiç bişey hissetmiyorum desem belki çok küçük olduğu için belki hiç önemli olmadığı için Rabbim hangisini nasip ederse yeter ki sağlıkla hayırla kucağımıza alabilelim:16:
Günaydın kızlaaarr :16:

Bu akşam yine kontrolümüz var hayırlısıyla :31:
günaydın canımmm çok çok güzel haberlerle gelirsin inşallahhhh
Günaydın canım
Ne güzel hayırlı haberlerle dönersin inş
günaydın şekercim nasılsınnnn:16:

iyi bişey olsaydı adı kaynana olmazdı dimi ama:1::1:

Günaydın canım
İyiyim,senin miğde bulantıların devam ediyor sanırım krakerlerde işe yaramıyormuş ne etsek ki.Doktoruna sormadın mı?

Son düzenleme:
Günaydın canım
İyiyim,senin miğde bulantıların devam ediyor sanırım krakerlerde işe yaramıyormuş ne etsek ki.Doktoruna sormadın mı?
dr. ilaç verdi ama o da işe yaramadı canımcım yaaa bakalım şimdi bi arkadaş kullanım biçimimi değitirmemi söyledi yataktan kalkmadan 1,5saat önce içeceğim inşallah işe yarar:16:
aynen öyle valla:1::1:

dr. ilaç verdi ama o da işe yaramadı canımcım yaaa bakalım şimdi bi arkadaş kullanım biçimimi değitirmemi söyledi yataktan kalkmadan 1,5saat önce içeceğim inşallah işe yarar:16:

Arkadaşın demiş ama sen doktoruna sor böyle yapsam olur mu diye ok derse yap tatlım

Hııhıı öyle :1:

Son düzenleme:
evet canım bebişi görünce hiçbişey kalmıyor serum yemeye gittiğimde de aynısı oldu oraya yatana kadar kıvranıyordum ama görünce bitti gitti ilaç verdi ama bana mısın demiyor bugün inşallah geçer gider bir an önce acaip kötü oluyor işyerindeyken:50: ne önerirsin bulantı için çubuklarda işe yaramıyor bugün:16:
valla hiç bişey hissetmiyorum desem belki çok küçük olduğu için belki hiç önemli olmadığı için Rabbim hangisini nasip ederse yeter ki sağlıkla hayırla kucağımıza alabilelim:16:

Amin canım inşallah. Yalnız dediğin şey heyecandan mı oluyor nedir. Benim de idrara sıkışık gitmem gerekiyor ultrasonda bebişi net görmek için, ama en az yarım saat önceden 2 lt su içip gittiğim halde, doktorun oda kapısını görünce hiiiç gelmiyo iyi mi? Normalde 20 dk da bir çıkarım ama o an noluyorsa yok... :9:

Hııhıı öyle :1:
bizim kv daha bilmiyor bebiş beklediğimizi bilse bütün mahalle duyar sanırım o yüzden saklıos:1:
Amin canım inşallah. Yalnız dediğin şey heyecandan mı oluyor nedir. Benim de idrara sıkışık gitmem gerekiyor ultrasonda bebişi net görmek için, ama en az yarım saat önceden 2 lt su içip gittiğim halde, doktorun oda kapısını görünce hiiiç gelmiyo iyi mi? Normalde 20 dk da bir çıkarım ama o an noluyorsa yok... :9:
kapıyı görünce geri kaçıyor çok ilginç dr.u beklerken sıkışık oluyorum ultrasona çıkarken bitti gitti sanki biri mesanemden hortumladı:1::1:

demek bulantılarda başladı ne güzel ne güzel:16: insan buna bile seviniyo dimi asbecim limonu yuzla ye oda ii gelir canım tatlı ve baharatlı seylerden uzak dur

Günaydın arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayın.Geçmiş olsun.Bu rahatsızlığını jinekologa danışman gerekir.

düzenli gittiğim bi jinekologum yok ama bir kadın doğumcuya sorduğumda psikiyatırın ilgilenecek bu durumla dedi ve ona yönlendirdi :(

Tatlım valla bende ne kraker ne leblebi hiçbiri işe yaramadı ilaçlar daöyle içer içmez çıkarıyodum zaten. Serum biraz rahatlatıyo bide sırt üstü uzanmak iyi geliyodu. İzin alabilsen keşke biraz evde geçirsen dışarda kötü oluyo insan. İnşallah seninki çok uzun sürmez. Benim 20. Haftadan sonra azaldı ama tamamen bitmedi. Bu halime çok şükür :-D

demek bulantılarda başladı ne güzel ne güzel:16: insan buna bile seviniyo dimi asbecim limonu yuzla ye oda ii gelir canım tatlı ve baharatlı seylerden uzak dur

hemde nasıl canım Rabbim bugünleri de nasip etti şükür bir de sağlıkla şu kalp atışlarını duyabilsem içim acaip rahatlayacak Rabbim nasip eder inşallahhhh:16:
limonu tuzlayıp yiyorum ok dir inşallah iyi gelir inşallahhhh:16:

bizim kv daha bilmiyor bebiş beklediğimizi bilse bütün mahalle duyar sanırım o yüzden saklıos:1:

kapıyı görünce geri kaçıyor çok ilginç dr.u beklerken sıkışık oluyorum ultrasona çıkarken bitti gitti sanki biri mesanemden hortumladı:1::1:

Hahahah aynı ben :9: Çok komik yaa, normalde heyecandan sıkışır insan. Ama bizimki heyecandan kaçıyor :9:

hemde nasıl canım Rabbim bugünleri de nasip etti şükür bir de sağlıkla şu kalp atışlarını duyabilsem içim acaip rahatlayacak Rabbim nasip eder inşallahhhh:16:
limonu tuzlayıp yiyorum ok dir inşallah iyi gelir inşallahhhh:16:

kalp atşına duyarsın canım senin gebeliğin çok güzel geçecek inş ben pozitif enerji alıyorum doğrusu herşey yolunda gidecek inş sağsalim kucağına alırsın sabah yataktan kalmadan krakeri ağzına at canım hiç fırsat verme bulanmasına 12. haftadan sonra geçio zaten:nazar:

Tatlım valla bende ne kraker ne leblebi hiçbiri işe yaramadı ilaçlar daöyle içer içmez çıkarıyodum zaten. Serum biraz rahatlatıyo bide sırt üstü uzanmak iyi geliyodu. İzin alabilsen keşke biraz evde geçirsen dışarda kötü oluyo insan. İnşallah seninki çok uzun sürmez. Benim 20. Haftadan sonra azaldı ama tamamen bitmedi. Bu halime çok şükür :-D

hadi yaa böyle duyunca korkuyorum açıkçası canımcım yaa inşallah hemencecik geçer ama daha 6haftalığız o da zor yani en az 10-12 hafta bakalım hayırlısı dediğin gibi evde olsam çok büyük problem değil en azından yatar kalkar geçirmeye çalışırım ama işte çok sıkıntılı bir durum:34:

Back